Snak

Mere indhold efter annoncen

To Courtois-reflekser og Benzema-mål reddede Real

Skrevet af bold
fre 30. dec 22:26

Det stod 0-0 efter 80 minutter, hvilket i høj grad var takket være Thibaut Courtois, men efter et VAR-straffe konverteret af Karim Benzema og yderligere en scoring af franskmanden i sidste minut vandt Real Madrid 2-0 i Valladolid fredag aften.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(400625230401)
Kampen startede lovende, efter 80 minutter lignede det en skuffelse og det endte alligevel med at se overbevisende ud på papiret. Valladolid har vist kun sig selv at takke.

Ikke mange overbevisende præstationer, men Mendy har simpelthen for lavt et bundniveau og rammer sjældent toppen.

Godt at se Assensio. Man håber jo stadig han får sit store gennembrud en dag.

Klasse kamp af Cortouis.
Skrevet af bruger324
Kæft hvor er det dybt skandaløs en kamp. Den dommer havde ikke styr på noget som helst, og dybt ufortjent med sejren til madrid, når det var så lige. Så overrasker ikke at et straffe skal sætte tingene i gang. Igen er dommer standarden i la liga bare pinlig. det må og skal bare understreges. Det virker hele tiden til at dommerne i england, italien, tyskland og frankrig er bedre. de må gøre et eller andet rigtigt i de lande.
Skrevet af Slettet(400625230401)
14 vs 19 skud
4 vs 8 Skud på mål
38 % vs 62% Boldbesiddelse
388 vs 610 Afleveringer

Vildt nok at konkludere det ligefrem er ufortjent at Real Madrid vinder.
Skrevet af Sims91
Tak for Karim.
Var bange for manglede skarphed skulle koste point i aften.
Vigtigt at komme i gang med en sejr.
Skrevet af realmadrid7
De havde intet, så overrasker ikke at et straffe skal hjælpe dem frem. Igen er dommer standarden i la liga bare pinlig.
Så du overhovedet kampen? Skulle der da ikke have været straffe på den?
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Han har en pointe i, at La Liga har de dårligste dommere af samtlige topligaer i verden, men at forsøge at konkludere, at dommeren forærer Real Madrid sejren i dag er dog helt væk. Dommeren undlod trods alt at dømme et virkelig åbenlyst straffespark til Madrid i første halvleg. (Og nej, forsvarerens arm skal røre jorden, før den vil tælle som værende i en naturlig position, og armen var i luften, da kontakten fandt sted).
Det straffespark, som Los Blancos fik i 2. halvleg, var helt på sin plads. Der var jo klart og tydelig hånd på bolden i feltet, og armen flagrede langt væk fra kroppen.

OT:
Forfærdelig kamp af Real Madrid. Benzema scorer to mål, men spiller elendigt. Vinicius og Asensio var heller ikke gode, mens Valverde også skuffede stort. Courtois beviser dog igen, hvorfor han er verdens bedste målmand.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Skuffende kamp hvor ingen r
Skrevet af Mazraoui
Hvorfor er det altid at bold skal tale (skrive) holdene ned i la liga, når holdene fra top 4 møder hold uden for top 4. ‘Relativt set beskedne Valladolid’. Virkelig nedladende. Det ville de også skrive hvis det var PSG mod samtlige hold fra Ligue 1, hvilket så er fair nok, men man ville aldrig læse det i en Bundesliga, Serie A eller PL artikel i særdeleshed. Alle hold kan altså spille god og teknisk bold i La Liga, selvom pengene ikke er de største blandt holdene.
Skrevet af HaderFIFA
Bruger 324

Du virker skarp!!!
Skrevet af Andersen1447
@HaderFIFA
Bruger 324

Du virker skarp!!!

Det er han virkelig ikke! Det er faktisk næsten uhyggeligt, så uintelligent han fremstår gang på gang. Han har snart haft rigtig mange profiler herinde, men hans konstante uintelligente niveau gør, at han konstant bliver bannet. Jeg tror dog, at han er lidt undskyld, da han næppe er mere end 13-15 år, vurderet ud fra hans grammatiske niveau, som også er uhyggeligt uintelligent. Det er faktisk skræmmende!
Skrevet af kurder-ahmet
Andersen1447

skarp!!!

Det er han virkelig ikke! Det er faktisk næsten uhyggeligt, så uintelligent han fremstår gang på gang. Han har snart haft rigtig mange profiler herinde, men hans konstante uintelligente niveau gør, at han konstant bliver bannet. Jeg tror dog, at han er lidt undskyld, da han næppe er mere end 13-15 år, vurderet ud fra hans grammatiske niveau, som også er uhyggeligt uintelligent. Det er faktisk skræmmende!

Og alligevel bruger du din tid på at skrive om ham
Skrevet af Thiago Random
LOL, nu er det jo ikke fordi lixtallet er specielt højt herinde, heller ikke blandt "journalisterne", men tilgengæld er det underholdende når tosserne deler deres verdensopfattelse 😆
Skrevet af Slettet(400625230401)
@thiagorandom

Ser man bort fra din brug af gamerudtrykket "LOL", så hedder det "lix tallet" med et mellemrum! På dit korte udsagn har du formået at finde plads til fire grammatiske fejl. Du har endda mestret at skrive en hel sætning uden et eneste punktum! Men det er meget smart, da det giver din tekst et lix tal på 288. Det må siges at være meget højt, da sidste lix grænse går ved 54.
Skrevet af andershansen

Ser man bort fra din brug af gamerudtrykket "LOL", så hedder det "lix tallet" med et mellemrum!

Nej, “lixtallet” er ét ord. Du kan eventuelt indsætte en bindestreg, “lix-tallet”, hvis du er i tvivl.
http://www.paulgraham.com/disagree.html
annonce
0