Snak

Mere indhold efter annoncen

To Jesus-mål og en assist da Arsenal slog Leicester

Skrevet af bold
lør 13. aug 15:56

Gabriel Jesus scorede to og lavede en assist, mens William Saliba lavede et selvmål, da Arsenal vandt 4-2 over Leicester i Premier League. Læs hele nyheden her
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Lavede han ikke 2 assist?
Skrevet af Sims91
Fantastisk flot fodbold af Arsenal. Vi ser dog også hvorfor, de ikke vil være i nærheden af de allerbedste. De lukker simpelthen for mange mål ind. De kan ikke forsvare. Hvis Leicester kan score 2 mod dem jamen hvordan vil det så ikke se ud, når vi taler Man City eller Liverpool.

Man City til gengæld. De lukker bare aldrig mål ind. I hvert fald ikke i Premier League.
Skrevet af vitusgr
jo han gjorde. Håbløst bold.dk
KSDH
Skrevet af Slettet(412107221412)
to assists. følg dog med bold.dk

jesus kommer til at være en kæmpe succes i arsenal
Skrevet af ArsenalMand
@sims91
Arg hva. Lukker mål ind er så meget sagt. Det første er jo bare uheldigt - og i øvrigt noget du også har set/kan se hos City.

Det andet mål er noget rod og det både skal og vil der blive rettet op på.

I øvrigt scorede Leicester 3 på udebane mod City sidste år, så de kan godt lirke gode forsvarer op. Det kan også nævnes at Arsenal tillod 2 skud på mål, mod de 8 City tillod mod samme hold. Så helt skidt er det vel ikke.

Det positive er at Arsenal nu kan score mål og at de mål de indkassere er nemme fejl at rette op på.
Skrevet af Vestegnen!!
Det er sgu næsten imponerende, at Jesus ikke som minimum fik sit hattrick i den kamp. Hold op, hvor var han god og medvirkende til stort set alt, Arsenal foretog sig offensivt.
Brøndby IF
Skrevet af Memento
"Fantastisk flot fodbold af Arsenal. Vi ser dog også hvorfor, de ikke vil være i nærheden af de allerbedste. De lukker simpelthen for mange mål ind. De kan ikke forsvare. "

Skulle vi nu ikke lige. "Kan ikke forsvare" er vel at strække den. Og Arsenal skal naturligvis ikke sammenlignes med de to.
Skrevet af Lindhardt
Så godt spillede og hvor har holdet et godt fællesskab,man kan se de spiller bare godt sammen også,et selvmål er uheldigt..Arsenal er et ungt hold som er under opbygning,med en ung træner,dem kan man ikke samlinde med City der har brugt flere sæsoner på og bygge sit hold op med verdens bedste træner..Arsenal skal ikke vi de PL i år det gør city,men tror de enten blir nr 3-4 stykker og det er også målsætningen..
Skrevet af Slettet(382112220209)
Hvor er City bare kynisk, men også et forrygende hold at se spille...

Alt efter Chelsea niveau er de contender til City--spændende med Chelsea..ot. Jesus er en rigtig stærk angriber.....well done Jesus
Skrevet af YoungGuns22
Læs nu artiklen. Der står 2 assists i overskriften og teksten lige under.
Skrevet af Edinho
Kan det tænkes, at artiklen er blevet rettet?
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
annonce
0