Snak

Mere indhold efter annoncen

Tilfreds Ståle: Ragnar sætter FCK meget højt

fre 31. jul 2020

Ståle Solbakken er meget tilfreds med forlængelsen med Ragnar Sigurdsson, som ifølge nordmanden har vist, at han virkelig vil FCK.Læs hele nyheden her
Jeg oversætter lige:
Ragnar er gået markant ned i løn
@jakobchamp

Sådan læser jeg det også, også giver det vel ok mening at vi forlænger. Så skal vi gerne af med ham grækeren der så gerne vil til Malmø, AIK, Hammarby, Djurgården mfl.
Med det Ståle siger, så betyder det jo enten farvel til Sotte eller Bjelland, og pilen peger jo nok på Sotte. Kan ikke se mange klubber der kan eller vil overtage Bjellands kontrakt og fysik.
Men det tyder så også på, at der arbejdes med at få en CB ind. Spændende!
Så kommer Zanka nok ikke, desværre.

Men Ragnar er da også en fin spiller hvis fysikken holder ...
Tomb12

Hvad tyder på, at der arbejdes på en ny cb?

Ståle har jo tidligere brugt Boilesen som cb, så lige nu er der fem spillere i truppen til den position...
Der skal generelt ryddes gevaldigt op i den trup, efter alle de hopla indkøb. Jeg ser gerne et farvel til falk, stage, bartolec, oviedo, grækeren, Thomsen, bjelland, og Santos. Og man så bruger næste sæson på genopbygning atter engang, for den er slået gevaldigt fejl denne sæson. Og alt for mange elendige signings.
Der står jo faktisk i udmeldingen at man vil have fokus på om der skal ske rokader i det centrale forsvar frem imod næste sæson. Så det er nok ikke helt udelukket at der kommer en ny ind. Så håber jeg personligt også på Zanka, spørgsmålet er nok om FCK har råd.
Hvad tyder på, at der arbejdes på en ny cb?

Ståle har jo tidligere brugt Boilesen som cb, så lige nu er der fem spillere i truppen til den position...


Ståle har kun i absolutte nødsituationer brugt Boile som CB. Sælger man Bjelland eller Sotte har man kun 2 centerforsvarer tilbage, så selvfølgelig tyder det på, at man arbejder på en ny centerforsvar. Du kan ikke spille 50+ kampe på en sæson med 2 forsvarsspillere. De fleste FCK fans våde drøm er selvfølgelig Zanka og Nelsson i centerforsvaret næste sæson.
-
Benhakker
Ståle siger: Det centrale forsvar er et af de steder, vi analyserer på, og hvor der kan ske flere forandringer og rokeringer frem mod næste sæson.
Men du har selvfølgelig ret i at Boilesen kan spille derinde, men synes stadig det er som en nødløsning. Men jeg tolkede hans kommentar med flere forandringer i det centrale forsvar, som om at der skal noget den ene og anden vej.
Helt enig 922 skynd jer at få smidt Stage ud af klubben han har jo været helt håbløs. Kan I ikke lige give PC et kald når det sker, det kan være han vil gøre jer en tjeneste at tage ham af jeres hænder for en lille kompensation.
annonce