Snak

Mere indhold efter annoncen

To selvmål banede vejen for Juve på Emirates

lør 17. dec 20:05

To selvmål var med til at spænde ben for Arsenal, som fik Reiss Nelson skadet i et 0-2-nederlag til Juventus.Læs hele nyheden her
Arteta og edu har forhåbentlig indset at nketiah ikke er god nok til at udfylde en rolle på det her hold hvis de skal rykke sig yderligere. Han har været forfærdelig i alle 3 kampe. Der skal en ny angriber ind, han er elendig.
Derudover skal der en kant ind. Vi ser netop i dag hvorfor viera ikke skal spille på kanten, han var også dårlig. Marquinhos er heller ikke god nok endnu. Synes de burde kigge på denne kamp og tænke, at vi fik en hel masse svar.
Vildt nok Juve kunne vinde med det hold.
Mojn do!
moderator
@dimme

I foråret, hvor han fik lidt mere kontinuerlig spilletid, var det dog en anden snak. Der var Eddie god. Meget mere af det, og meget mindre af det han han vist i år, tak!
https://kortlink.dk/sudv
Arsenal manglede vel max 3-4 mand, for at stille en idealstarter.
Juve med et B - hold.
Der må være dybe panderynker hos det engelske Londonmandskab, der uden deres få stjernespillere, er et middelmådigt Premier League mandskab.
Hvis de skal byde City op til dans, mangles akut både en central midtbanespiller, der er bedre end det skrald de har, samt en angriber, der kan erstatte Jesus.
Min mening er at han ikke er god nok overhovedet. Hvis han ikke havde været homegrown, så havde han været ude af døren for 3 år siden….
moderator
For tre år siden bombede han for u21-landsholdet, så næppe.
https://kortlink.dk/sudv
moderator
Jeg er sikker på de panikker over en træningskamp, Florafobi. Den her kamp er et tydeligt bevis for at førstepladsen i ligaen er mere held end forstand. Det samme er sejren forleden over de italienske mestre. Oh wait.....
https://kortlink.dk/sudv
Helt enig Dimme.
Med skaden til Nelson i dag, har Arsenal ikke et alternativ til kanterne, hvis og når de to skrøbelige Saka og Martinelli, løber ind i skader.
Måske Nketiah, med sin vanvittige fart, kan omskoles til en kant, såfremt klubben finder den angriber man er nødt til at hente, såfremt man stadig har ambitioner om top 4.
Nej det gjorde han bestemt ikke, han sad på bænken for Leeds i the Championship. Og blev kaldt tilbage fordi han ikke kunne komme på holdet der.
Jeg siger bare at hvis det er ham der gør at vi ikke går ud og henter en bedre angriber fordi man tror mere på ham, så et det helt hen i vejret. Jeg synes han er ringe, og jeg synes at det vejer for meget at han er homegrown
Nej, Geddar, de har jo flere træningskampe i kalenderen inden boxing day, så selvfølgelig tager man det her helt cool ...
annonce