Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MadsThomsen
Synd for Sønderjyske, der kæmper rigtig fint, og er godt med i hele kampen. Det første straffe er naturligvis håbløst dømt. Men i stedet for at ligge "FCK får altid straffe"-vinklen vil jeg hellere ligge "hvor fanden er det den regel fungerer"-vinklen? Det er jo ikke kun i Danmark det er et problem det her. Jeg ser ikke alle kampe i superligaen, så kan primært referere til Midtjyllands kamp, hvor jeg da kan nævne et par hands (f.eks. Fischer i Parken, Randers i Herning osv), som jeg umiddelbart vil vurderer er klart tydeligere hands. Men er der efterhånden nogen der er 100 % klar over hvordan fanden de ting skal dømmes? Det virker simpelthen som et rent lotteri, og de nye "mere gennemskuelige" regler har ikke umiddelbart ændret noget på dette. Det er absurd frustrerende at se, uanset hvem man så holder med. Det kan ikke passe man sidder uge efter uge, liga efter liga og føler man ligeså godt kan slå plat eller krone om hands-kendesler. Jeg vil simpelthen brænde sammen indvendig af bitterhed hvis en eller anden hands-kendelse gør vi taber Søndag - for man sidder jo nærmest altid og føler det er tvivlsomt dømt, fordi man efterhånden ikke andet hvad der strafbar hands når kendelserne flyver i øst og vest. Det er simpelthen brug en mere gennemskuelig tilgang og regler omkring det - ikke at jeg har set svar på hvordan.

Det andet straffe er jo som sådan korrekt. Det er rigtig nok slags nærmest aldrig dømmes. Men man må jo ikke hive fat bare fordi det sjældent dømmes. Forsvarsspillere får generelt alt for meget lov til at hive og flå i feltet. Dog kan jeg sagtens forstå frustrationerne fra Sønderjyske over dette straffe, netop fordi de sjældent dømmes. Men det gør det ikke umiddelbart mindre korrekt - eller i hvert fald giver dommeren hjemmel til at dømme det.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Nightmaremoon99
Når skal vi så have omkamp?

Altså det første straffe er jo ikke et dommerskøn
Skrevet af Slettet(112020202402)
Tøsedrengs dommere... Så stå dog til ansvar og stil op til interview... Men viser vel meget godt de ved hvor ringe de var
Skrevet af Djangdjang
Haha hold kæft hvor rønnebærene er sure. At man kan blive overrasket over dommerens standard, er mig en gåde. Han er en katastrofe som dommer, om så holdene hedder FCK, fcm eller OB.

Første straffespark er helt hen i vejret og som FCK´er, håbede jeg lidt på at Biel brændte om ikke andet for retfærdighedens skyld.

Straffe nummer 2 er klokkeklar og skal jo dømmes. At de så sjældent bliver dømt, gør ikke straffesparket mindre. Døm dem alle fra nu af, og jeg er sikker på at vi ikke ser alt det holden og riven i feltet.


Skrevet af Fjelle80
Ståle gav åbenbart heller ikke Glen ret i at nr 2 var forkert... Det var bare Glens manglende norskkundskaber.
Skrevet af Djangdjang
Kære alle. Stav dansk incl de korrekte ord og udsagnsord = + r i enden. Og ellers se jeres indlæg inden I sender dem, OK ?
Hvis I kan ??? - Sorry = undskyld
God aften til jer alle


Husk lige et punktum efter incl, hvilket på DANSK i øvrigt er inkl. (inklusivt)

Og husk et komma efter "indlæg".

Ellers et fint indlæg *golfclap*
Skrevet af Fjelle80
"Kære alle. Stav dansk incl de korrekte ord og udsagnsord = + r i enden. Og ellers se jeres indlæg inden I sender dem, OK ?
Hvis I kan ??? - Sorry = undskyld
God aften til jer alle


Husk lige et punktum efter incl, hvilket på DANSK i øvrigt er inkl. (inklusivt)

Og husk et komma efter "indlæg".

