Snak

Mere indhold efter annoncen
netr0m: Det blev nu til 6 nederlag i seneste sæson. 4 af dem i mesterskabsspillet. Men det tal kan FCK jo hurtigt ramme.
Min fejl, og godt set af dig.

Det er dog lidt bekymrende at se så store udsving hos dem vi anser for at være tophold her i DK.

Fan af god fodbold
Thorup er jo ikke sin opgave voksen. Så kom fck ned på jorden igen. Deres top og bund niveau er jo katastrofalt, hvilket falder tilbage på træneren.

At han siger at zeca betyder så meget, at FCK falder fra hinanden. Det en pinlig konstatering med det budget de har kontra andre klubber. Thorup taktiske disposition, samt at få spillerne op i gear, er ganske enkelt ikke godt nok. Nu kan han leve på CL deltagelse. Men synes personligt ikke han har niveauet som træner til FCK. Ser ham lidt som en vatnisse, der slet ikke har styr på tingene i omklædningsrummet. Han er ikke den rigtige leder til trænergerningen i FCK som jeg ser det. Han burde få mere ud af sine spillere i ligaen.
“Jeg har lagt ryg til meget lort”………Jeg gentager det er så fuldt fortjent.
Gad vide hvad Thorups definition på en leder egentlig er… Mit gæt er en eller anden hvalpet William Kvist type.

Gad vide om Thorup overhovedet ville kunne håndtere en reel leder.
Det jo ingen hemmelighed at han har et problem med folk der har lidt kant.
Toto enig
Når der mangler ledere på banen, kan det måske skyldes at der ingen leder er udenfor banen?
FCK mangler leder både på banen og på trænerbænken. Det virker til at de øvrige Superliga hold taktisk har læst Thorup´s FCK, og at Thorup indtil videre ikke har fundet et modsvar på dette. Det skal han have fundet asap, for ellers tror jeg ikke han er FCK træner ret meget længere.
annonce