Snak

Mere indhold efter annoncen

To Claesson-mål da FCK vandt 3-0 over Lyngby

Skrevet af bold
fre 19. aug 18:54

Mathew Ryan imponerede i målet, mens Viktor Claesson scorede to og Pep Biel et enkelt mål i den anden ende, da FC København vandt 3-0 over Lyngby. Læs hele nyheden her
Skrevet af Spændhjelmen
Er det kun mig der ikke kan forstå det taktiske i at sætte en angriber som venstre midt når der sidder 2 af dem på bænken

Vigtig sejr! KOM SÅ PÅ ONSDAG!
Skrevet af Din ægte far
#nemt
Skrevet af Slettet(481037220209)
F’ck er svine heldige efter 3 kæmpe foræringer fra Lyngbys side! Det kunne nemt have været en Lyngby føring i pausen! Og så havde det set noget anderledes ud.
Skrevet af Din ægte far
Hvis og hvis min røv var spids
Skrevet af cornholio
FCK viser vel ikke det ønskede niveau i dag, på trods af et 0-3 resultat.
Lyngby punkterer kampen med egne fejl og anden halvleg bliver lidt af en ørkenvandring. Lyngby fint med i første halvleg, da der stadig var noget at spille for.
Som FCK-fan skal man selvfølgelig ikke brokke sig, men kunne sagtens have været en helt åben kamp i dag. Dejligt resultat, så må vi håbe, at der bliver bygget på denne gang.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af O.O.
Resultat - Tja vel som ventet.
Niveauet er der ikke og 2 point ud af 18 mulige efter 30% af grundspillet er afviklet.
Vildt meget plads Fck tilskuere havde fået på stadion. Tæt på lige mange tilskuere fra begge klubber inklusive neutrale fck ‘er
Skrevet af spartan
Forstår ikke helt det med at det skulle være held, fordi det er personlige fejl eller foræringer. Det er jo for pokker en del af at spille fodbold, hvor hver enkelt aktion kan have meget større betydning end i andre sportsgrene.

Dårlige hold laver flere personlige fejl. Lyngby er et dårligt hold.
Skrevet af Kasadin
Lyngby hører bare ikke til i Suppen. Nøj hvor er de elendige i defensiven. Ellers en helt perfekt optakt til onsdag, da spillere kunne spares og 3 sikre point blev trillet stille og roligt hjem.
Skrevet af Slettet(481037220209)
Spartan@

Når man nærmest får sine mål foræret uden at gøre meget væsen af sig, så er det heldigt! Uden de fejl fra Lyngbys side, så havde det været en hel anden kamp!
Skrevet af BeerBellyBoy
Lyngby bedst i 1. halvleg, men smider selv det hele på gulvet på 5 min i 2. halvleg.
En mærkelig start 11 fra Thorup kunne nemt have kostet i dag. Vil han gerne huskes som den træner, der spillede flest spillere ude af deres vante positioner?
Skrevet af Gmh0001
Valdemar Lund …. Wow. Den aflevering var for vild, det ligner at der en arvtager på plads til en cb position.
Skrevet af Slettet(300331222508)
FCK er forsvarende mestre, og har nu det ene ben i CHL. Thorup har det sikkert ikke så skidt endda.
Skrevet af Pedro1
Tillykke til FCK. Ja den blev foræret væk. Klassisk Lyngby med kæmpefejl i begge ender. Når man ikke kan score på så mange oplagte chancer og laver børnefejl i forsvaret, er det op ad bakke. Vild målmand ham Ryan!, som reddede kampen i 1 halvleg for FCK

Op på hesten igen Lyngby! Et par forstærkninger er nok nødvendige og så skal der mere kynisme ind i spillet!

Spark den nu ind!

Men en flot aften tilskuermæssigt.
Skrevet af boldgal
Lyngby= 0
FCK = 3
Det er det der tæller , ikke hvor mange fck fans der var,
eller at Lyngby var uheldige.
Skrevet af Morten6
Lyngby skulle have ført med et par stykker ved pausen, men hold da op FCK’s nye keeper er god. Sublime redninger.
Skrevet af spartan
Når man nærmest får sine mål foræret uden at gøre meget væsen af sig, så er det heldigt! Uden de fejl fra Lyngbys side, så havde det været en hel anden kamp!


Men hvad er din pointe helt præcist? Hvis Lyngby havde haft ædru forsvarsspillere med fuld førlighed, havde det været en helt andet kamp! Hvis ikke fck havde købt en god målmand, havde det været en helt anden kamp!

Jeg forstår vitterligt ikke din pointe. FotMob har 0,72xG - 1,94xG. Det er naturligvis ikke en eksakt videnskab, men alligevel mere konkret end dine synsinger og “hvis bare Lyngby havde være skarpere”.

De ER ikke skarpere, og de VIL tabe de her kampe i langt de fleste tilfælde, fordi de er dårlige.
Skrevet af MesutCazorla
Når man nærmest får sine mål foræret uden at gøre meget væsen af sig, så er det heldigt! Uden de fejl fra Lyngbys side, så havde det været en hel anden kamp!

Nej, det er ikke heldigt. Fejl der opstår som følge af dårlig kvalitet, i eksekveringen af aktioner hos modstanderholdet, er ikke heldigt for det hold det gavner. Det er bare dårligt af det hold, som laver de fejl. Det er ikke heldigt, at Lyngby ikke kan finde ud af holde en linje ved det første mål, det er ikke heldigt, at Hamalainen og Bjelland i fællesskab klunker rundt ved det andet mål og det er ikke heldigt, at man, ved det tredje mål, ikke kan slå en aflevering på tre meter; det er bare dårligt.
Skrevet af Slettet(481037220209)
Spartan@

LÆS: Er det svært at forstå hvad det er jeg skriver?
Min pointe er stadig at F´ck var svine heldige, fordi de skulle have en kæmpe hjælp fra Lyngbys forsvar før de kunne score! Og det samme til 2-0 og 3-0 hvor det var rene foræringer der punkterede kampen! Det er held! Ellers havde F´ck ikke meget andet end et skud på stolpen i 2 halvleg, bevares Lyngby havde ingenting, men der var de døde og begravet pga. deres EGNE fejl og ikke F´cks fortjeneste
Dygtighed handler om at man skaber chancerne på egen hånd og score det ene flotte mål efter det andet, det gjorde F´ck ikke i dag!..
F´cks målmand kan vi ikke komme uden om, han var klasse, men med mere skarphed havde Lyngby ført i pausen fordi F´ck spillerne var fuldstændig væk i det meste af 1 halvleg!
Og dine tal fra FotMob kan jeg ikke bruge til en dyt - Jeg har stadig min holdning til kampen..
Skrevet af Bluebold
Godt så.
Så slutter debatten her ;)
Skrevet af spartan
Du kan ikke bruge tallene til en skid, fordi du er til synsninger i stedet. Held og lykke resten af sæsonen - I får brug for det.

Men på den anden side, så kan man umuligt være SÅ dårli… jeg mener uheldige en hel sæson igennem
annonce
0