Snak

Mere indhold efter annoncen

Tilfreds Sviatchenko: Vi kører dem over

fre 20. aug 2021

FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko kalder præstationen mod Silkeborg IF for fremragende, selvom oprykkerne lykkedes med at køre hjemmeholdet rundt til tider.Læs hele nyheden her
Du savede dem også over...
Endnu engang du slipper...
Utroligt
Ikke "man må stadig godt være træt" men altid "man SKAL være træt efter en superligakamp"
Det største og usympatiske svin ever
Det er tæt mellem ham og dreyebogen James........
2012/2021/CFC/FullhamRoadSupporters
Det var jo ikke med vilje han ramte Helenius på foden. Hvad skulle han gøre? Stoppe spillet og bede dommeren at give ham et kort?
"Det eneste anstændige menneske i Real Madrids præsidentloge er rengøringsdamen" "I’d rather sell groundnuts than play for a pathetic team like Chelsea" - Eto’o in 2005 Barca, BVB og FCM
Mest usympatiske ever ? Du kan ikke være ret gammel. Jeg husker spillere som fx. Brian Steen Nielsen og Stig Tøfting, de gik da langt mere hårdhændet til værks end nutidens fodboldspillere. For slet ikke at tale om spillere ex. Vinnie Jones eller Roy Keane.
Sviatchenko skulle ikke have spillet kampen til ende, men det havde nok ikke ændret udfaldet af kampen stort. Troede man fik rødt for at mose en modspiller bagfra.
Hader bløde babser
Vinne Jones var en hardhitter, Roy Keane var direkte usympatisk inden for stregerne. Glemmer aldrig den tackling på Alf Inge Haaland, den var virkelig grim
Hader bløde babser
Komisk så meget det går pøblen på, at FCM er blevet et af de bedste hold i landet. De går med store armbevægelser, men det har Brøndby og FCK gjort i årevis.

FCM er længder foran de øvrige jyske klubber. Det har nogen det tydeligvis svært med.
Mojn do!
@JamesStivet
Det er lidt hult at en FCK fan kalder Sviatchenko for den mest usympatiske spiller ever. Når det ikke er ret lang tid siden man har haft Zanka i truppen.

Men hey i det mindste var det en empatisk måde I fyrede Ståle Solbakken på.
annonce