Snak

Mere indhold efter annoncen

Thorup fastslår: 100 procent opbakning fra spillerne

Skrevet af bold
man 19. sep 06:45

FC København-træner Jess Thorup er ikke i tvivl om, at han har spillernes opbakning, selv om resultaterne ikke går i løvernes retning for tiden.Læs hele nyheden her
Skrevet af Beck
Så er han godt nok naiv. Selvfølgelig er den ikke 100% det er den ikke engang i City
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af JoseMariaGutiérrez
Kom nu lidt Kristian Porse.

100% opbakning fra spillerne er ikke det samme som 100% tro på opbakning fra spillerne.
For selvfølgelig har han ikke det.
Skrevet af L. White.
Har han husket at spørge Peter Ankersen?
Han synes godt om fyring af Thorup, så når vi vist ikke 100 %..
Skrevet af Din ægte far
....og 0% opbakning fra fans
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af dr. køge
... og 2% opbakning fra ledelsen
Skrevet af nico78
Men hans Twitter profil var blevet hacket eller noget
Skrevet af weeman05
Sindssygt han stadig er træner.
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Lakris
Den mand er så trættende …
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af gET_Blunted
[x] to doubt - drøm videre JT
Vamos Ciclón
Skrevet af FCKNørrebro
Få ham nu bare ud af vagten
Skrevet af Sholle
Syntes faktisk Thorup gør det ok.
Handler vel mere om at mange af nyindkøbene ikke har slået til når de har fået chancen. Samt de større profiler som skuffer.

Trods alt dejligt at se Lerager er pillet ud af start elleveren. Det pludselig blevet et hold uden prinsesse attituder og som kæmper for sammen for trøjen.....
Skrevet af klunseren
Nej, nej, nej ,nej, NEJ!!!!!!!!!! Få ham nu fyret her i landskamps pausen, er den uduelige ledelse totalt handlingslammet???
De vil simpelthen ikke indrømme at de tog, så derfor må fck fortsætte med en amatør ved roret, mens William sidder på bænken og kigger ham over skulderen.

Få ham nu ud for f......, så vi kan få en ny start efter pausen!
Skrevet af pedergun
Jeg er måske atypisk fck fan. Jeg elsker når en træner er omstillingsparat og efter min mening er Thorup en af Danmarks bedste træner . Panik indkøbene uden at kigge på pladserne kan nok godt forbedres men jeg mener man har en trup som godt kan kalde sig Danmarks bedste . Unge talenter får chancen såsom Haraldsson .
Thorup har på kort tid vundet dm og spillet os i cl kvalifikationen, så at fyre ham ville være forkert men der skal ny spillestil til , da alt var bygget op om Peb Biel.
Så for mit vedkommende er Thorup manden men måske man skulle kigge på de fysiske træner og mentaltrænerne , da mange spiller virker trætte og uden selvtillid.
Men lad os nu se om 10 runder om vi ikke ligger og kæmper med fcm om guldet
Skrevet af Tbh-dk
Wtf. Er han ikke fyret endnu.
Stadig er der nogle som mener, at det ikke er hans skyld. Det er naturligvis ikke udelukkende hans skyld. Men 4 sejre og 6 nederlag i ti kampe burde sige alt. I går vælger han at starte med en defensiv udskiftning, hvorefter han bytter to offensive ind for ditto. I 85 minut kommer så en decideret offensiv satsning, eller nærmere udligning af den første defensive udskiftning.
Han har ikke redskaberne til at få truppen til at fungere. Og truppen er bestemt ikke dårlig.
Elkjær, Laudrup, Romario, Figo, Ronaldinho, Thierry Henry, Xavi, Messi - Kun to klubber har en speciel plads i mit hjerte.
Skrevet af sterhard
Nu er han så fyret. Men 3 onder er ikke trænerens ansvar. Det første er skader til bærende spillere. Dernæst en uharmonisk sammensætning af truppen, pilen her peger på spradebassen PC. For det tredje alt for mange individuelle fejl. Matt kompenserede for dem i starten, men har naturligt nok ikke kunnet holde det niveau i alle kampe. At de nu forfremmer assistenten, som er dybt sovset ind i problemerne tyder på alvorlig mangel på dømmekraft i ledelsen.
annonce
0