Snak

Mere indhold efter annoncen

Thorup vil bygge noget op: Fik tæsk for det

Skrevet af bold
man 10. maj 2021

FCK-cheftræner Jess Thorup holder fast i, at FCK er i gang med en mellem-sæson, hvor de skal have bygget et hold op, men de er alligevel ikke tilfredse med en tredjeplads.Læs hele nyheden her
Skrevet af Ajungsled
TØRRE KIKS!!!
Skrevet af Inter-fck
Klart at du fik tæsk for det. Du overtog et hold som seneste sæson fik 2. Pladsen (med en hel del skader/udskiftninger i start-11), samt fået købt nogle spillere ind, men alligevel ender du med en sølle 3. Plads (såfremt agf ikke napper den).
Skrevet af Top1206
Er FCK ikke mere igang med finde ud af hvem som ikke skal være i truppen og der skal bruges kræfter på at bygge op meget hurtigt i begyndelsen af næste sæson?
Skrevet af Kick and rush
@Top1206, jeg tænkte det samme. Kommer opbygningen ikke mest til at forgå i næste sæson, når der er renset ud?
AGF 1880
Skrevet af RoadRunner
Det stinker langt væk af dårlig undskyldning. Et hold er vel konstant igang med at forbedre sig, det er jo en løbende proces. Det er jo ikke sådan at hele truppen mødtes for første gang for to dage siden.
BRØNDBY IF - DANSKE MESTRE 2021
Skrevet af Slettet(321918211505)
@inter-fck Thorup overtog Ståles skraldespand af et fodboldhold, og er alligevel nr. 3. Fremragende trænerarbejde når man tænker på han kun har Ståles affald at arbejde med.
FCK | CFC
Skrevet af Jaws
Ja, Inter-FCK, Storminator har en rimelig fair, omend lidt overdrevent formuleret pointe. Meget muligt FCK sluttede på andenpladsen sidste sæson, men det var bestemt ikke der, de lå placeret, da Thorup overtog.
Skrevet af Inter-fck
Var der spillet 5 kampe da han overtog holdet ? Med 4 point til fcm ?

Holdet er jo ikke blevet dårligere. Det er træneren derimod.
Skrevet af FCKNørrebro
Thorup er ikke den rigtige træner til FCK. Så gerne ham og Nees byttede roller
Skrevet af Billboard
Har desværre svært ved at se at 21/22 ikke også bliver en opbyggende sæson.

Der er godt nok mange løse ender i truppen. Forlænges Lerager? Bagkæden er vel på nær en over the hill. Boilesen kunne sådan godt, men han får alt alt for mange skader til som 32 årig at være på toppen.

Ankersen? Glem det. Så har man selv ødelagt 2 målmænd nu. Zeca får også sværere ved en ny opstart, det er fandme hårdt når man bliver 33.

Er Wind der? Er Wilczek der? Daramy har gode perioder, men der er langt mellem snapsene. Og ja, Thorup er ikke en træner der med hans system lægger Europa League ned.

Og så må man fremover købe spillere i 10-15 mill kroners klassen i og med der ikke er penge til 30 mill. Man skal jo faktisk have 5 nye ind, minimum,
Skrevet af crvena
LOL da Thorup blev offentliggjort vidste man bare at det var et mis-match. Håber i beholder ham. FCK har brug for en stærkere karakter - det kan enhver idiot da se :D
BIF
Skrevet af anygivenday
Ok resultat omend det var fortjent hvis det var endt med en sejr jvf spil og chancer - FCM blev kørt ud af stadion sidst de var på besøg
Skrevet af Fcm<4ever
anygivenday

. FCM blev kørt ud af stadion sidst de var på besøg
nej, kun vores manglende effektivitet og manglende coolness, der gav FCN chancen for at komme tilbage
FCM havde næsten dobbelt så mange skud på mål som FCN.

Tror du tænker på en anden kamp, end den i slutspillet.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af anygivenday
@Fcm<
Nej er præcist den kamp - FCM var reelt på hælende hele kampen
Skrevet af Fcm<4ever
anygivenday

Vi har så vidt forskellige synspunkter på hvornår man bliver kørt ud af Stadion, FCN scorer sejrsmålet i 90 minut, og det harmonerer ikke i min verden på, at man har kørt modstanderne ud af Stadion.

FCN ( og FCK for den sags skyld) blev kørt ud af Stadion i Herning, hvor der hele kampen ikke var nogen tvivl om hvordan den ville ende.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af B1903½
Det er svært når man har en trup der er så elendigt sat sammen.......De største problemer er:

- Man har 3 stk. 6´ere : Zeca, Learager og Stage.

Zeca er en fin 6´er men dårlig fremad. Lerager er i min optik en kæmpe skuffelse (tung og langsom) og skal IKKE forlænges. Stage er det bedste vi kommer på en 8´er, men der er simpelthen kun plads til en af dem på banen af gangen - og lige nu tror jeg Stage er den bedste.

- Man har 3 stk. 10´ere : Wind, Biel og Falk.

