Snak

Mere indhold efter annoncen

To sene AaB-mål sænkede Brøndby

søn 1. sep 2013
Simon Makienok bragte Brøndby i spidsen med under tyve minutter tilbage i udekampen mod AaB, men alligevel vandt hjemmeholdet 2-1 efter to sene mål af Henrik Dalsgaard og Anders K. Jacobsen.

Læs hele nyheden her
Haha, sådan AAB satme godt gået det der!

Ser ud til at Brøndby må ned i 1 division sammen med os ..
[b]SønderjyskE[/b]
Kom igen, drenge.

Men det er mig dog en gåde, hvordan Ørnskov kan være så dårlig. Han lægger en forkert aflevering 9 ud af 10 gange.
GTB
Fosstår ikke at kommentaterne ikke op noget tidspunkt kommentere på den favoritisering dommerne tildeler hjemmeholdet. Flere gange skulle der være tildelt gult til Aab uden det bliver givet. Blandt andet en friløber til Hjulsager. Men også konstant fald hvor der er et minimum af kropskontakt. Hvor imod når man er bag manden kan man sagtens flække igennem.
Dette bliver kun kommenteret af: "Nå, 13 , 3 i frispark til Aab."

Ikke mindst til sidt hvor man prøver at flade sig til et straffe og derefter går helt amok, på trods af man er foran.

Hvor var det forfædelig ringe af Lukas at gå ud af målet. Han gør det alt for nemt at sparke den rundt om ham ved at komme på mellemhånd. Spillere er langt ude i siden med en back hængende lige i hælende og derfor virker et spark som eneste løsning.
Ørnskov må have kostet forfærdelig meget siden han fast starter inde på trods af han er både langsom, dårlig placeret og laver langsomme og upræcise afleveringer.
Har ikke set det helt smarte i at hante denne målmand, hvor imod jeg mener det var helt nødvendigt man hentede en til dne centrale midtbane. Ørnskov virker bare ikke som løsningen.
Ja det er hårdt at være Brøndby fan fortiden.
Jeg siger jo bare min mening
Utroligt, så ringe Makienok egentlig er.. Selv når han er alene, kan han ikke engang heade den videre. Så er han tværtimod heldig at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.
Har næsten ondt af Thomas Frank, han ligner egentlig en mand, der vil det her så meget, men hans spillere ved ikke, hvad det at fighte er.

"Det nye Brøndby". Den lader jeg så lige hænge.
Dejligt og fortjent!
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Fyr nu den lorte træner!
\"Hash og guldbajere er ikke vejen til at blive en god fodboldspiller, men det er altså heller ikke nogen forhindring.\" Thomas Thøgersen
Av Brøndby
Odense Boldklub F.C Internazionale - ‎\"I am sure Javier Zanetti has three lungs. Zanetti has no age, he is ageless - like an original highlander.\" Barcelona
Hvad skal der ske.... Det er forfærdeligt
Brøndbyernes Idrætsforening og Società Sportiva Calcio Napoli Modstander af samtlige franchise football clubs i dansk fodbold.
Fremragende underholdning at tænde for sit fjernsyn 10 minutter før kampen slutter og ser det her resultat.

7 kampe 0 sejre! Sådan Thomas Frank, dårligere start end Auri sidste år.
hvad skal der dog blive af brøndby...
Chelsea og OB!
annonce