Snak

Mere indhold efter annoncen

Thorup vil hæve FCK-niveau: Det burde stå selvlysende klart

Skrevet af bold
man 12. sep 18:37

FC København-cheftræner Jess Thorup forlanger, at niveauet hos spillerne bliver hævet, og det burde være klart for alle i klubben efter de seneste samtaler.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mighty86
Yes! Så nu er den der.....
Skrevet af Bual
Næsten uanset hvad får han til vinter til at vende det. Deres kampprogram for de næste lange tid ser rigtig svært ud og det ville ikke være en god start for en evt. ny træner at skulle starte med så svære kampe. Hvis jeg har ret, så er det stærkt af bestyrelsen at have is i maven istedet for at lade deres følelser stikke af med dem som mange fans.
Skrevet af Kompis
FC København-cheftræner Jess Thorup forlanger, at niveauet hos spillerne bliver hævet, og det burde være klart for alle i klubben efter de seneste samtaler.


Sådan. Det må præcis være det der skal til, at de lige får besked om, at de skal spille bedre. Problem solved!
Skrevet af Thooomsen
Bual hvad er dog det for en gang pladder du fyrer af.. programmet er for svært for en ny træner?…vor herre bevares, håber virkelig ikke selv du tror på det ævl..
Tilsyneladende har ledelsen stadig tiltro til JT, ellers var han sparket ud..
Håber hver morgen, når jeg vågner, at det er til nyheden om at JT er fyret. Mon ikke han får sparket efter FCM kampen, så er der landsholdspausen til at få arbejdet i
Skrevet af Donjogi
Personligt tror jeg ikke på at det ændre noget, lige meget hvor store de bogstaver er eller hvor indlysende det burde være, jeg tror at JT har tabt omklædningsrummet ellers er der stor splittelse i spiller gruppen, det virker ikke som en homogen gruppe, for mange nye og dyre spillere der ikke spiller…
Jeg tror ikke at JT har nosserne til at lige pisse territorium af….

Men jeg håber at jeg tager fejl, for spillerne skal også kikke ind af, det de præstere er godt nok ringe/svingende havde mit arbejde været lige så svingende i kvalitet, var jeg blevet fyret
Altid hvid og blå, Forza FCK..... Et kæmpe stort tak til Ståle & Don ø..
Skrevet af Konsulenten
@Thooomsen

Han får næppe sparket, problemerne er jo løst nu. Som FCK fan må man sidde og ærgre sig over han ikke gjorde det selvlysende klart inden sæson start…
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Det får mig til at tænke på det gamle ordsprog
“I en verden hvor de blinde tror hver man stjæler en den et øjede tyv konge.”
Skrevet af settler
ondsvagt at snakke om at det vender nu naar naeste kamp hedder Sevilla.
FCK Man U
Skrevet af Lakris
Med den trup er der ingen undskyld for at præstere så dårligt

JT er m.a.o. problemet - og skal væk asap
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af CopenhagenSaint
Troede og håbede sgu virkelig at JT var fyret i søndags......
Fedt at han NU (efter 1½ år med sløjt spil) taler med hver enkelt, det skal nok rykke eller!
Skrevet af steenbjoernen
Dead man walking
Skrevet af CopenhagenNoice
Altså er det “I de blindes rige, er den enøjede konge” du mener? :)
Skrevet af weeman05
Smut nu med dig thorup
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af bartels_unofficial
Forstår ikke man bare får det overstået og sætter Neestrup i spidsen. Kæmpe personlighed og trænertalent. Kom nu!
Skrevet af VikingStar
Thorup er gud, konge og president i en og samme skikkelse. Man ser jo det er noe statsmann/gudelig over ham når han løfter hendene og predikerer. Nå er til og med sangen skrevet til ham blitt aktualisert sistye dagene.. "God Save the King".
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Peter Nielsen
At noget står lysende klart er en kendt vending, men selvlysende klart ? Selvlysende er vel i bund og grund ikke specielt klart, særligt ikke hvis det ikke er blevet opladet, eller hvordan man nu betegner det.
Skrevet af klunseren
Man må jo bare håbe han er fyret og spillene informeret, så de har et incitament til at præsterer i Sevilla, ellers fejler den nye ledelse jo endnu engang!
Skrevet af Tangopro
JT er jo handlingslammet! Han agerer rådvild ude på sidelinien og det står klart, at han ikke har nogen plan B, når lokummet brænder derinde på banen. Teknisk er han sikkert en dygtig træner, men taktisk fejler han stort. Oven i det, så mangler der i den grad energi i den trup - FCK har jo intet tempo eller evne til at skifte til et højere gear, når det strammer lidt til.

JT har et problem, det er ubetinget - men dem med det største problem, sidder i ledelsen - rettidig omhu, er tilsyneladende ikke et begreb de kender til... Der skal ske noget NU!
Skrevet af læderkuglen
Selvlysende klart betyder de facto at det ikke er klart ... så dejligt med mere klar tale fra JT 🙂
annonce
0