Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af lasse62
@100%AGF: Tak for forklaring. Så den kun på stadion, og den så voldsom ud IRL.
Skrevet af bruger 132451
Kan nogen forklare hvorfor der gives gult kort til Bisseck i forbindelse med straffesparket. Det er jo helt tilfældigt at den rammer hans arm efter han selv havde ramt den med foden først - ingen hensigt, men alligevel gult 🤔
Skrevet af ordnissen
Nogle kampe skal man bare videre fra og så fri os fra alt det jubilæums- og blomsterfis.
Skrevet af saltsyre
Ja hvorfor fik bisseck egentlig gult når hausner ikke gjorde??
Skrevet af Sassy
Dommeren prøvede, men det lykkes ikke denne gang. Vi var ikke særlig gode på bolden i dag, men stod godt i forsvaret. Kan de holde, så lukker vi ikke mange mål ind i det sidste kampe før den der propaganda ting i November/December.
Skrevet af pbx
[quote]To dårlige præstationer og en endnu dårligere dommerpræstation krydret med et historisk dumt, omend korrekt, rødt kort.

Den havde fortjent at blive 0-0, men vi tager gerne en 1-1.

Lad os få lavet de regler for hands om. Ingen af de to straffe burde have været et straffe.[quote]

Enig - hvis de straffe er efter reglerne ja så bør reglerne laves om hurtigst muligt. Der er ingen, hverken spiller eller tilskuer der forstår reglerne. Der er jo stort set i hver eneste kamp der dømmes kampafgørende kendelser for hands, hvilket i den grad er ødelæggende for spillet.

Dagens dommerpræsentation var helt håbløst og helt uden linie. Eneste positive der kan siges om det, er vel kendelser og kort eller manglende kort blev uddelt eller ikke uddelt til højre og venstre og at begge hold følte at kendelserne gik dem i mod. Det røde kort er som sådan helt efter bogen, men skyldtes jo frustration over dommerkendelserne, sammen med manglende modenhed.

At jeg så syntes at AGF var umådelig ringe og ikke har andre våben end indlæg og dødbolde, ja det er måske en smule farvet ;-)
Skrevet af Florafobi
Men på resultatsiden,blev det Aarhus GF, der løb med et point, mod DK´s bedst spillende mandskab.
Umodent at få to gule kort på under fem minutter.
Skrevet af LBOLBO
Ja helt grotesk med det straffe. Mener det var Jonas Hansen som sad i VAR vognen. Han er til grin
Skrevet af Groggster
Jeg er seriøst forkvalmet efter denne kamp. Fy for satan, mand! Fuck det ene point. Det er jo fuldstændig skandaløst, at han giver de to straffespark. Og så endda advarsel til Bisseck - hvad fanden??
Stakkels Bisseck, stakkels Hausner.

Derudover - føj hvor spiller vi ELENDIGT i dag. FCN havde afgjort fortjent sejren, men Nuamah sælger holdet. Alligevel formår vi at spille os frem til 2 (!!!) afslutninger på mål i alt i hele kampen. Det er jo nærmest mere skandaløst end dommerens rolle i kampen.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af StolteSomFaa
Altså selv FCNs træner har været ude og sige, at de straffespark, de fik, var helt hen i vejret, og at hvis VAR skal være sådan, så ødelægger det spillet mere, end det gavner, så der må være noget om, at de ikke burde være dømt.
annonce
0