Snak

Mere indhold efter annoncen

To Babayan-kasser i Hobro-comeback

søn 9. apr 2017
Hobro vendte 0-1 til 3-1 på udebane mod Nykøbing FC takket være to kasser af Edgar Babayan og en enkelt af Pål Kirkevold.

Læs hele nyheden her
NFC ledelsen bør senest til sommer kigge på om trænerteamet får det optimale ud af truppen eller om man skal finde sig en anden træner fra den nye sæson..
Skriver det igen og igen 4-3-3 skulle man nok skifte væk fra på udebane eller mod tophold
NFC ledelsen bør senest til sommer kigge på om trænerteamet får det optimale ud af truppen eller om man skal finde sig en anden træner fra den nye sæson..


De er oprykkere med vel nok det laveste budget i ligaen
Elsker legender og de få der stadig har klubfølelse
Ja de er oprykkere ! Men de melder selv store ting ud, også forpligter det. Jeg er enig med Lindhardt om at man måske skal prøve at tilpasse sig de andre hold, måske især mod topholdene.. umiddelbart virker det også som et mentalt problem hos spillerne, men man kan ikke fyre en hel spillertrup og finde 20 nye der præstere hver gang. Ikke dermed sagt at Jens Olsen skal fyres men måske ansættes fuldtid også udvide trænerstaben med 1-2 nye trænere, måske en mental træner..
Jeg synes altså vi har en absolut kompetent og dygtig træner i Jens - og husk nu på vi rykkede op i 1 division et år tidligere end planlagt.

Idag mødte vi et særdeles stærk mandskab i Hobro, hvor jeg synes vi spiller lige op med dem langt hen ad vejen.
Første del af anden halvleg, sætter Hobro gearet op, og viser et absolut godkendt superliga-niveau, hvor de knockout´er os mens vi er groggy, hvorefter de igen går lidt i stå.

Det eneste der igen-igen-igen irriterer mig er hvor lidt (ingenting) vi får ud af standard situationerne. Nuvel, Due brænder et straffe - det er hvad der sker. Men som et af ligaens svageste hold og som nyoprykker, skal vi simpelthen have mere ud af frispark og hjørnespark.

Men op på hesten igen - NFC gjorde fin figur idag trods det forventede nederlag
Man kan undre sig over Jens Olsens dispositioner.
C.A har over en længere periode været som Bambi på glatis - han viser ikke niveau for tiden.
Og som Lindhardt siger, så vil det måske være logisk at tilpasse sig bare en smule efter hvilken modstander man møder, jeg er enig at man skal stole på sit koncept, men konceptet holder altså bare ikke mod alle hold.

Der skal strammes op, 8 kampe igen og 5 point til den vitale streg..

Jeg mener dog at vores resterende program ser bedre ud end det Næstved har, men der skal snart point på kontoen.

Der bliver lavet for lidt mål og lukket for mange ind.
Jeg er overhovedet ikke enig i, at der skal stilles spørgsmålstegn ved træner eller trænerteam. Jeg mener de gør det bedre end forventet. I dag kommer vi foran 1-0 og brænder derefter et straffespark og en 110% chance. Med 3-0 var der formentlig kommet point ud af en kamp mod 1. divisions klart bedste hold. I lange perioder var det ikke til at se, at der for ½ år siden var to rækkers forskel på de to hold.

Til dig der bliver ved med at bruge enhver anledning til af skrive, at NFC skal gå væk fra 4-3-3 og tilpasse taktikken mod de bedste hold: Det er da præcis det Jens gør. I dag spiller han med to defensive midt (Vest og Wilson) og begge kanter er med nede og hjælpe backen - så det var vel nærmere en 4-5-1. Hvordan skulle startopstillingen ellers se ud i dag? Kaalund forårets efter min mening hidtil bedste spiller er skadet, Dahl og Nicky er ikke i omdrejninger efter skader, Svensson er stadig ikke klar, ligesom vores topscorer Wagner som også er også ude. Og så er det jo ikke ligefrem defensivspillere vi har i overflod af i truppen.

Der er dog en enkelt ting der irriterer mig (lidt i tråd med Bmp77): Jeg synes Due spiller rigtig fint med godt overblik og ro på bolden, men hvor jeg dog savner nogle smagsprøver på hans tidligere så gyldne venstreben. En ting er at han brænder straffe, men gang på gang er hans hjørnespark og indlæg for korte, og hans frispark bliver sjældent rigtigt nærgående. Håber virkelig snart han genfinder troen på sit gode gamle venstreben.

Det begynder at brænde på i bunden, med en række møgresultater i dag. Men det har vi vel vidst hele tiden. Som tidligere nævnt er jeg bare bange for at for mange spillere har "kigget op" i tabellen og ikke er mentalt klar på en gyser af en nedrykningskamp - ligesom jeg i de ovenstående indlæg kan læse, at der åbenbart også er flere fans der har haft lidt for høje forventninger....
Højdepunkterne som vel rimelig tydeligt viser, at vi faktisk tilspiller os en del mod 1. divisions tophold: http://nykobingfc.com/nfctv/09-04-17-highlights-nykoebing-fc-hobro/
annonce