Snak

Mere indhold efter annoncen
Arsenal henter Memphis til januar.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
moderator
@dimme

For tre år siden havde han lige været inde i en stime, hvor han scorede seks mål i fire kampe for U21-landsholdet. Og som sagt viste han i foråret gode takter, hvor han scorede fem mål i de otte kampe hvor han var starter. Han er naturligvis ikke den ideelle løsning. Med omvendt mener jeg ikke det giver mening helt at afskrive, at han kan levere et godt bidrag de kampe Jesus er væk.

"Jeg siger bare at hvis det er ham der gør at vi ikke går ud og henter en bedre angriber fordi man tror mere på ham, så et det helt hen i vejret. "

Udover at januar er et svært vindue, og klubben ligger ret fast på ikke at hente nødløsninger, så er der jo også Balogun, som har succes i Frankrig. Og henter man Mudryk åbner det mere op for at Martinelli også kan bruges på toppen.

https://kortlink.dk/sudv
moderator
"Arsenal henter Memphis til januar."

Næppe. Det lader til at Edu og Arteta er ret fokuserede på hvordan persolighed og værdier matcher.
https://kortlink.dk/sudv
Ville overraske mig hvis mudryk kom til januar. Jeg tror næppe at Arsenal har tænkt sig at bruge over 700 mio kr på en spiller fra den ukrainske liga. Og jeg tror ikke shaktar sælger for mindre end 500 mio hvilket jeg også tvivler på at Arsenal vil byde. Jeg vil faktisk sige at depay er et bedre bud på en spiller der kommer ind hvis ikke han er solgt inden 31 januar. Jeg tror nemlig at Arsenal har tænkt sig at lave en vlahovic med mudryk for sp til sidst at misse spilleren og ikke have en plan b klar.
Jeg frygter og forventer et temmeligt kedeligt vindue som altid i januar når det handler om Arsenal. Jeg forventer egentlig ikke at der kommer nogen ind.
moderator
@Florafobi

Man arbejder jo netop på at hente Mudryk, så man har fire gode løsninger til kanten.

"og når de to skrøbelige Saka og Martinelli, løber ind i skader."

Hvor i alverden kommer den fra? Saka har nærmest ikke været skadet mens han har været en del af førsteholdet, og Martinelli har haft én nævneværdig skade, hvilket var tilbage i 19/20.

"Nej, Geddar, de har jo flere træningskampe i kalenderen inden boxing day, så selvfølgelig tager man det her helt cool ..."

Ja. De tabte en træningskamp, hvor de havde langt det meste af spillet, og tabte på grund af et selvmål og en afrettet bold. Tror du i ramme alvor dét får Arteta og Edu til at lave større ændringer ift. de planer de ellers arbejdede med?

https://kortlink.dk/sudv
moderator
"Ville overraske mig hvis mudryk kom til januar. Jeg tror næppe at Arsenal har tænkt sig at bruge over 700 mio kr på en spiller fra den ukrainske liga. Og jeg tror ikke shaktar sælger for mindre end 500 mio hvilket jeg også tvivler på at Arsenal vil byde."

De betaler selvfølgelig ikke de €100m, og det er selvfølgelig heller ikke kravet fra Shakhtar. Det er noget der er kommunikeret ift. forhandlingerne. Det er dog ikke urealistisk at man er klar til at gå op omkring 4-500 mio. kr. Det var man for Raphinha. Og de virker MEGET hooked på Mudryk.

En ret betydelig forskel på situationen nu og den vi havde med Vlahovic er, at Vlahovic hele tiden virkede en smule lunken ift. at skifte til os, hvor Mudryk virker helt anderledes motiveret for det.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg ville hellere have betalt 500 mio for rapinha end en spiller fra den ukrainske liga. Så kan mudryk være vanvittig, men i min bog er det et endnu større sats end da man hentede pepe i lille pga en god sæson. De kan ikke scoute ham ud fra den ukrainske liga, da det vel nogenlunde svarer til niveauet over dk eller lige over. Så de har 6 cl kampe til at scoute ham i, og er det nok til at en spiller koster 5-600 mio?
Jeg synes det er et sats og jeg tror stadig ikke på den. Derudover føler jeg heller ikke det er mest akut at hende en kant. Jeg ser ham gerne i klubben, men slet ikke til de penge og slet ikke når de penge kunne være brugt anderledes i truppen.
Og i forhold til det med vlahovic, så viser det jo bare hvor inkompetent det var af edu og arteta at lægge et helt vindue op til en spiller der er lunken hele vejen igennem.
moderator
Det er da et sats - men der er pænt mange der også mener, at han er et ret specielt talent. Og han bliver først 22 til januar. Selv hvis det skulle gå skidt bør der være en ret pæn gensalgsværdi.

Og ja, Pepe floppede. Men i det nuværende setup (som altså ikke var det Pepe blev hentet under) lader man til at være noget mere fokuserede på, hvordan spillernes psyke er. Jeg synes da også der generelt er en ret stærk hitrate på indkøbet.

"Og i forhold til det med vlahovic, så viser det jo bare hvor inkompetent det var af edu og arteta at lægge et helt vindue op til en spiller der er lunken hele vejen igennem."

Det er jeg til gengæld enig i. Man havde dog i december forsøgt med Jonathan David, men det blev pure afvist.
https://kortlink.dk/sudv
Hmm ja rigtig nok, men det siger også lidt at han allerede er 22 snart. Ikke at det er gammelt, men man ser bare de største talenter tidligere og tidligere bryder frem. Jeg havde egentlig ikke været så lunken på det hvis han var 18-19 og havde vist det han har. Men 22 pr lige om lidt. Der skal i min bog ikke gå meget galt før det ender som en ny pepe. Han var også kun 23-24 da han blev hentet og der er ingen videresalgs penge i ham. Jeg prøver bare at sige at hvis man giver ham 2 år hvor han flopper totalt, som pepe, så tænker jeg bare heller ikke der er mange oenge i ham efterfølgende. Og pepe kom fra en noget stærkere liga.
annonce