I mine øjne er Biel en fin spiller men vi har bare ikke råd og plads til ham i opstillingen og Wind bliver ufarlig når han skal tilbage og lave arbejdet, så den offensive centrale midt er i den grad tilhørende Falk.

- Man har 0 kanter : Daramy, Bundu og Fischer er simpelthen ikke løsningen.

Det er dog helt forfærdeligt, når Jess forsøger sig med Falk og Biel på kanten - det er simpelthen helt helt skævt - de har ikke hurtigheden og begge spillere er i den grad kendetegnet ved at have blik for spillet 360 grader med vendinger og pasninger, der aldrig er relevante på fløjen.

Jeg fatter det ikke Thorup........ Jeg havde kæmpe tiltro til dig pga. mandskabsplejen, men dit enorme roderi med startopstillinger der savner elementær logik, sammenhæng og hensyntagen til erfaringer er mig en gåde !!!! Lad mig komme med eksempler:

1. Hvorfor står Grydeosten, der laver så mange fejl, når man har en klasse keeper på bænken, der reddede et håbløst forsvar hele starten af året samt i den internationale kampagne ?

2. Hvorfor bliver du ved med tung langsom beton på central midt med Lerager, Zeca og Stage ? Det betyder at du for at få plads til boldspillerne flytter dem ud på fløjen, hvor de er nul værd (falk og biel på fløjen er idiotisk).

3. Hvorfor lader du den mest målfarlige og i de seneste kampe også en der går med i spillet sidde på bænken (Wilcek) ? Vi bliver totalt ufarlige fremad med Biel og Falk ude ved hjørneflaget og nul mand i boksen.....

Det er logik for yngste miniput........ nu må du stoppe meningsløse GENTAGNE forsøg ! Lortet virker IKKE !

Opstillingen må være:

Central Midtbane : Stage (6´er) og Falk (8´er) - reserverne er Zeca (for Stage) og Biel (for Falk)
Angreb : Wind (10´er) og Wilcek (9´er)
Kanter : Fischer og Daramy - reserverne er Bundu samt ??????

Den eneste af de centrale midtbane spillere der kan spille kant er Stage - ellers så må vi prøve med en fra U19, hvis vi mangler.

Zanka må finde et andet sted og hæve millioner (Vi har nok at gøre med at slippe af med de andre afdankede centrale forsvarere). Hvem er Oikonomou ?? Jeg har hverken set ham lave noget skidt eller noget godt. Boile er fin i CF, men med de håbløse kanter vi har kan man godt se at holdet har rigtig godt af den unge V. Christiansen - Tak ! Ankersen og Bartolec er nok ikke lige der der skal prioriteres.

Grydeosten : RAUS.

Om vi har råd til at beholde Bundu, Lerager og Biel som superreserver må være op til PC. Så håber jeg også at vi indser, at selvom Zeca er ligaens klart bedste 6´er, så har vi ikke plads til ham for nærværende, når kanterne er så håbløse.

Havde vi haft gode kanter kunne vi have spillet med Zeca og Falk centralt, men når Zeca er så dårlig fremad, så nytter det ikke noget at alt fremadrettet ligger på Falk´s skuldre. Jeg frygtede AGF kampen med Stage og Biel, men da Stage var suveræn som 6´er og hjalp til som 8´er og skabte plads til Biel, så gik det overraskende fint. Derfor er det mig en helt ubegribelig gåde, som jeg kun kan se skyldes manglende tillid til holdet, når man ikke prøver Stage og Falk af centralt og i stedet vælger 3 x beton med Zeca, Lerager og Stage - fandme skidt ! Det er ikke engang set i bakspejlet !

Får du for mange input Jess ? Nu må famleriet være slut ! Fandme ærgeligt at vi pisser en gylden mulighed væk i en håbløs opstilling Jess ! Vi har brug for at PC går ind og får styr på butikken NU !
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af anygivenday
@fcm
Behøver ikke referere til andre kampe end den jeg henviste til - og jo var tydeligt spillerne efter den kamp var rystet
Skrevet af Fcm<4ever
anygivenday

Betegnelsen bliver vi ikke enige om, men så blev i jo i din terminologi kørt ud af Stadion i det ene derby opgør, hvor BIF scorer i override, der var FCK spillerne rystede.

Af nysgerrighed, hvilken betegnelse vil du så bruge om det omvendte FCN/FCM opgør i Herning ?, hvor FCN er kørt ned under græsset i store perioder, eksempelvis har de 0 skud på mål inden halvleg.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af Kjærbøl
Thorup overtog et hold der var totalt kuldsejlet under Ståle Solbakken.
Meget ser langt bedre ud nu. FCK spiller bedre, der tegner sig et teknisk koncept med stor fleksibilitet i opspillet på midtbanen. Spillere som Stage og Daramy, der så helt håbløse ud under Solbakken, har tydeligt fået mere selvtillid. En spiller som Viktor Kristiansen har fået chancen, og er en fornøjelse at følge.
De ændringer der atter skal bringe klubben helt til tops tager tid. Der kommer til at blive skiftet massivt ud i truppen til sommer, og det er yderst tiltrængt.
annonce
0