Snak

Mere indhold efter annoncen

To gange Ronaldo i Real-sejr

søn 6. feb 2011
Real Madrid revancherede sig med 4-1 over Real Sociedad for sidste uges nederlag i Osasuna. Cristiano Ronaldo lavede to på en aften, hvor der også blev brændt en del.

Læs hele nyheden her
Kaka er bedre end Messi.
Dejligt med en, ifht. de sidste par kampe, storsejr igen.

Lækkert at Cristiano Ronaldo får scoret igen, og også fedt at Kaká og Adebayor lavede en basse hver.
LOOOL Kaka er bedre end min Mormor men så er vi også meget meget søde ved Real.. jeg er ikke Barca fan meeeeen Messi er nu ligelidt bedre end Kaka over alt på banen!!
Adebayor så faktisk rigtig godt ud i aften og krydre det lige med et mål.
Du skriver Messi er verdens bedste fodboldspiller, og så skriver du at Kaka er bedre end Messi..? Kan du selv finde fejlen
@Toft20
http://images.tribe.net/…ff7b6ca9569

Adebayor gjorde det godt.
Dejligt at se Ronaldo i hopla igen
Hehe, det er præcis det han er :-) men for sat... det bliver ikke til nok mål, men super god kamp anyways, og dejligt lejesvenden kom på tavlen igen!!
Real Madrid, på godt og ondt!
Rigtig god første halvleg - specielt af Kaká. I anden fes den dog lidt ud, og endte med at blive en rigtig spansk kamp. Også god kamp af Ronaldo og Marcelo.
Jeg holder med Manchester United. Jeg sympatiserer med Aston Villa og Deportivo La Coruña. Jeg holder med Real Madrid imod Barcelona.
CR7 25
M10 24
http://www.youtube.com/watch?v=2cVKzoxYJRI
Du skriver Messi er verdens bedste fodboldspiller, og så skriver du at Kaka er bedre end Messi..? Kan du selv finde fejlen


Tjek du HANS PROFIL IGEN og så se om du kan finde din fejl!

"Messi er den bedste fordi Ronaldo er fra en anden planet"
Italien - FC Internazionale - Siden 1995 Serbien - FK Partizan - Siden 1992 England - Newcastle United - Siden 1997 Landshold: Serbien - Siden Fødslen Ynglingsspiller: Javier Zanetti
annonce