Snak

Mere indhold efter annoncen

Thorup tager lorten igen: Det er livet som FCK-chef

Skrevet af bold
man 29. aug 11:12

FC København-træner Jess Thorup fortæller, at han nok en gang står klar til at tage lorten efter søndagens nederlag til FC Nordsjælland.Læs hele nyheden her
Skrevet af Jillionaire
Du må gerne pakke dine ting og gå og lade Neestrup tage over.

Total idéforladt træner..

Nej hvor er man skuffet.... Selv efter kampen på fredag vil fans stadig være skuffet.. 3 sejre ud af 7 kampe i superligaen - Det er fandme for ringe...

IGEN kan FCM være på højde med FCK igen.. skidt at lukke dem ind i kampen..

Hverken, FCN, AGF eller nogen af de andre klubber vinder mesterskabet, de skal nok falde i niveau.
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Chris1234
Tjah jeg ved ikke om jeg er enig med dig. Synes sgu også meget af ansvaret ligger på spillerne. De fik fyret den non hårdeste træner i Superligaen, fordi de gerne ville have en rund og blød træner nogle måske vil kalde det mere moderne.

Men såfremt man fyrer Thorup tror jeg ikke at det er Neestrup der står som den næste i rækken så skal man op og hente en udenlandsk træner og så bliver det barskt igen.

Så kan Falk og Boilesen ligger sig over i et hjørne og græde igen.

Jeg tror også, at Thorup kan skrue bissen på og det er nok slut med bajere det næste lange stykke tid.
Skrevet af Kasadin
Jeg synes nu der blev forsøgt nogle ting med både udskiftninger og systemskifte. Spillerne må tage den på deres kappe 100%, for de virkede slet ikke klar til at spille rent mentalt.
Skrevet af JakobFC
Kan man overhovedet være den der "tager lorten", hvis man allerede har svinet spillerne til i pressen lige efter kampen?
Skrevet af Chelsea93
Manden mangler tydeligt format. Han smed alle spillerne under bussen i går med hans manglende ledere udtalelser. Og så det her.
Skrevet af Tbh-dk
Uenig. Thorup må tage den på sin kappe. Holdet har lige spillet en hård kamp i Tyrkiet under svære forhold med høj varme og luftfugtighed, og kan kun være trætte. Alligevel sætter han Falk som defensiv, beder holdet om at lave højt pres inklusive gumpetunge og langsomme forsvarere mod et superhurtigt velspillende FCN hold på deres plastik hjemmebane.

En klog og realistisk træner havde bedt spillerne om at stå lavt, spare kræfter og stille og roligt tage kontrol over kampen.
Elkjær, Laudrup, Romario, Figo, Ronaldinho, Thierry Henry, Xavi, Messi - Kun to klubber har en speciel plads i mit hjerte.
Skrevet af MartinHerold
Det nuværende FCK hold minder mig en del om OB 2009-2011. Bedst i stand til at præstere til større kampe inkl europæisk, og påfaldende vattede i kampe mod “mindre” hold.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af irtysh
Hvad indeholder lorten? Selvkritik? Beskrevet selvkritik? Er det bare en kvartsmart vending uden konsekvens? Hvordan smager lorten?
Freja & Thor!!
Skrevet af Romeo Detlev
Lol. Thorup er patetisk. FCKs fans er patetiske. De passer godt sammen.
Skrevet af fenomeno74
Præcis.

Det er vel ikke "at tage lorten" hvis man offentligt går ud og siger at man har sagt det til spillerne.
Det vel nærmest det præcis modsatte..!
Skrevet af Funkeeh
Nu har Thorup efterhånden givet spillerne og medierne skylden for alle deres problemer. Han er godt nok ved at have ryggen mod muren. Hvad kan han prøve at få ud af det her, ud over at redde lidt ansigt før en fyring?
Skrevet af Slettet(312058221912)
Lol. Thorup er patetisk. FCKs fans er patetiske. De passer godt sammen.

Rolig nu Batman - du er opkaldt efter en karakter fra en eventyrbog, som 12-årige elsker.

Så kan vi være patetiske sammen.
Skrevet af mansemand
"Jeg har trukket nitten
Jeg har jokket i en lort
Samlet den op og bidt i den
Og det´ nitten
Og når jeg prøver på at give den videre
Til en anden idiot
Får jeg den lige i hovedet igen
Nitten"

Thomas Holm.
Skrevet af Inter-fck
Thorups problem, er jo at han her, snart 2 år efter at han overtog holdet, stadig ikke har formået at skabe en identitet for fck. Han var hurtig til at stryge alt det ståle havde bygget op, for at starte sit eget projekt. Men 2 år efter, og holdet famler stadig efter en identitet. Tror ikke selv han rigtig ved, hvad han vil. At man har prøvet at spille bubacar ind, og andre spillertyper, fortæller mig, at han ikke rigtigt ved hvad han selv vil. Idet mindste var ståle konsekvent, og vidste præcis hvilke typer der skulle spille hvor. Men med Thorup , virker det som om han bare prøver efter en mavefornemmelse, at vurdere hvem der skal spille. Har aldrig troet på Thorups projekt, og ej heller CL, får mig til at tro på ham som træner. Fck har bedst af at skille sig af med ham, og finde en træner, som har et klart spilkoncept.
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Holdet har lige spillet en hård kamp i Tyrkiet under svære forhold med høj varme og luftfugtighed, og kan kun være trætte. Alligevel sætter han Falk som defensiv, beder holdet om at lave højt pres inklusive gumpetunge og langsomme forsvarere mod et superhurtigt velspillende FCN hold på deres plastik hjemmebane.


Hørt! Det er håbløst rent taktisk at presse så højt i den kamp, med så langsomme center backs. Decideret dårligt trænerarbejde.
Skrevet af CopenhagenNoice
@laslos: hahaha..nice one :-D
Skrevet af alvis007
Men hvorfor er der ingen som snakker om Brøndby? 😉
Skrevet af 1992
Jeg kan godt lide Thorup som person, men en god træner er han ikke. Vælger tit forkert taktisk og i går blev hans hold spillet ud af Farum. Pinligt og være på stadion, men en masse glade fcn fans, så noget godt kom der da ud af det
Skrevet af RO9
Tror de spiller bedre uden træner !
Skrevet af Edinho
Han har vundet ligaen og fået dem i CL gruppespillet. Det er vel det største man kan opnå i FCK, så dårligere er han vist ikke.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
annonce
0