Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af VIF57
Lækkert Brazil
Skrevet af Christian HJ
lækkert mål nummer 2, men inden alle går helt i selvsving, situationen opstår fordi første berøringen er dårlig, hvorefter han opfatter situationen helt fantastisk, hvis vi skal svinge os op på et af historiens bedte (Per Friman, selvfølgelig), så skulle "vippet" op til sig selv have været en bevidst aktion
Skrevet af BerlinerDK
Jeg så ikke kampen, men virkelig mange kommentarer herinde efter 1. Halvvej. Nogen skrev, at de var så dårlige, at kvartfinalen var enden på deres vm. Stor skuffelse fra mange brugere. Har folk nu skiftet mening?
Skrevet af Yildis
@DonGunner:

Forstår til gengæld ikke Kostic ikke starter inde for Serbien. Han er klasse.

Udtales Freds navn Fredch eller er kommentatoren lidt væk?


Enig i forhold til Kostic. Jeg ved så ikke, om han har været småskadet eller noget, men det virker skørt at holde ham udenfor. Det gælder så i øvrigt også Vlahovic.

I forhold til Fred, så er det altid godt at lytte til manden selv. Her en lille tutorial:

https://www.sportbible.com/football/news-reactions-funny-fred-explains-how-to-pronounce-his-name-properly-20180824
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
Holy mother of god et smæk richarlison fik på det mål. det mål ka umuligt blive slået af andre ved denne slutrunde. vanvittigt mål. brasilien kan spille noget vildt bold. og har en endnu vildere bænk. wauw


Jeg er meget enig i, at det var et utroligt flot mål og absolut ét af de flotteste ved dette VM indtil nu. Jeg må dog sige, at Salem Al-Dawsaris mål til 2-1 mod Argentina var flottere i min optik. Måden han driver gæk med 4 forsvarsspillere og bare sådan lige smækker den op i det lange målhjørne og skaber sensationen. Det anser jeg som en større præstation og et flottere mål end Richarlisons, omend hans også er meget fint udført. Men det er naturligvis en subjektiv ting, det her :)
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0