Snak

Mere indhold efter annoncen

Tilfreds PC: Christian S. har vist internationalt niveau

Skrevet af bold
ons 31. aug 18:08

Ifølge FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen får løverne glæde af Christian Sørensen både i 3F Superligaen og i de europæiske kampe, der venter.Læs hele nyheden her
Skrevet af weeman05
PC er jo skæv
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af MartinHerold
Tjah. CS har været bedre end FCKs venstrebacks i et stykke tid.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af Kronikz
Pcskal bare ud medmindre han hiver en kæmpe stor tjumest kanin op af hatten
FcKøbenhavn, Widzew Lodz, Fc Basel, Juventus
Skrevet af Shamran
Med mindre man sælger VK de sidste timer i vinduet nu her så er det jo en besked til VK om at han ikke er god nok og udsigten til mindst 1/2 på bænken hvilket virker helt sort al den stund han har været blandt FCK´ bedste i starten af sæsonen og hvor det vel kun var Zeca der var bedre end ham i de 2 kampe mod Trabzonspor.

Herudover er VK 19 år og et kæmpe talent med masser af salgspotentiale, alt imens CS er 30 år og åbenlys skal malke den sidste store signing inden karrieren afsluttes - det virker som et kæmpe selvmål det man har lavet i og med VKs værdi jo forringes når knægten ikke spiller...
Skrevet af Mighty86
PC er nice! Gode transfers og ikke flere fejlskud end så mange andre..
Svært og undgå på det niveau vi er på i DK!
Hvis der nogen der skal ud er det Thorup.
Manden kan ikke være særlige glad for mørke spillere, de får jo stort set ikke chancen og så det fandme svært og vise hvad man kan!!
Skrevet af Pep Guardiola
@Shamram, det kunne også være at interessen for VK er stigende og at PC ved at det bliver svært at holde på ham længere end til denne sæson er slut. I så fald har man afløseren klar og sikrer en mere glidende overgang.

Alternativt kan det være at PC har kigget på kampprogrammet og tænkt; “hovsa der er mange kampe. Det kan være vi skal have mere end en spiller til hver position!”.

Og endelig er der den mulighed at PC har tænkt “Bare VK ikke bliver skadet. Det ville være rigtig øv, for Boile er pt. den eneste anden venstrebenede forsvarspiller vi har, men ham bruger vi allerede i midterforsvaret. Måske vi burde sikre os en ekstra mand så hele vores sæson ikke står og falder med om VK får en uheldig skade?”.

Det kan selvfølgelig også være en kombi af de tre samt det faktum at FCK altid søger en høj konkurrence om pladserne på holdet, blandt andet fordi at konkurrence presser alle til at præstere og udvikle sig - også VK.

Alt i alt synes jeg at handlen giver fin mening. Hvis de anser Boile som midterforsvar så mangler der en gardering på vb. Nu er der to dygtige spillere til pladsen, som der skal være i FCK.
Skrevet af Pep Guardiola
Synes i øvrigt kritikken af CV er lidt hård. Han mangler en cdm, det er jeg enig i, men han har altså hentet Vavro, Daramy, Cornelius, Sørensen, Ryan og Claesson. Det er øverste hylde og 6 mand der med rette kan hævde at være købt til start-11 og burde være store profiler i ligaen.
annonce
0