Ellers et fint indlæg *golfclap*"


De kan evt. tages fra de overskydende"??"
Skrevet af Alle Achtung
Tak.. det lugter lidt af at du må holde en pause Djangdjang
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af HG
Ej, nu synes jeg da godt nok, at bold strammer den! FCK har ikke eeen eneste chance mere end SE. Hele statistikken er fuldstændig lige. I første halvleg er det da helt klart SE, det skaber de fleste og farligste chancer. Hvad bilder I jer ind at skrive, at SE ikke ville det? De spiller da præcis det spil, de kan og skal, og skaber nøjagtig det samme som FCK, der btw har tre inden for rammen, hvoraf to er straffer!!
Skrevet af 1939
Shhhit det vare to tynde straffe... Det er vel over i kategorien for foræring.
Skrevet af laph
Fandme godt "de" dommere får hjælp af VAR i næste sæson. De laver sindssygt mange fejl, uge efter uge !!
Skrevet af Rundsaven
Begge straffespark var ret tvivlsomme. Det første har jeg kun set 1 gang i langsom. Umiddelbart ikke hånd på. Nr. 2 straffe kunne gå begge veje - dog lidt tyndt. Nelsson er også god til at falde i kontakten :)

Pieros mål... lol..... Anyways er glad for de 3 point.! Videre!
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Dejlig sejr i en kamp, hvor dommeren ellers gjorde alt, hvad han kunne, for at modstanderen skulle være med så længe som muligt. Defensiven stod knivskarpt efter 2-0-målet, og så kunne et overset rødt kort til Hassan og alverdens oversete gule kort i overflod - der formentlig også havde betydet en håndfuld marchordrer - ikke ændre på det fortjente pointmæssige udbytte til København.

Og så er det så dejligt at vinde mod tre mod Jylland, som efter devisen "angreb er det bedste forsvar" går i tråden og lader os forstå, at dommeren var en ægte kjøwenhavner i dag. Som om vi ikke kan gennemskue det. Sønderjylland skal være lykkelige for den dommer i dag.

Det bliver spændende mod Kiev. Damen er i form, Zeca er Zeca, PapaG ligner et bæst, og Kalle Johnson er kommet i gang. Det kan blive en smuk uge.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af smalldeine
Hmm. Var det ikke også i sidste sæson, at statistik viste at FCK havde markant sværere ved at få kort på deres hjemmebane end andre hold? Bekymrende hvis kampene ikke spilles på fair betingelser i Parken.
Skrevet af Moto1
Igen igen dårligt dommerarbejde i Parken, FCK får alt for ofte positiv særbehandling og tvivlsdomme med sig. FCK havde vundet idag også uden det forkert dømte straffe ( nr to er tvivlsomt, men ikke når det er i Parken)
Sdr. Jyske spiller yderst destruktivt og primitivt, næsten som for 10 år siden.
Skrevet af HG
Iøvrigt er jeg da klart uenig i kritikken af KEP som kommentator. Det var da befriende ikke at skulle sidde og høre på en lang sang for FCK.
Ufatteligt iøvrigt - som også bemærket af KEP - at der så godt som aldrig dømmes frispark på Zeca bold"erobringer". Han kommer som regel bagfra, og hiver og flår i armen på sin modstander, indtil han kommer foran, og tager bolden: der er frispark hver gang!
Skrevet af tille99
Godt man ikke er dommer med alle de kloge hoveder der går rundt i det danske land.
Er det ikke sønderjyske der scorede mod Brøndby med hånden som hjælp? Og tæt på den også gik mod FCK. Skal man så sige som fck´er, at det kun sker i sønderjyske?
Kom videre i jeres liv. Kampen er tabt!
Skrevet af Steve Highway-61
Tror ikke han dømmer på ham der får den i maven men den anden der rammer den på armen bagefter da den går på tværs.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Snigskytten
HG

Zeca undslap ihvertfald på mystisk vis, at rive et gult kort til sig...

Flot spillede af sønderjydske, som i stor dele af kampen, os var farligere end FCK...
Moral er godt.....
Skrevet af Sir , moderator
@JulieJonas

"Jeg må indrømme, at hvis Ståle mener der ikke bør dømmes straffe, så er det i gave-kategorien."


Men det mener han trods alt se nedenstående artikel. Så nu er jeg i tvivl om hvad du så mener. Er det afhængigt af hvad Ståle synes?

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/staale-der-andet-straffespark-var-wrestling/

Dette er en signatur.
annonce
0