Snak

Mere indhold efter annoncen

Tielemans valgte Monaco over Arsenal

Skrevet af bold
tir 26. sep 2017
Belgiske Youri Tielemans fortæller, at han havde mulighed for at komme til Arsenal, men at han hurtigt droppede tanken, fordi han kunne se, at han ikke ville få mange chancer i klubben.

Læs hele nyheden her
Skrevet af RonniP01
Godt valg. Tror han kan komme til en større klub gennem Monaco
Skrevet af gamblergb
Det fatter jeg ikke ---han havde sku hurtigt været førstevalg på Arsenals midtbane... Spiller han ikke nogenlunde samme position som Xhakha?
Skrevet af RonniP01
Jeg mener han kan spille flere forskellige positioner. Mest cm. Tror også det er fordi han skal spille CHL her og i Arsenal ville de spille Europa League
Skrevet af Slettet(100659192308)
Ja, spillerne er nemlig ikke så kloge at de ikke kan se udover en sæson.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Emilfu
Det er da umiddelbart mere plausibelt at Monaco kommer i Champions league igen til næste sæson, end at Arsenal gør det ud.

Set ud fra styrkeforholdene ift de andre ligakonkurrenter de kæmper imod.

Med man City, man Utd, Chelsea og Tottenham i ligaen kan jeg godt forestille mig at Arsenal trækker nitten igen.
Skrevet af RonniP01
@Disco Han kommer nok til at spille CHL igen næste sæson? Og det er ikke sikkert Arsenal skal det. Han får vel også mere spilletid i Monaco end han ville få hos Arsenal?
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Det er da umiddelbart mere plausibelt at Monaco kommer i Champions league igen til næste sæson, end at Arsenal gør det ud."

Ja, det må man da håbe når han spiller i den liga, men derimod er Monaco jo også det lette valg.

"Han får vel også mere spilletid i Monaco end han ville få hos Arsenal?"

Han spiller så også i en langt dårligere liga.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af RonniP01
Så vil man hellere sidde på bænken og få cup kampe eller spille fast i en Champions League klub, hvor de også er forsvarende mestre (tror ikke de vinder igen)?
Skrevet af Geddar , moderator
"Ja, det må man da håbe når han spiller i den liga, men derimod er Monaco jo også det lette valg. "

Det er ikke kun det lette valg. Det er også det mest oplagte valg, når han skal tænke på sin udvikling som spiller. Springet til en større klub skal nok komme senere.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Hoy10
Det er jo klart det rigtige valg, med salget af Bakayoko, og evt salg af Fabinho til januar. Så er der massere af spilletid til ham, i en klub som mange store klubber holder øje med lige nu.
Skrevet af Jranja
Ærgerligt at han ikke kom til Arsenal, men når man tænker på hvor mange spillere der det seneste transfervindue er blevet solgt fra Monaco og gennem de senere år, så giver det jo rigtig god mening at han skifter til Monaco! De har været særdeles stærke til at spotte og udvikle talenter, som så ryger videre til større klubber!
Skrevet af FrækFyr17
Monaco har været et af Europas allerbedste udstillingsvinduer takket være superagenten Jorge Mendes, der fungerer som sportslig rådgiver for klubejeren.

De franske klubber er samtidigt lysår foran de engelske klubber i at udvikle spillere, hvorimod alt for mange udenlandske talenter er set fejle i England.

Økonomisk kunne Monaco, med mesterskabet og CHL, vel også tilbyde Tielemans en ca. lige så stor løn som Arsenal, der uden CHL og ventede profilsalg er stramt gearede op.

Sidst, men ikke mindst, er Monaco jo nærmest garanterede CHL. Stadig en utrolig talentfuld trup.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af RibasAFC
Og så skal man heller ikke undervurderer Forholdende som er fantastiske, smuk træningsbase og presset er langt mindre hvor du får lov til at udvikle dig uden det store eksterne pres og du bliver ikke forstyrret af folk konstant i byen
Skrevet af Geddar , moderator
"Økonomisk kunne Monaco, med mesterskabet og CHL, vel også tilbyde Tielemans en ca. lige så stor løn som Arsenal, der uden CHL og ventede profilsalg er stramt gearede op."

Ser vi på det økonomiske er det nok nærmere skattefordele der spiller ind. Selv uden CL ville Arsenal fint kunne finde rum til at tilbyde en ret attraktiv aftale.

Det afgørende er dog nok nærmere udviklingsmulighederne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af ForzaCyrus
nu spiller Monaco efter samme skatteregler som resten af ligaen, det var et krav hvis de ville blive i den, efter at millionærskatten blev vedtaget.

Nu er det et pænt stykke tid siden man for alvor har set et talent i arsenal bide sig rigtigt fast. det sker i monaco lige nu, derfor mere oplagt at tag der til samt cl erfaring han kan få.
Skrevet af Geddar , moderator
Faldt den studehandel med forbundet ikke til jorden?
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0