Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Florafobi
Geddar:

Arsenal henter max. en spiller i det kommende vindue, og det bliver ikke Mudryk, da han bliver for dyr.
Arsenal smider ikke et kæmpe beløb, igen for en spiller.

Midtbanen:
Lokongo virker i min bog slet ikke klar til PL, så spørgsmålet er om en midtbanespiller, hentes ind, og intet andet ?
Nketiah synes jeg virker spændende, men er bare for ineffektiv i feltet.
Med Jesus ude, vil ALT offensivt hænge på nordmanden og så de to skrøbelige kanter, ( argumenterer for at de er skrøbelige, da alt for meget kommer til at afhænge af lige netop de to spillere ).

Skrevet af dimme
Jeg er enig i at der frem for alt mangler en angriber og en central midt. Rowe kommer forhåbentlig tilbage, men jeg forventer ingenting af ham, han leverede ikke i en lang periode før han blev skadet. Så uden indkøbt skal saka, martinelli og ødegaard trække læsset. Jeg er ikke i tvivl om at saka nok skal levere. Men de to andre er for svingede.
Skrevet af Geddar , moderator
@dimme

Det er da stadig kun meget få spillere, der begynder at få deres gennembrud i teenagealderen. Til sammenligning, så var Raphinha stadig i Sporting som 22-årig, og var et stykke fra gennembruddet. Og i det her tilfælde har der også lige været lidt forstyrrende elementer i form af en pandemi og en krig.

Og igen, sammenlignes der med Pepe synes jeg det er nødvendigt at se på, hvorfor det gik skidt. I min optik var det mentale en ret stor del af forklaringen, da han jo trods alt havde nogle ret tydelige fodboldmæssige kompetencer. Og nu er man jo som sagt begyndt at se ret meget på det mentale. Det betyder naturligvis ikke det er uden risici, men man må trods alt også give Edu og staben noget tiltro.

"Rowe kommer forhåbentlig tilbage, men jeg forventer ingenting af ham, han leverede ikke i en lang periode før han blev skadet. Så uden indkøbt skal saka, martinelli og ødegaard trække læsset. Jeg er ikke i tvivl om at saka nok skal levere. Men de to andre er for svingede."

Smith-Rowe tilbage er dog stadig en forstærkning ift. den situation vi var i. Og med Saka, og de to du mener er for svingene, ligger vi stadig på en ret klar førsteplads i ligaen. Så står det vist heller ikke værre til. Men klart, der skal en ekstra kantspiller ind. Det er også forstærket af at Nelson blev skadet i dag.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
@Florafobi

Arsenal forhandler jo sådan set om Mudryk....

"Lokongo virker i min bog slet ikke klar til PL, så spørgsmålet er om en midtbanespiller, hentes ind, og intet andet ?"

Jeg er heller ikke overbevist, men det er så også påvirket af at han har spillet en del 6´er mens Partey og Elneny var ude, hvilket jeg ikke mener han er gearet til. Jeg ser ham mere som en 8´er. I de første måneder i klubben spillede han 8´er, og gjorde det habilt. Men jeg gad også godt, at man gik videre med Danilo, så der er bedre bredde når Partey er ude.

"( argumenterer for at de er skrøbelige, da alt for meget kommer til at afhænge af lige netop de to spillere )."

Ok, så er jeg mere med. Sådan jeg har ikke lige set spillere blive beskrevet som skrøbelige før. Men som sagt tyder det jo netop på at en kantspiller har ,eget høj prioritet for klubben.

https://kortlink.dk/sudv
annonce
0