Snak

Mere indhold efter annoncen
God start. Den har vi ikke fået i de sidste to sæsoner, så lad os håbe det bliver vendepunktet. Jeg havde klart set os tabe den kamp her.
Silkeborg IF
silkeborg startede da med at vinde over midtjylland i sidste sæson
bab tarm - fodbold er i bund og grund(inderst inde) i sit sande jeg, blot en fritidsbeskæftigelse. jeg mener \\\\\\\"virakken\\\\\\\" omkring fodbold er tosset, og pengene (jeg ryster på hovedet og stopper aldrig)
Uha vi spiller godt. Defensiven sejler desværre. Høgh manglede i den grad!
Fortjent sejr.

Fin superligastart i næsten alle kampe, hvor man overordnet set gerne vil frem over banen og spiller bedre end man har gjort sammenlignet med flere premiere kampe i de forrige sæsoner.
EfB - Esbjergs Fusionerede Boldklubber - Fusionen i Vest Thorup - Danmarks tavse, triste tørvetriller. satte ikke rekord i 1. Division, men prøver i stedet at sætte bundrekord i SL VBK - eneste klub i DK der har vundet begge pokaler til ejendom...
Så kan det være vi fik lukket arret på dem der mener at silkeborg ikke får et ben til jorden i denne sæson..

AGF og randers som nedrykkere anno 12/13!
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
Esbjerg fik helt klart vist, at holdet har kvaliteterne til Superligaen. Og faktisk burde EFB jo have scoret flere mål på de mange chancer, specielt i 1. halvleg. Under alle omstændigheder ville et uafgjort have været et langt mere refærdigt resultat

Men velkommen tilbage Esbjerg. Der er masser af muligheder i det hold bygget op omkring egne og meget unge spillere, og lad nu være med at sælge ud af arvesølvet
Silkeborg skal oppe sig gevaldigt hvis de ikke vil ligge og kæmpe i bunden med bla. EfB. EfB var bedre i stort set hele kampen men lider i den grad af mangel på erfaring, til gengæld har SIF som sædvanlig en effektiv offensiv der ikke behøver 10+ chancer i en kamp for at score.
Terkel - Du må være den eneste i verden, udover SIF fans, som mener det er en fortjent sejr. I hvert fald en sejr stik imod spil og chancer. Esbjerg med både spilovertag og overtag i antal af chancer. SIF mere kyninske - desværre. Forstil dig hvis din egen bastard klub var rykket op. Av av, hvor havde i fået mange tæv.
Ja, det var vel tydeligt, at der manglede nogle rutinerede kræfter på holdet.

Demba og Høgh er meget svære at undvære, men det ændrer ikke ved, at vi tabte kampen. Bredden i truppen er for skrøbelig, og det kan blive udslagsgivende i længden. Hvis vi ikke vil se EfB tage en retour til 1. division, så skal der hentes en direkte forstærkning til forsvaret, enten som supplement til Kian og Høgh, eller også som erstatning for Høgh. Dave viste i dag, at han er en fuldgod erstatning for Kian, men hverken Kian eller Dave kunne vise, at de er i nærheden af, at have format til at kunne erstatte Høgh. Og hvis Høgh bliver skadet oftere i løbet af sæsonen, hvilket ikke er usandsynligt, så får EfB problemer.

Men så kommer vi bare tilbage til den evindelig tilbagevendende kendsgerning, pengepungen er tom. Men man kan da alligevel håbe, at EfB viser format, og henter et par rutinerede kræfter at supplere truppen med.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Piratfisk

Jeg havde da håbet at jeres fuldt fortjente oprykning havde gjort dig lidt mere glad i hjertet og positiv overall.

Men bare rolig i skal nok få nogle point og klare jer, så du kan blive glad igen.

Og du har da helt ret VBK var sikkert blevet rundbarberet hvis det havde været dem.

Men helt fantastisk 1. runde so far.
annonce