Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var en rimelig skør kamp.

Det eneste jeg ikke lige forstår er hvorfor Spurs spilleren ikke fik kort for at nærmest rive Cucurella ´s flotte hårpragt af.
Jeg synes det er utroligt med VAR, at der ikke bliver rødt kort for, at rive en spiller ned ved at rive i håret!
Chelsea spiller meget rundt-skal agere bedre i sidste fase. Men godt for City-jeg er sikker på, at Chelsea på den lange bane bliver værste udfordrer til City---så point tab nok ok..
Vigtigt point omend det ikke var helt fortjent. Der stod Chelsea på det meste. Tuchel på lige snuppe en Snickers inden næste opgør…
De to tosserier på sidelinjen gjorde hvert fald sit til at skabe underholdning. I store dele af kampen, var det en langgaber, men den fik tiltrængt indsprøjtning af underholdning. Sjovt ser det ud, når to middel aldrende mænd i ramme alvor kommer op og toppes over en fodboldkamp. 4-0 til Brentford i går og nu drama for alle pengene i dag, så er Premier League for alvor skudt i gang!
Hvad fanden skal man med VAR, når så tydeligt et rødt kort som det Romero skulle have haft, ikke bliver dømt?
Det er en skandale! Ligesom det røde kort Harry Kane ikke fik på sin hjernedøde tackling på Robortson sidste sæson. Hvad er det Tottenham har på VAR dommerne??
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Chelsea - Taylor 2-2
Hold kæft en imponerende dårlig indsats af dommeren og VAR - hvis det danner præcedens at hive hinanden i håret, så er vi tilbage til Vinnie Jones´ velmagtsdag e

Voldsomt ufortjent point til et usympatisk Spurs hold - og hold kæft Tuchel og Conte burde skamme sig med den opførsel - desværre gik Kante endnu en gang i stykker når han endelig var ved at være tilbage
Nisi Dominus Frustra ...
Nuvel, Chelsea var da bedst. Men de var ikke meget bedre chancemæssigt, end at uafgjort virker fair.

Hold da kæft et mål Koulibaly dog. Det er vidst once in a season, man flugter sådan én lige i kassen.
Total korrupt at Spurs får lavet de mål. Ingen af dem bør jo tælle. Hvordan kan man rive en så meget i håret, uden at det har konsekvens.
Klasse kamp af Chelsea. Men nøj hvor skal Havertz og Sterling lave et mål hver!!
Måske det største røveri siden Barcelona i CL. Utrolig dårlig dommer præstation.
annonce