Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Klinsmann33
SKØNT at se andet end den pæne dreng i Messi. Elsker det temperament!

Fedt med tænding i kampen, som dommeren tabte fuldstændigt. Begge hold burde have jo haft udvisninger i løbet af kampen… Men den tænding gjorde jo kampen underholdene. Noget af det mest underholdende ved VM indtil videre!

Hollænderne er fantastisk dygtige, men også mega usympatiske. Al den snak til den sparkende spiller i straffesparkskonkurrencerne er sindsygt irriterende og usportsligt. Det er også hollandsk fodboldkultur. Målmændene har altid gjort det. Nu følger spillerne dælme også efter den sparkende oppe fra midtercirklen.

Bare stop det.

…bare min mening
Skrevet af Humannxx
Og den måde Argentina hoverer Holland på efter straffesparkskonkurrencen, istedet for bare at juble. Det er da VM’s mest usympatiske hold. Dog det bedste hold på banen igår, men siger ikke voldsomt meget med den præstation Holland præsterede.
Skrevet af TheUnitedWay
Bare rolig Kroatien sender Argentina hjem med en ordentlig lussing 😀
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Gentleman-Finn
Holland er så hamrende arrogante. Ufatteligt at folk herinde reelt mener at argentinerne var mere. Holland spiller mindst lige så svinsk og så var der en dommer, der ikke kunne styre det og rent faktisk var med til at piske det op.

At sige at Messi er usympatisk på banen er simpelthen så dumt.
Skrevet af JUXTAPOZ
Holland var voldsomt usympatiske og usportslige under straffesparkene, så prøv nu lige at se nuancerne folkens...
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af dansketroy
fuck Marokko vinder VM
Skrevet af steen27
Hæhæ, nu hvor Ronaldo falmer, så må hans fans jo hade Messi lidt ekstra. Haters will be haters.

Dommeren gjorde det ok.

Fair resultat.

Messi er den største i historien.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af neutralfan444
Hvad havde du forventet? Var kampen fed eller ikke at se? Kig på formel 1 eller håndbold hvis du fortsat er overrasket over hvordan visse hold spiller eller hvordan nogle spillere opfører. Det kan vel ikke komme som en overraskelse længere…. utroligt
Skrevet af neutralfan444
Chris1234 -

Hvad forventer du? At i højt tempo, og masser af blandet følelser og at man føler sig snydt eller frustreret forventer du at man ikke lader følelserne tage over? Det var begge hold ikke kun argentina. Utroligt hvad folk skriver herinde.
Skrevet af Tha_BinGo
Hold kæften, du er en hård type, Ks1976...

Der er jo tydeligvis foregået noget under kampen, siden Argentina hoverer foran Holland og Messi siger det til Weghorst, men fortsæt da endelig jeres narrativ om at Argentina og i særdeleshed Messi er hamrende usympatiske.

“Van Gaal siger, at han spiller fodbold, men så sætter han høje spillere ind, og så begynder man kun at slå bolde ind i feltet, siger Lionel Messi.”

Bold.dk vælger så bevidst at udelade at Van Gaal udtalte at Holland spillede "good football" og ikke bare fodbold..

Og ja, Paredes har alle dage været en afstumpet psykopat og burde have været smidt ud efter han hamrede bolden ud på bænken. Lahoz havde desværre mere fokus på at sætte sig selv i scene end at dømme en god kamp.
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af Makey77
Enig!
Super fed kamp. Lækkert st se noget spænding, attitude og der bliver gået til den.
At temperamentet er oppe at koge efter 120 min ´krig´ om en semifinale, er der ikke noget at sige til.
Dejligt at Holland er ude!
Skrevet af TakeItOrNot
En helt masse møgforkælede danskere i kommentarerne “føj Messi” “af håber i ryger ud”. Måske er fodbold ikendte jer. I virker som en flok tøsedrenge der ikke kan klare når tingene bliver saftige. Måske i skal holde jer til golf??
Fandeme fedt med en kamp med nerver, fight og passion! Elsker det her!

Så må i holde jer til det fine, gentlemands golfbold som det danske hold spillede. For det fik jer præcist ikke ud af gruppespillet.. men i det mindste var de flinke på banen!
Skrevet af Tonytouch
Ting der bliver sagt eller gjort på banen, kan ske i kampens hede. Men både at gå i diskussion med modstanderens træner, svine kampens dommer til, og derefter stå og kalde andre spillere navne foran en journalist, det er efter min mening så uproffessionelt som noget kan blive. Med alle de Messi fans derude som kigger med, er han ikke et godt forbillede, det her er ikke GOAT opførsel efter min mening, det er virkelig ikke et godt forbillede for fodbolden. Det er pinligt!

Edit: så er det sku ligemeget hvad Weghurst eller nogen gør, han burde være hævet over deres niveau, alle har glemt Weghurst imorgen men hans udtalelser kommer på alle forsider i verden.
Skrevet af elastico
Ja, vi er meget gladere for vores bløde Hjulemand, der holder os i hånden og synger i rundkreds og tuder på TV over at han går i rundkreds og kan ikke finde ud af det.
Barca siden 2002
Skrevet af Tipzy
Håber godt nok Kroatien vinder den semi
Skrevet af Kenken
Havde Ronaldo sagt det som Messi gjorde havde folk jo rost ham for hans vindermentalitet og hans personlighed . Ufatteligt hvordan Messi skal svines efter en kamp hvor Holland viste sig fra deres mest usympatiske side

Især sammenlignet med Ronaldo, der har skabt en karriere med film, albueslag, lægge hånd på / skubbe til dommeren, brokker sig over medspillere og hæver sig over holdet.
Skrevet af Hasse1983
Man må da gerne gå til stålet og over stregen, så længe straffen så også følger med. Den manglede igår, hvor særligt Parades hjerneblødning huskes.

Der har været mange dygtige spillere i dette årtusinde, men når ingen når en spiller som Maradonas niveau. Hvad han kunne, under så dårlige forhold, var imponerende. Det samme med flere af de store spillere fra samme periode.

Dengang lå man heller ikke og simulerede selv de mindste frispark. Det er forfærdeligt, at se så dygtige spillere som fx argentinerne være så teatralske. Det piller sgu lidt af glansen.

At de håner Hollænderne er pinligt, selvom Hollænderne var højrøvede og provokerende.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Tonytouch
Kenken: nu må du stoppe med dit mundlort på denne side!
Du siger du havde rost Ronaldo hvis han havde gjort det samme?
Og så har du en eller anden trang til at inddrage Ronaldo i en debat, der slet ikke handler om ham. Du er til grin
Skrevet af Christian HJ
Der så vi Hollands sande ansigt igen, defensive og brutale. Det er ufatteligt de har fået ry for at spille offensivt, dem kommer vi ikke til at savne
Skrevet af Slettet(142135221312)
Er ikke fan af Hollands kedelig spillestil, men er så også langt fra fan af det latterlige usympatiske hold fra Argentina. Håber virkelig de ryger ud på r.. og albuer i semifinalen!
annonce
0