Snak

Mere indhold efter annoncen

Thorup om nyt Roony-fravalg: Kigger en anden vej

Skrevet af bold
søn 7. aug 18:55

Jess Thorup forklarer, at hans nuværende prioriteringer betyder, at Roony Bardghji er blevet fravalgt og i stedet har måtte spille kamp med U19-holdet.Læs hele nyheden her
Skrevet af langtfraliverpool
Forståeligt. Han kan heller forvente, at FCK gider at spilde minutter på ham, med en kontrakt der snart render ud. Hvis han skriver under på en 5-årig kontrakt er der mere perspektiv i at udvikle hans talent.
gunner since 94’
Skrevet af HelleDusseDa
FCK leger med ilden med det måske største salgsobjekt i Norden er mere det jeg bemærker.
Malmø sagde han farvel til og de har været pigesure lige siden, FCK de næste?
Skrevet af Nickdkinter
Vanvittigt hvis de slipper ham. Han kan blive solgt for rigtigt rigtigt mange penge!
Skrevet af Lakris
Typisk Thorup - ingen hoved eller hale i hans dispositioner
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af armand
roonys kontrakt løber ud i 2024 hvor han vel er 18 år gammel. der er en temmelig langvarig forhandling i gang om en forlængelse pt. som trækker ud fordi roony´s lejr insisterer på en markant løn forhøjelse (han har efter sigende en for hans alder at være rigtig høj løn i forvejen) og hva´ værre er, en frikøbsklausul.

alle udmeldinger fra fck er at selv i deres ungdoms setup, som er godt for tiden, er roony et ganske særligt talent. han bliver til noget.

så du har en lidt speciel case. en 16 årig spiller som de sidste 6 måneder slet ikke har haft niveau til at være starter på første holdet.
hvis man giver ham minutter alligevel i så ung en alder er det fordi man ved han bliver rigtig god i fremtiden, altså en investering.
men skal man så have den værdi for ham man investerer i skal han jo paradoksalt nok sælges senest til næste sommer hvis det kan lade sig gøre at få ham til at peake inden? eller også skal man have ham til at skrive en længere kontrakt men der vil så være en frikøbsklausul som det ser ud nu, som alligevel begrænser både payout og muligheden for at holde talentet i truppen.

pt starter han ikke, og er heller ikke med, fordi der er stærkere alternativer i truppen allerede. haraldsson starter hans plads i dag og gør det langt bedre end roony har gjort længe.

hvad ER ideen i at lade ham spille?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Soccerjedi
Typisk Thorup - ingen hoved eller hale i hans dispositioner


Han satte et hold der slog Brøndby 4-1, blandt andet qua en storspillende Daramy, som må formodes at være ham Roony skulle slå af, hvis han skulle spille.

FCK har et kæmpe talent i Roony, men paradoksalt nok er FCK ligepræcis og på samme tid for stor og for lille til netop Roony. FCK har ikke ‘råd’ til at spille en spiller for udviklingsens skyld, det er de for store til. Samtidig er FCK ikke store nok til, at et så stort talent som Roony kan spille på ungdomsholdet, der snakker vi klubber fra Ajax og opefter. Spændende hvad udfaldet bliver med hans kontrakt (som i øvrigt ikke kan forlænges med 5 år, så længe han er under 18)
Skrevet af Paul Allen.
Knægten er 16 år gammel, det er gået en anelse for hurtigt for den unge dreng. Han spillede rigtig godt i sin debut, men har han reelt vist noget siden der gør at han skal spille fast for FCK? Som det var til dagens kamp idag, var det Haraldsson han skulle spille i stedet for i højresiden. Er Roony bedre end Haraldsson lige nu? Mit svar er nej. Igen, husk nu på at knægten er 16 år gammel - hans tid skal nok komme.
Skrevet af mimsdk
Thorup er en selvfed klovn.. 8 kantspillere
Skrevet af bruger 130783
Send ham og Bøving på leje. De kunne blive fremtidens kantspillere i FCK. Jeg foreslår klubber som Viborg og OB.
Skrevet af FCKByensHold
@mimsdk,
Jeg tror du misforstår Thorups job beskrivelse :) .
Han cheftræner, ikke sportsdirektør som skal sørge for indkøb :)

Thorup kan kun sørge for at spille med de spillere han har til rådighed :)

Dernæst tror jeg der er en kontraktforlængelse nærtforstående med Roony, han lader ikke til at være utilfreds og han skal nok blive et kæmpe aktiv..

Stærk disposition i dag af Thorup, dog ærgrer det mig sindsygt at man ikke forsøgte sig med Amoo de sidste 10-15 minutter i stedet for Johanesson :)
Skrevet af AndersGroen
@soccerjedi

Rooney spiller højrekant og daramy venstre, så nej Rooney skal slå hakon, Isak og amoo. Pt har han ikke niveau til første holdet derfor han spiller u19
Skrevet af Harder2000
Der skal ikke være en frikøbsklausul i hans kontrakt medmindre den er over 100m - i fald at han insisterer på det, så sælg ham nu og kom videre med de andre talenter istedet.
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Idiotisk af FCK at sende nordens største talent ud i kulden på den måde. Han er tabt for FCK og vil få en stor karriere et andet sted.
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Han satte et hold der slog Brøndby 4-1, blandt andet qua en storspillende Daramy, som må formodes at være ham Roony skulle slå af, hvis han skulle spille.


Daramy er venstre kant og Roony er højre kant ;-)
Skrevet af Top1206
Roony spiller mod Lyngby og derefter får han flere minutter
Skrevet af a j o o b a
Hans kontrakt udløber 31/12-2013. Hans pris falder for hver dag
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af stimoral

Hvis han koster kassen at forlænge med og kræver frikøbs klausuler og hvad ved jeg, så mener jeg bare vi skulle bruge ressourcerne på de andre.
At skulle give spilletid til en 16 knægt der ikke kan leverer kontinuerligt endnu og tager pladsen fra en anden kan blive mere kostbart end de penge vi ellers kunne tjene på ham. Her tænker jeg på den fortjeneste både sportsligt og økonomisk.
Jeg gider ikke at tabe på det sportslige bare fordi vi partou skal spille med ham, og syntes det er en skam hvis det tager pladsen fra en bedre spiller.
Og skal vi i CL skal vi spille med de bedste spillere ikke de største talenter.

Tror det bedste ville være at komme på leje i en sæson, gerne silkeborg eller Nordsjælland og så komme tilbage til førsteholdet hvis han gør det godt.
Han skal have fokus på udvikling ikke økonomi, han skal nok komme til at tjene kassen på sigt.

Men ønsker inderligt han slår gennem i FCK, tror dog ikke så meget på det længere.

Calle Facius som statsminister!?
Skrevet af Arnemanden
Drengen er kun 16 år. Selvfølglig for han udfald på sin performance. Han skal nok få spilletid men klart at når kontrakten udløber om 1,5 år så skal der forlænges nu eller sælges.
Skrevet af Imperator
Det har ihvertfald ikke noget at gøre med den kontrakt man ikke er blevet enige om..
Skrevet af brian w
Men hvorfor købe ham uden at have videre salg for øje - købe ham som 16 årig velvidende at han ikke ville kunne gøre den store forskel med en kontrakt på kun 2 år ?
annonce
0