Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, han var en af de bedste under AvB, og selvfølgelig er han god nok til at starte inde. Det eneste, jeg siger, er, at jeg har været skuffet over ham her på det seneste, idet han har spillet (til tider) for hans egen statistik og ikke holdets.
Det er jeg enig i The Blues det var nu heller ikke rettet specielt mod dig, men mere ham den anden og de andre der mener at Sturridge ikke bør starte og kommer med alt for meget kritik etc. :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Ok, den er i vinkel! :)
Har altid elsket torres!
CFCHackney jeg synes Sturridge er en udmærket spiller, men jeg mener bare ikke han har klassen til en klub som er titelbejler. Jeg mener ikke han har klassen til det. Måske grunden til han har været en af de bedre under AVB er vel at de fleste har underpræstreret.

Vedr. Mereiles er jeg af samme opfattelse, han er heller ikke god nok!
Og hvorfor er han så ikke god nok? hvis du så kampen i dag(det går jeg egentlig også udfra at du gjorde) ville du vide at han var farlig HVER GANG han havde bolden. Han skulle have spillet den/ scoret, men det har han jo også gjort igennem hele sæsonen. Han skal til tider være lidt mere uselvisk, men det blev også bedre i den periode hvor han scorede masser af mål. Hans teknik og speed samt skud er fantastisk, og manden er altså kun 2. I denne sæson er det blevet til 9 mål og 4 assists hvilket må siges at være godkendt. Jeg ved ikke hvordan han ikke kan være godt nok..

Meireles har nogle super afleveringer, et glimrende spark og han arbejder godt for holdet. Han skal ikke spille samtlige kampe, men han er da en super spiller at have i truppen specielt når han bliver rykket længere frem, hvilket vi også så i dag. Når Torres er på banen bør han starte i stedet for Lampard. Han er ikke en verdensklassespiller, men han er glimrende at have i truppen!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
@CFCHackney

Sikke noget vrøvl - det var et championship mandskab der blev spillet imod!!! Du kan ikke bruge CFC-spillernes præstation til en fløjtende fis... nærmest en træningskamp. Sturridge er alt for selvisk til nogensinde at blive en klassespiller. Der er næppe nogen der betvivler hans talent - men hans ego ødelægger det.

Meirelles - er fortsat en klaphat... blind høne kan også finde korn. Det er muligt at han rammer en medspiller i ny og næ - oftest er det blot ikke tilfældet. Han er ikke i nærheden af Lampard og bør følgelig heller ikke starte når Lampard er klar (ikke at han er skadet nu - sidder over til onsdag)!

Smid det hold ind som startede mod Leicester til kampen mod City - tror næppe de ville stå distancen mere end 10 minutter.
The first human being who hurled an insult instead of a stone was the founder of civilization... What´s on your mind, if you will allow the overstatement?
Det er da overhovedet ikke noget vrøvl! Og Sturridge var jo en trussel hver gang han havde bolden..

Selvfølgelig kan man bruge deres præstationer til noget! Det er aldrig nemt at spille mod hold fra de lavere rækker..
Men nu er Sturridge farlig i hver eneste kamp han er med i. Han er for selvisk, men har trodsalt være med i mange mål samt scoret meget! En spiller på 22 med så stort et potentiale skal vel ikke dømmes ude allerede!?
hvis man skulle gøre det havde Mikel, Kalou, Ramires og Luiz været ude af vagten for længst! Og det ville da være en skam hvis vi havde skilt os af med Ramires, Luiz og Mikel med den form de alle har nu. Man kan ikke dømme en spiller på 22, som egentlig gør det rigtig godt ude, det er simpelthen for dumt..

Meireles, Han er ikke nogen verdensklassespiller, men han er en rigtig god spiller, som kan mange ting. Og hans afleveringer ligger som regel godt, og det var der også flere eksempler på i dag. Han gør det også langt langt bedre når han ligger lidt længere fremme på banen og ikke skal ligge alene som defensiv midt, for det er der han får problemer.
Lampard som ikke har været specielt god i denne sæson er ikke specielt langt foran Meireles.

Holdet i dag skal ikke starte mod Shitty, men de gjorde det fremragende og at de ikke ville stå distancen i mere end 10 minutter vil jeg gerne se en eller anden form for fakta på.. Det er ikke den foretrukne start 11´er, men det er klassespillere på hver eneste plads, eller i hvert fald tæt på.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
@CFCHackney

Nu var det jo også start 11´eren jeg mente da jeg omtalte Sturridge før, så måske er vi jo enige om hvor Sturridge potentiale er...

SB Det er vi muligvis nok.. Men jeg vil dog stadig mene at han er god nok til start 11´eren :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce