Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Quite
Ja historisk set har Fck år på år spillet fallit i Europa. Modsat Brøndby, som præsterer max hver gang de får en europæisk fribillet…


Hvis din historiebevidsthed begrænser sig til de sidste 15 år, så har du ret. Men forskellen på Solbakkens FCK og det vi ser nu, er at FCK lige nu udelukkende vinder fordi de har købt dyrt ind. Under Solbakken var der tale om et hold som hang sammen og var stærkt organisatorisk, nu vinder I bare fordi I har købt en flok spillere som især fysisk er for gode til superligaen. Det kommer ikke til at virke når I møder hold fra en højere hylde i Europa.

I kommer til at betale en pris på den lange bane. Jeres træner er middelmådig og I vinder kun titlen i år, fordi I kan købe spillere, som ville være profiler på midterhold i Frankrig eller Portugal. Noget som andre danske hold ikke umiddelbart kan. Der er slet ikke det format over jeres hold som der var under Solbakken.
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af davidbowie
Lækkert at få gode råd fra en fan af en klub, som lige pt mest består af ligegyldige nulbonner. Fck skal vel tage af lære af Brøndby og kigge på hvordan i har været komplet til grin i Europa gang på gang. Din klub havde engang format og potientiale. Nu har i en keeper med potientiale og så er det vel også det. Samt en økonomi som er blevet sminket af sidste års lottogevinst. Faktisk havde jeg troet og håbet på, at i skulle være 1 udfordrer til Fck. Men det har vidst lange udsigter. #16moreyears
Skrevet af lottomunken
Ntx

Det er lidt spøjst at du først tuder over Brøndby kun har 3 spiller fra mesterhold et tilbage, og en halv time senere klandre FCK for at købe lige så mange spillere som bifferne.

Så hvorledes er det lige præcist FCK har købt sig til et mesterskab og hva faen betyder det egentlig, altså hvad er forskellen... Og apropos, hva fulen er forskellen på om bifferne køber 14 spillere i år, og FCK gør det samme.. ... Så vidt jeg kan se har FCK vist købt samme antal spillere som ude på vestegnen, så hvor vil du hen her...?
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Quite
davidbowie - skulle I ikke lige vinde bare et par mesterskaber i træk, før I begynder at snakke om "førsteudfordrere"?
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af davidbowie
Jamen vi er godt på vej. Kan du sige det samme om din top præsterende klub?

Og sjovt du ignorerer resten. Men ikke så overraskende.
Skrevet af Bløde babser
Jeg troede jeg orkede, men så orkede jeg ikke. At Bløde Babser er admin herinde, gør det tæt på umuligt at tage mediet alvorligt.


Til gengæld orker jeg ikke.

For mange dumme og forkerte ting i et indlæg. Dumt men dog ret underholdende.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af lottomunken
Quite
Du er så nummer 100.137.124 i rækken af Bold dk bruger, der bruger FCKs budget som undskyldning for at svine dem til.. Så stort tillykke med at være endnu idiot der absolut skal udstille sig selv som den mindst unikke bruger her på Bold dk.

Så Thorup er middelmådig fordi han i fremtiden ikke vil klare sig så godt i Europa, og fordi han ligesom Ståle har de dyreste spillere.. I forhold til hvem herhjemme.. Altså hvilken trænere er det lige der er over middel herhjemme.. Så vidt jeg kan se, så holder de fleste trænere herhjemme vist knap og nap 2 år inden de smutter videre eller bliver fyret.. Der er vist kun tre træner (og Ståle) der har formodet at holde på job i en 3.sæson de seneste 18 års tid, og så godt går det jo heller ikke for Bif, Randers og AGF disse dage..

Og hvilke hold er det lige der på den lange bane udviser format herhjemme, de 3 efterfølgende budgetter klare sig vist en del dårligere pt. og på den lange bane i forhold til deres budget størrelse.. .

Jeg syntes godt nok du glemmer alle de unge spillere under 19 år, der har været med til at skaffe den nuværende første plads til FCK i alt dit tuderi omkring FCK´s budget.. Hvilket for mig er et meget godt tegn på du ikke har set særlig mange FCK kampe i denne sæson, når du kan ligge så meget vægt på indkøb..


FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Ntx21
@lottomunken

Læs hele tråden.
Jeg fortæller blot at det er fuldstændig logisk at BIF ligger som de gør med det hold de har lige pt. Faktisk er det godt klaret hvis man beholder 4 pladsen. Men det er som om nogen helt har glemt det fordi man blev mester sidste år. FCK skal jo med deres position og økonomi vinde 8/9 ud af 10 mesterskaber ligesom fx. Bayern i Tyskland men sådan har det ikke forholdt sig de sidste mange år og det er helt tydeligt at det gør ekstremt ondt på mange FCK fans. Den nye dreng i klassen FCM og Brøndby vil hvert eneste år kunne gøre det svært for FCK.
Min pointe om i år er så at mesterskabet blev købt i januar og det er jo sådan fint nok man kan det. Det gjorde man jo fordi man har underpræsteret i 2,5 år, og så må man jo gøre noget... Det kan BIF bare ikke og og vil nok heller ikke og sådan er det. Så at forvente at BIF bare skal være på top niveau hvert år er skudt helt ved siden af og helt på månen. Man bliver nødt til at se på de faktuelle realiteter.
Skrevet af Bløde babser
Jeg fortæller blot at det er fuldstændig logisk at BIF ligger som de gør med det hold de har lige pt. Faktisk er det godt klaret hvis man beholder 4 pladsen.


I går sagde du at man fulgte planen.
Så det er en del af planen at man er nummer fire og i stor fare for at miste Europa?

FCK skal jo med deres position og økonomi vinde 8/9 ud af 10 mesterskaber


Don´t overdo it.

Man bliver nødt til at se på de faktuelle realiteter. Og det er jo trist for FCK unge spillere at de nå skal sidde på bænken eller slet ikke være i truppen mere...


I går fik så både Bøving, Roony og Haraldson spilletid. Der bliver stadig givet en del spilletid til de unge.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(470649220710)
Brøndby blev spillet ud af brættet igår. Ingen tvivl der.
Men at sige fck ikke får dommerhjælp, er lige så tosset som at påstå Brøndby ville vinde, hvis kampen var dømt fair... Der er godt nok mange blåhvide der har svært ved at se det.
Skrevet af lottomunken
Ntx

Læs du hele indlægget du kommentere på, og kom tilbage når du kan svare på mine spørgsmål.. Det andet pjat, hvor du bare bliver ved med latterlige påstande er sgu en tand for trolle agtig til min smag..

Det er Fusme respektløs at reducere Thorup og FCKs hårde arbejde, ned til noget så simpelt som at købe sig et mesterskab, specielt taget i betragtning af hvor mange U19 spillere der har fået debut i denne sæson.. Det kræver dulme en uddybning fra din side, hvor du blandt andet lige må forklare hvad forskellen er på om FCK køber 14 spillere eller om Brøndby køber 14 spillere..

Jeg jo ingen anelse om hvad du snakker om, når du påstår at "FCK køber sig til mesterskabet"... For i mine øre, og hvis vi skal følge din logik, så siger du så også, at Bifferne har købt sig til en plads slutspillet..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Slettet(491505222808)
Siden hvornår er Bløde babser blevet admin herinde?
annonce
0