Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af simonstof
Nej jeg har ikke sagt de skulle have rødt kort, jeg har spurgt sig om de skulle, du kan godt selv se forskellen ikke?
Ja det dækker det fint, og tak for svar. Men så fordi dommeren har set det og bagefter bakker sin egen vurdering op, så er det dit argument for at vavro ikke skal have rødt, da er jo bare fjollet. Så bare dommeren har set det og forsvare sin dom så er det korrekt. Hvad så når en tidligere dommer mener der er klart frispark.

Skrevet af Amaoso
N Doye er med afstand den bedste spiller i suppen
Skrevet af Slettet(291904192809)
Brøndby skulle være taberdøbt 3-0 efter den fadæse i starten, dog havde det været lidt anti klimaks på kampen.
Skrevet af G’N’R’
Tak for en skøn dag i parken med mesterskabet foran fjolserne
Fortjent. Forca FCK
Skrevet af Ludomania
@simonstof Hvis en tidligere dommer mener at Vavro lavede frispark og skulle have haft rødt kort så må han bare give Vavro et rødt kort næste gang de mødes. Det ændrer ikke kampforløbet. Og hvorfor skulle den tidligere dommer have mere ret end den eksisterende kampdommer der har genset situationen?

Mange domme er vurderingssager, og dommeren DER DØMTE KAMPEN mente IKKE at der var frispark/rødt kort hvorfor... der ikke var frispark og rødt kort.

Jeg syntes selv at der var lige så meget/lidt frispark mod Hedlund som der var imod N´Doye da FCK fik straffesparket. Men det ændrer ikke at det var situationer jeg ikke havde problemer med at dommeren så anderledes hvorfor de kunne dømmes begge veje. Dommeren dømte straffespark og dømte ikke frispark. Det kan jeg acceptere hvorfor jeg også accepterer at der straffespark til FCK og ikke et rødt kort til Vavro.

Kamils albue er en hel anden sag, der ser jeg ikke at der er plads til fortolkninger. Der burde blive givet et direkte rødt kort for at handle idiotisk (Igen) og bringe en modspiller i fare. Jeg tror som sådan ikke at der kommer et efterspil med mindre dommeren indberetter situationen. Men den var i min optik klart til to dage i skyggen.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Ludomania
@Bløde babser Jeg syntes heller ikke at Arajuuri skulle have haft sit andet gule kort, nu jeg er igang med at dømme kampen :)
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af simonstof
Maqiih

Ja skulle de nok, så havde vi også været fri for at der blev kastet ting mod Brøndbys spillere af FCK fans.

Ludo

Men nu spurgte jeg jo til din vurdering og så er det jo loge meget hvad dommeren siger efter kampen, det var et spørgsmål om du mener der var frispark og dermed rødt kort. Det har du så svaret på nu og tak. Så du siger jo selv at når straffesparket bliver fløjtet så bør hedlund også have frispark og derfor var det jo en fejl.
Nå er jo også lige meget nu. FCK vandt fortjent kampen.
Så stort tillykke med det fortjente mesterskab.
Skrevet af billebums
Stort tillykke til FCK med det fortjente mesterskab. De var langt hen ad vejen det bedste hold og i de svære perioder havde de det fornødne dommertække og effektivitet.

En ny sæson lurer om lidt over 2 mdr. og det bliver spændende at se hvad der sker (ikke mindst i tramsfervinduet)
Skrevet af thomasjn
Tillykke FCK - fuldt fortjent.
At Brøndby for en sjældens gangs skyld har dommeren i mod sig rokker ikke ved et fortjent og suverænt mesterskab.
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
Skrevet af Miko666
larsen13
jeg er skam kommet videre...Kampen er skam slut og fck vandt med dommer hjælp...og hvis du kigger godt efter så kan man tidligt se a N´doye lader sig falde ret nemt...efterfølgene rammer fisher den 2 gange og Målet skulle have været annulleret..det blev det ikke...og FCK Fortjener fuldt ud mesterskabet...og brøndby har bare været alt alt for dårlige i den her sæson
Skrevet af Steve Highway-61
Bolden skal være sat i spil da Skov rammer den anden gang for at der er frispark til BIF. Det kan man mene den er. Man kan også mene det modsatte.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af andyone
Som neutral i denne kamp, synes jeg det er hamrende ærgerligt, at det er dommeren som sender mesterskabet til FCK. Det stod klart, at trofæet ville ende på Østerbro, men måden hvorpå det sker, trækker altså lige 5-10% fra. Det mest ærgerlige er, at det kan fremføres som et ubestrideligt argument fra nu og til evig tid, at dagens dommer, i højere grad end Rasmus Falk, kronede FCK som danske mestre 18/19.


