Snak

Mere indhold efter annoncen

To underkendte mål i remis mellem Viborg og OB

Skrevet af bold
søn 16. okt 13:53

OB og Viborg spillede søndag 0-0 i Superligaen i en kamp, hvor begge hold fik et mål underkendt. Læs hele nyheden her
Skrevet af OBdude
For satan det var ringe af begge hold….
Skrevet af guldtilOB
Nogen gange burde en uafgjort give 0 point. Ingen af holdene kunne en skid. Det var pivringe.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af tha_king
lad os nu rose linie dommer, det car ikke VAR som underkendte mål men LD. VAR tjekkede bare
Més Que Un Club!
Skrevet af bruger 151464
helt enig pivringe af begge hold….
viborg mangler i den grad Sørensens flødefod. siden hans afgang har vi ikke skabt en skid!
Skrevet af Ayelads
Forfærdelig kamp af begge hold. Utroligt, at de bliver betalt fyrsteligt. 4. Kamp i træk, at vi spiller som lort.
Skrevet af Jake4
Ganske okay at få et point på udebane. Det ligner at Alm har fået styr på det. Syntes vi er i en god retning lige nu. Vores trup ser stærk ud, og vi bygger ligeså stille på. Både på og udenfor banen.
Skrevet af bruger 151464
@ayelards, er nok ikke en fyrstelig-løn de tjener i Viborg. Men enig de har ikke skabt en skid i de sidste mange kampe. Vi er bare heldige med st modstanderne ikke har været skarpe, hvilket har betydet, at vi alligevel er sluppet afsted med det ene point….
Skrevet af Karhor
Elias og Zamburek gjorde en forskel. Elias starter næste gang... Zamburek også gerne for min skyld.
Skrevet af Gomez1896
OB klart bedst i første halvleg, hvor VFF var helt væk. Minteh er en god direkte type for OB og skabte en masse ravage i første halvleg. Manneh gjorde det godt indtil han blev skiftet ud - god type.

Lidt mystisk hvad OB har brugt pausen på i dag - det virkede som om, at de i anden halvleg var ganske tilfredse med ét point, ligesom de faldt betragteligt i niveau.

VFF derimod blev en anelse bedre og mere direkte med Zamburek og Elias på kanterne. Derimod var Leemans helt helt væk i dag og hans afløser, Mads Søndergaard, udmærkede sig blot med et gult kort på en OB omstilling.

Leemans har udtalt, at han ikke har travlt med at forlænge den kontrakt, der udløber til sommer - Fredberg bør dæleme heller ikke have travlt med kuglepen og papir i dette tilfælde, da der må findes spillere der højner niveauet. Det står vel soleklart efter de sidste 3-4 kampe, at der skal kigges efter en dygtig central midtbanespiller til vinter. Lonwijk ville godt nok have pyntet i øjeblikket.
Skrevet af kk1967
Tidlig Julegave til Viborgs fans, hvis Leemans og (specielt) Grot ikke vil forlænge....Svesken på desken Fredberg, og find gode afløsere !!

Skrevet af MKilgallon
Uden Grot havde vi nok kun haft 10-12 point indtil nu.

Men enig, elendig kamp i dag. Og hvorfor ikke prøve Huldahl i stedet for Jatta.
Jatta har i flere år vist at han ikke er i nærheden af at have point til Superligaen.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Gomez1896
Mener efterhånden Friis bør ryste posen lidt. Leemans ud og Zamburek ind, Said ud og Elias ind. Forsvaret ser ok solidt ud, men på midten har det knebet noget på det sidste. Reserverne bør også holdes i gang med spilletid - især når dem der starter ikke præsterer.

Grot var ringe i dag og alternativerne er svære at få øje på. Jatta har en god indstilling, men vil formentlig have større chance for at bryde igennem i atletik fremfor som topfodboldspiller. Ndione har efterhånden udviklet sig til en dårlig joke - har snart været i klubben i et år uden vi har set ham.... Nogen der ved hvor omfattende skaden er?
Skrevet af 1896
Ndione har fået en omfattende skade i motivationen… Afsnittet i dokumentaren med hans signing var nærmest pinligt og bliver ikke mindre tåkrummende, når man ser hvordan det er gået siden.

Uafgjort i dag var fair nok. Man begynder desværre lidt for tydeligt at kunne se fraværet af Lonwijk og Sørensen (og så kan man jo i øvrigt også tænke Tobias Bech, Bakiz og Seb. Grønning ind i den offensive åreladning i løbet af 2022). Heldigvis gav Elias og til dels Zamburek løfter om noget godt med deres meget fine indhop.

Grot og Leemans havde en skidt kamp i dag, men det var der nu flere, der havde. De to skal nok komme igen, så jeg synes, det er lidt voldsomt at kræve dem sat af holdet.
Skrevet af MKilgallon
Ah jeg så da Ndione være en klinisk afslutter da han chippede bolden over målmanden og i mål mod færingerne. ;)

Mon ikke posen rystes en hel del på onsdag.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
annonce
0