Snak

Mere indhold efter annoncen

To underkendte mål i remis mellem Viborg og OB

søn 16. okt 13:53

OB og Viborg spillede søndag 0-0 i Superligaen i en kamp, hvor begge hold fik et mål underkendt. Læs hele nyheden her
For satan det var ringe af begge hold….
Nogen gange burde en uafgjort give 0 point. Ingen af holdene kunne en skid. Det var pivringe.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
lad os nu rose linie dommer, det car ikke VAR som underkendte mål men LD. VAR tjekkede bare
Més Que Un Club!
helt enig pivringe af begge hold….
viborg mangler i den grad Sørensens flødefod. siden hans afgang har vi ikke skabt en skid!
Forfærdelig kamp af begge hold. Utroligt, at de bliver betalt fyrsteligt. 4. Kamp i træk, at vi spiller som lort.
Ganske okay at få et point på udebane. Det ligner at Alm har fået styr på det. Syntes vi er i en god retning lige nu. Vores trup ser stærk ud, og vi bygger ligeså stille på. Både på og udenfor banen.
@ayelards, er nok ikke en fyrstelig-løn de tjener i Viborg. Men enig de har ikke skabt en skid i de sidste mange kampe. Vi er bare heldige med st modstanderne ikke har været skarpe, hvilket har betydet, at vi alligevel er sluppet afsted med det ene point….
Elias og Zamburek gjorde en forskel. Elias starter næste gang... Zamburek også gerne for min skyld.
OB klart bedst i første halvleg, hvor VFF var helt væk. Minteh er en god direkte type for OB og skabte en masse ravage i første halvleg. Manneh gjorde det godt indtil han blev skiftet ud - god type.

Lidt mystisk hvad OB har brugt pausen på i dag - det virkede som om, at de i anden halvleg var ganske tilfredse med ét point, ligesom de faldt betragteligt i niveau.

VFF derimod blev en anelse bedre og mere direkte med Zamburek og Elias på kanterne. Derimod var Leemans helt helt væk i dag og hans afløser, Mads Søndergaard, udmærkede sig blot med et gult kort på en OB omstilling.

Leemans har udtalt, at han ikke har travlt med at forlænge den kontrakt, der udløber til sommer - Fredberg bør dæleme heller ikke have travlt med kuglepen og papir i dette tilfælde, da der må findes spillere der højner niveauet. Det står vel soleklart efter de sidste 3-4 kampe, at der skal kigges efter en dygtig central midtbanespiller til vinter. Lonwijk ville godt nok have pyntet i øjeblikket.
Tidlig Julegave til Viborgs fans, hvis Leemans og (specielt) Grot ikke vil forlænge....Svesken på desken Fredberg, og find gode afløsere !!

annonce