Det må være det mest farvede "neutrale" indlæg, jeg nogensinde har læst. Så man bør simpelthen med din geniale lommeregner trække 5-10% fra FCK´s mesterskab, der blev sikret i fjerdesidste spillerunde, fordi dommeren ikke ser, at et straffespark rammer støttefoden lidt?

Jeg mindes, at man har for vane at gribe efter halmstrå, når det ikke går ens vej. Men ro i trussen. FCK fik to mål annulleret og brændte gigantchancer til mindst to mål mere, mens Brøndbys ubetinget bedste spiller i dag var Vavro. Uden ham havde Brøndbys angreb været mere harmløst end en overkogt vandmand. Tror, Joronen har en enkelt fornuftig redning i hele kampen.

Ja, dommerpræstationen var ringe. Alene at Brøndby får lov til at slutte elleve på banen var en skændsel. Men det var altså på ingen måde dommeren, der afgjorde kampen. FCK vadede i chancer, scorede på en del af dem, og fik nogle enkelte anderkendt. Der var klasseforskel igen-igen. FCK har næsten fået dobbelt så mange point som Brøndby i denne sæson, har vundet samtlige indbyrdes opgør i denne sæson, og er plads for plads, spiller for spiller, system vs system, klasser over Brøndby.

Jeg tror bestemt, at Brøndby finder tilbage en dag. Potentialet er der. Men det bliver selvfølgelig svært så længe, at Jan Bech vælter rundt derude. Men selv blind høne kan vel finde korn. Bliver spændende at se, om Ebbe Sand en dag falder over en plan et sted. Indtil videre har han nok bare mest af alt travlt med at sælge spillere.

Udfordringen for FCK bliver, at det kan være svært at toppe denne sæson. I al fald pointmæssigt. CHL-deltagelse vil altid lune. Men det kræver lodtrækningsheld, og at man har de berømte marginaler med sig. I dag var der blot dømt (mester)klasseforskel.
Skrevet af Randomhero
Bolden skal være sat i spil da Skov rammer den anden gang for at der er frispark til BIF. Det kan man mene den er. Man kan også mene det modsatte.


Man kan også mene Jorden er flad.. Om man vil forholde sig til reglerne eller være på hold med Sidney Lee, det er så op til en selv
Skrevet af andyone
Skulle nogen Brøndbyfans - eller "neutrale" fans - allerede have glemt, hvordan Brøndby blev spillet langt under græstæppet i mesterskabsrusen og kun fik kunstigt åndedræt på et selvmål, kan målchance galore ses lige her:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=764&v=2hWD2ag8xQ8

Spoiler alert: Brøndby har en stor chance i hele kampen foruden de to scoringer. FCK har resten.
Skrevet af Slettet(362103191212)
Ingen kan være i tvivl om det er et fortjent mesterskab.
De skulle fandeme også gerne kunne vinde med det hold og den økonomi der er brugt på det. Alt andet ville være skandaløst.
Nu har jeg været til mange derbys. Og jeg bliver nødt til at sige at Brøndby´s fans til gengæld slå FCK med flere længder. På alle fronter.
Når man tænker på det var en mesterskabs kamp og der var over 33.000 så imponerer lydkulissen ikke helt. Lyden og stemningen er langt bedre i Brøndby.
FCK fansene var selvfølgelig mange, men det der ekstra vilde tryk mangler på en eller anden måde. Især i de lidt "døde" perioder i kampen er der for "stille".
Sammenligner lidt kampen med Pokalfinalen sidste år hvor Brøndby var i klart overtal i forhold til Silkeborgs fans. Hér havde man en helt anden lydkulisse.
Der var langt mere internationalt snit over det....
Man alle ved jo at Brøndby´s fan gruppe er noget helt specielt....
De kan virkelig noget på den front. Dermed ikke sagt at FCK fans er dårlige.
Det er bare ikke super vildt.
Skrevet af Slettet(362103191212)
@Andyone.

