Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det er sgu imponerende, som det unge Arsenal-mandskab bare fortsætter.

Det ligner, at City og Liverpool har slidt hinanden op de senere år. Der virker til at mangle benzin i tanken i begge trupper. Liverpool mere end City åbenlyst. Det kan blive en sæson, hvor mesterskabet er billigere til salg end længe set, og det kan Arsenal udnytte.

Jeg krydser fingre for, at Arsenal går hele vejen. Det er bare federe, når det ikke er dem med de dyreste trupper, men dem der med tålmodighed og dygtighed har bygget noget specielt op, der vinder.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Tom Wanks
Vi spiller som et top 3 hold; en skam med VM-pausen. Men Ødegaard er vel kun i nogles øjne mere end en kvart mia værd fordi prisniveauerne og pengeforbruget generelt accellererer helt sindssygt.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af vicham
Ødegaard var et røverkøb. Og naturligvis har han også anonyme kampe. Og alligevel står han nu som Arsenals topscorer.
Konstant i bevægelse, offensivt og defensivt. Det er en fornøjelse at se ham spille, bare lige dedikere et par minutter af kampen på at se hans bevægelser rundt på banen.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Skrevet af Liverby
Imponerede af Arsenal har fået så meget gang i den. Truppen er tilpas ung til at man kan tro på at det er holdbart i en længere periode. Måske er de klar til at overtage Liverpools titel udfordre rolle
Hader Fck af hele mit hjerte.
annonce
0