Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg fatter stadigvæk ikke VAR, det duer mange gange men fandme da os mange de ikke er til stede?? Fed kamp dog og fint resultat set med røde briller
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Fortæller meget om Tottenham at de fejrer et uafgjort resultat.


Én person i denne tråd skriver "Yesssss" og brugeren er ikke engang Tottenham-fan. Så virkelig flot konklusion du kommer frem til her. Vitterligt ingen fejrer noget og alle anerkender at Chelsea blev bortdømt. Men selvfølgelig tager vi et point med som vi ikke skulle have haft på en umulig udebane.

Siger vist mere om dig end nogle andre at det er dit take efter at have læst tråden igennem.
Typisk at Højbjerg tager holdet på sine skuldre i sådan en kamp.
Wise

Hvorfor er Tottenham et usympatisk hold? Ja det er svineri af Romero men gør vel ikke holdet usympatisk? Ondet tilfælde burde du nok stoppe med at snakke om andre hold når i så selv har sådan en træner der ikke kan styre sig. Og heller ikke vildt sympatisk at trække tiden efter 1 times spil.

Hold op de første 45 minutter er noget af det dårligste jeg har set fra Tottenham rigtig længe. Ingen vilje ingen gejst og smed alle bolde hem til en modstander.
Det er helt sindsygt at komme fra den kamp med 1 point og forstår slet ikke hvordan det første mål får lov at stå og håber da at man får en forklaring fra VAR rummet.

Haha så man lige en Liverpool fan snakke om andre holds VAR hjælp
Må være pinligt at være tottenham fan nu. For det der er jo ikke bare dommer fejl. Det er i min bog korruption. For så ringe kan en dommer og efterfølgende en VAR dommer squ ikke være uden de har fået noget for det. Og de var jo med tottenham hele vejen. Ingen gule kort for alle de frispark de begik.
“ Fortæller meget om Tottenham at de fejrer et uafgjort resultat. “


Aaahhhhhh - en del hold ville fejre en udligning i overtiden. Det er vist ikke kun en Spurs-ting!
Uden at have sympati for Chelsea, så finder jeg det ene point til Spurs på grænsen til tyveri. Anthony Taylor må simpelthen være Tottenham fan. Hvordan kan det få lov at ske - så tydelige fejlkendelser, det virker næsten korrupt. Jeg kan godt forstå hvis Chelsea er rasende i dag.

Før var man irriterede på Son og Kane, fordi de smed sig, nu har Spurs så tilføjet Romero og Richarlison, som er endnu mindre svære at holde af. Usympatisk hold hele vejen igennem.
Én person i denne tråd skriver "Yesssss" og brugeren er ikke engang Tottenham-fan.

Tror han tænkte på holdet og ikke på fans i denne tråd. Men skal vi være fair, så ville jeg sgu nok også fejre, hvis jeg var kommet ud af en så slatten kamp med 2-2.
Hvis man ikke har set interviewet med Tuschel efter kampen, så er der et godt grin der.
Han kan næsten ikke være på skærmen for alle de violiner han spiller på. Er du gal en sindssyg omgang tuderi
Fortæller meget om Tottenham at de fejrer et uafgjort resultat.

Alle hold jubler da når de laver en så sen udligning. Har du aldrig set fodbold før?
Y. N. W. A. #JFT97
annonce