Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon ikke det er sagt med et glimt i øjet.

Men sarkasme kan være svært hos nogen
skævt sagt. han er da helt væk...
Jeg kan ikke se hans øjne i en artikel, så hvordan skulle jeg kunne vide om manden er ironisk?
Jeg synes måske endda det er en direkte pinlig udtalelse. Neymar var vel helt seriøst en dygtigere fodbold spiller da han var 17-18, end Kudus nogensinde bliver.
Tænker at for en spiller på 22, der render rundt i Ajax er det en ambitiøs udmelding👍 neymar spillede i Barcelona som 22 årig, og gjorde en forskel😳 måske der er en grund til at neymar får/fik mere opmærksomhed i den alder👍 det har nok noget med kvalitet over LÆNGERE tid der er afgørende👍👍
Der er vel bare gået lidt afrikansk pralekonkurrence i den her. Vincent Aboubakar fra Cameroun meldte ud at han er bedre end Salah, og nu er Kudus bedre end Neymar. Selv er jeg nok også bedre end Messi til noget - bare ikke fodbold.
Folk falder så nemt I.. Et kig på hans social profiler: "My Family & Culture raised me to respect the elderl @neymarjr like @Thiago6 & many legends inspired us to dream. Just like @neymarjr I humbly want to inspire the next generation like they did.
@guardian_sport whats the agenda? Al focus on tomorrow. FAKE NEWS!!!!!!"

Derudover er afrika ikke et land (ikke at det gør noget bedre når folk herinde prøver at generalisere, hvilket I sig selv er lidt underligt). Der er en masse danskere, som jeg ikke håber på, at folk I andre lande sammenligner mig med 😓😅
annonce