Snak

Mere indhold efter annoncen
Torres <3
Det her sætter ligesom AVBs arbejde i klubben lidt i perspektiv. Matteo har allerede gjort det bedre end i hele den periode AVB var i klubben.
Evig loyalitet. [b]AGF.[/b] You´ll Never Walk Alone. [b]Liverpool F.C.[/b]
@TheGunner

Din signatur er egentlig meget sigende. :-)
Lækkert med to mål og to assists af Torres! Vigtig sejr for chelsea idag. Dog halter defensiven alt for meget, og Cahill ser nu ikke alt for godt ud i mange situationer! Endvidere vigtigt at chelsea får Torres op i gear her til de vigtige kampe mod City og Spurs!
wtf?
Hååååååber så meget det var startskuddet for Torres - Han har været god de seneste kampe og idag var han fantastisk. Der var vel i hvert fald én 90% chance som han ikke fik fordi Sturridge skød selv, og generelt virkede Sturridge meget opsat på at score selv istedet for at spille bolden. Minuttet efter hans første mål var han også tæt på med et lækker skud.
Chelsea. Punktum.
To mål af Torres, to assist og generelt en fremragende kamp...

Nu flyver der fandme snart lyserøde øffegrise rundt ude foran mit vindue :D
Gunner - afsted med dig. OT: YES, Torres! Fremragende kamp af ham i dag med hele 2 mål og 2 assists - klart man of the match! Desuden spillede Bertrand også en rigtig solid kamp i dag, hvilket lover godt for fremtiden. Jeg tror, at vi har en fin erstatning for Cole på lang sigt. Også en god kamp af Mikel, men jeg var dog i flere situationer skuffet over Studge, der alt for tit valgte de forkerte løsninger. Alt i alt en god kamp. Up Blues!
Virkelig fedt at slukke fjernsynet i det 80. minut!! -.-

Med fed kamp! Et godt spillede chelsea hold (<3), og elsker den nye taktisk som DI Matteo har. (4-2-3-1).
Sturridge havde en dårlig dag... Alt for meget solo halløj.
Chelsea FC & FC København
Det her sætter ligesom AVBs arbejde i klubben lidt i perspektiv. Matteo har allerede gjort det bedre end i hele den periode AVB var i klubben.


Pjat med dig, Andre vandt over Valencia og Manchester City. Jeg håber dog at kunsten bliver gjort efter på onsdag.
Holder med Monaco
annonce