Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold da op en elendig dommerpræstation. Spurs mødte ikke op for at spille bold. En gåde at Spurs fik point med hjem i dag. Kæft det må være bittert at være Chelsea fan lige nu. Jeg begynder også at rive håret af modstanderne under hjørnespark, nu hvor det er blevet lovliggjort.
Ja det siger de også i studiet, men har set den 20 gange nu, og kan simpelthen ikke se at den ikke er i spil? Bolden er jo i luften midt i feltet da han river ham ned.

Må have pudset brillerne, for jeg kan simpelthen ikke se at den ikke er i spil.
Må være pinligt at være tottenham fan nu. For det der er jo ikke bare dommer fejl. Det er i min bog korruption. For så ringe kan en dommer og efterfølgende en VAR dommer squ ikke være uden de har fået noget for det. Og de var jo med tottenham hele vejen. Ingen gule kort for alle de frispark de begik.


Tror de fleste har det fint tak. Nok nærmere dommeren som burde være pinlig berørt. Kan aldrig blive andres problem.

Der er sølvpapir på tilbud i Netto forresten. Køb det før QAnon-kulten og flat earthers.
Nu er det jo primært fordi der er offside på første spurs mål at det skal fjernes. Richarlison er offside, står i målmandens vinkel og bevæger sig mod bolden.
1. Ja der var frispark til Havertz ved 1-1. Det er ligegyldigt hvor langt tilbage man skal kikke. Har bolden været under Tottenham kontrol fra den takling og ind til målet, så skal det annulleres (tro mig, Chelsea var ude for det samme et par gange bl.a. imod Liverpool)

2. Rødt til Romero - forstår ikke at VAR ikke dømmer den. Jeg så dog ikke om det skete EFTER eller FØR bolden blev sendt afsted. Var det FØR indlægget, skal der være omspark, hvis det var efter, er der frispark til Chelsea.

3. Ikke fin opførsel af TT. Lidt trist at det skulle ske
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
Pinligt af Tuchel til sidst.

Ja, hjørnesparket skulle sparkes igen uanset hvad, da VAR ikke må trække et frispark medmindre det er direkte opspillet til et mål.
Og ja, der var rødt.
Havde de scoret efter rødt? Måske/måske ikke.

Klokkeklart frispark inden 1:1
VAR må i teorien gå så langt tilbage som de vil, men Premier League har inden sæsonen meldt ud at tommelfingerreglen hedder 10 sekunder. Læs nu reglementet inden man kloger sig…..
Offside, den er jeg ikke enig i. Hvis Mendy ikke kan se så langt ude, så skal han til Louis Nielsen.

Og til sidst, hvor er Chelsea dog uskarpe!!

Opsummering: røveri ved højlys dag.

Og kan sølvpapirshattene forlade samtalen, selvfølgelig er han ikke Tottenham fan eller betalt. Få nu lidt virkelighedssans.

Der findes da ingen sport som fodbold, der kan få alle keybordkrigere til tasterne.
@Paven82
Der tager du helt fejl. Man har indført en tommelfingerregel om maks at gå 10-12 sekunder tilbage. Ellers kan man jo blive ved.
Men der var da frispark og havde de fået det, havde Tottenham ikke scoret.
De referencer til Barcelona-kampen… I mine øjne en myte at Chelsea blev stor-snydt dengang. Reelt er der kun ét af som ligner et straffe, de andre er meget tvivlsomme. Og så vidt jeg husker blev Barcelona snydt i den første kamp på deres hjemmebane.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Paven

Jeg er ret sikker på at det er lavet om så man ikke kan gå ret langt tilbage så nu er det nærmest kun hvis det er em forseelse der sker lige inden en scoring. Så tror ikke VAR kunne gøre noget der. ( andet end at hjælpe med offside på Richalison)

Jeg er simpelthen i tvivl med det svineri fra Romero. For personligt syntes klart sådan noget skal give rødt. Men i forhold til fodboldloven er jeg ikke sikker.
Raheem Sterling stod på kanten af en afslutning??
annonce