Snak

Mere indhold efter annoncen

Tobias Bech blev matchvinder for Ingolstadt

lør 10. sep 14:02

Tobias Bech fortsatte sin flotte målform hos FC Ingolstadt, da han lørdag blev matchvinder i 1-0-sejren over Mannheim i den tyske 3. Liga.Læs hele nyheden her
Jeg kommer aldrig til at forstå det karrierevalg. Det er altså håbløst at være et spændende talent i Superligaen og tage til 3. Bundesliga, for mig stråler det af en utålmodig ung mand, som bliver rådgivet dårligt. Lønnen sikkert et godt stykke bedre end i Viborg og niveauet ok, men han kan sagtens spille 2. Bundesliga. Var han blevet i Viborg en sæson mere og fortsat med at score mål, som alt tydede på, tror jeg destinationen var blevet noget større næste sommer eller til vinter..

Han følte nok bare at han havde brug for at prøve noget noget nyt.
Han kommer sikkert også til at spille 2. Bundesliga eller bedre næste sæson, enten ved at rykke op med Ingolstadt, eller gennem et skifte.

Det giver jo også en masse værdifuld erfaring at komme til udlandet og der jo ikke noget der tydede på at han var tæt på et gennembrud i Viborg, især ikke med spillere som Mortimer og Said som konkurrenter.
Grumble: Det må han jo have gjort, jeg betvivler bare karrierevalget, men jeg kan da sagtens ende med at tage fejl.

Jeg er nu ret sikker på, at Tobias Bech fortsat havde spillet fast for Viborg, hvis ikke han havde et brændende ønske om at smutte. At han kom ind fra bænken til sidst, handler jo om at alle vidst han var på vej væk.
Jeg er helt modsat ifht. hans karrierevalg. Han kommer til en klub, hvor han ved chancen for spilletid er rigtig god. Dermed kan han stille og roligt udvikle sig, og naturligvis gøre sig interessant for større klubber i Tyskland. Med den start han har fået med en del mål og fast spilletid, så ser det ud til at valget var korrekt. Han kunne i øvrigt kun blive i Viborg indtil nytår i og med hans kontrakt ville have udløbet der. Jeg er faktisk helt vild med hans valg. Ingolstadt er i øvrigt en ganske fin klub.
kæmpe ros til Tobias for at vælge det helt rigtige….forsætter han det han har gang i nu så bliver han solgt snart og kommer på en hylde der er langt større en superligaen

3 Bundesliga er stadig fuld på højde med superligaen og langt større på nogen parametre….Viborg i særdeleshed.

Åhhh, Vagn, (I) Love it!

...og Viborg i særdeleshed.

Så fik du lige klemt den ud - igen. Så lækkert, ik´?

Go´ lørdag aften.
@Grumble

At påstå, at Tobias Bech aldrig fik sit gennembrud i Viborg FF, er vist det man kalder en sandhed med modifikationer...
@Karhor

Det er vel subjektivt.

Han spillede 27 kampe i Superligaen med tre mål og to oplæg til følge. Det er for mig ikke et gennembrud for en kantspiller som ham.

Som jeg ser det kræver det at man er en spiller der er afgørende for sit hold.
er der nogen der ved hvad lønnen er i 3. liga?
Més Que Un Club!
3. Bundesligaen større end Superligaen? Det er den største røver jeg længe har læst, det er den på ingen måde. Rent sportsligt nærmere et skridt til siden eller ned, men med den gulerod at de har en chance for at rykke i 2. Bundes og nok blive et bundhold, hvilket ville gøre det til et skridt til siden.
annonce