Det går jo op og ned i fodbold. For 12 måneder siden vandt BIF 4 gange over FCK og slog dem også ud af Pokalen i Parken. OG i BIF´s flotteste perioder sidste spillede man vel noget af det fedeste og mest underholdende fodbold man har set siden 04/05 Laudrup sæsonen........
Sådan er sportens verden. FCK var jo pinlige sidste år. OG så opruster de mega meget fordi de har mulighederne for det og så vender det...
Hvis du ser på BIF i år så mister man ca. 5 af holdets bedste og så kæmper man også mod de mentale tømmermænd man fik i slutningen af sidste år.
Synes ikke der er så meget overraskende over denne sæson. Måske lidt at FCM efter Jul faktisk har spillet rigtig dårligt. Derfor blev man også tidlig hægtet af.
Skrevet af Ludomania
@bt27 At tænke sig, det jeg husker bedst omkring Brøndbyfans fra kampen var et kamera der scrollede over Brøndbys fans der sad helt stille med åben mund og polypper og så deres helte få tæv. Men sådan ser vi tingene så forskelligt :D

Men til de der mener at FCK har fået dommerhjælp denne sæson så vil jeg gerne minde dem om de to straffespark der ikke blev dømt til AaB i semifinalen i Sydbank pokalen. Brøndby vandt den kamp 1 - 0.

Og så vil jeg gerne flytte fokus hen på TRE kampe sent i grundspillet hvor Brøndby er i krise og deltagelse i mesterskabsslutspillet hænger i en tråd. I TRE kampe fik Brøndby tildelt fiktive straffespark som kun dommeren kunne se. To af dem var så grelle at det var komisk.

Uden dommerhjælp havde Brøndbyfans skullet se pokalfinalen mellem AaB og Midtjylland i TV hjemme i sofaen.

Og uden dommerhjælp ville det have været AaB FCK havde mødt i aften mens Brøndby ville havde spillet en super sexet kamp imod AGF i går.

Så stik piben en smule ind når talen går på dommerhjælp i 2018/19 sæsonen. Brøndby er klart det hold der har haft mest gavn af fantasifulde domme. (BTW hvor er alle de Brøndby fans der siger at "det jo går lige op over en hel sæson" henne i aften?)
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Randomhero
Men til de der mener at FCK har fået dommerhjælp denne sæson så vil jeg gerne minde dem om de to straffespark der ikke blev dømt til AaB i semifinalen i Sydbank pokalen. Brøndby vandt den kamp 1 - 0.


Så derfor har FCK ikke fået dommerhjælp? Alternativ tilgang..

Så vidt jeg ved, så er et straffe ikke lig mål.. Bare spørg Kamil (sidste runde) eller Robert Skov (noget med en kamp Brøndby vandt 2-1)..

Så stik piben en smule ind når talen går på dommerhjælp i 2018/19 sæsonen. Brøndby er klart det hold der har haft mest gavn af fantasifulde domme. (BTW hvor er alle de Brøndby fans der siger at "det jo går lige op over en hel sæson" henne i aften?)


Skal vi ikke også lige blive enige om, at hvis det skal kaldes dommerHJÆLP, så er vi ude i noget matchfixing agtigt og ikke blot, som tilfældet er, skidt dommerarbejde?
Over tid går det formentlig op. Det ændrer dog ikke på, at lige præcis et derby er ekstra irriterende at tabe på dommerfejl. Husker en situation hvor i FCK´ere skreg på straffe men dommeren (Milton?) vinkede afværgende da Kroghen fik fat i Todi (mener jeg). Der blev der heller ikke bare trukket på skuldrene og sagt "Næste gang går den vores vej".
Skrevet af hvidovremichael
Klassiker.I dag kan dommeren godt reglerne igen og kan se ud af hans øjne igen.. Nu kan han sagtens se det straffe skulle være annulleret fra Skov og hvor klart det er at se på tv bileder.Ham og 4 dommeren der godt må bruge tv billeder kunne dog hverken se eller huske fodbold reglerne i går?? Hvordan er det at en 4 dommer ikke kan se hvad kommentaterne og hele stadion kan se på tv billeder?

Da han stoppede kampen og gik ud til 4 dommeren var jeg 100% sikker på det må blev annulleret det er så tydeligt..Men nej. Dommerne kan aldrig se noget på tv før efter kampen???

Og det der VAR ude i europa har hjulpet nul og niks på det her..

Kan vi ikke snart få en computer dommer eller sådan noget.Det her er for latterligt..Kampen er stoppet,der er klart en fejl og det er på tv billeder til hele stadion at se i langsom gengivelse på storskærmen.Alligevel kan dommerne ikke se eller tænke klart før efter kampen hvor de har afgjort den..

Brøndby IF
Skrevet af tille99
@bt27, så trækker vi kortet hvor FCK bare er pinlige hvis de ikke vinder mesterskabet med deres økonomi :-) og til sidst når man ikke kan vinde mesterskaber(sidst 2006) så har men jo de bedste fans :-) hvis de bedste fans er dem der laver mest ballade? Ja så vinder i den titel.
annonce
0