Snak

Mere indhold efter annoncen

Tottenham-back overvejer exit

tor 27. feb 2014
Backen Kyle Naughton overvejer at kvitte Tottenham, hvis ikke han bliver stamsspiller.

Læs hele nyheden her
About fucking time !!!

Ked af at måtte sige det, men han er ELENDIG..
"´Nå, men bliver jeg førstevalg?´."
Desværre ikke. Vi havde håbet at du ville udvikle dig og blive et stærkt aktiv for klubben, men Kyle Walker kommer du bare ikke til at overhale på den højre back.
Tid til at sende ham videre og se om der kan høstes nogle gode penge for ham, og så se om vi ikke kan få en spiller ind der kan udfordre Walker på højrebacken.

Jeg håber personligt at en utilfreds mand som Coentrao kunne hentes i Real Madrid. God spiller fremad banen og kan spille begge back-pladser.
Smuuuuuut! Du er en skændsel!
Spurs
Han har seriøst været så pivringe i rigtig lang tid efterhånden.

Jeg havde ellers store forventninger til ham efter han kom retur fra lejeophold hvor han gjorde det rigtig godt.

Han har været decideret pinlig i en længere periode.
Synes helt ærligt at de fleste fans dømmer ham på forkert grundlag

Manden spilles konsekvent ude af position og derfor er det klart at han ikke viser sit bedste spil

De gange han har spillet fra start på højre back synes jeg han har gjort det godt, og han er imo bedre defensiv en Walker er. Walkers placeringsevne i forsvaret er lige til at lukke op og s**** i, og har kostet en hel del mål

Walker kan være en gevinst frem ad banen, men defensivt har han ufattelig meget at lære

Alt i al forstår jeg godt han vil væk, og tror helt sikkert at han kommer til at gøre det godt når han finder en klub der vil spille ham på den rigtige position
lol ynke du er jo helt væk, sorry to say. Så du kampen mod Dnipro hvor Naughton blev totalt rund barberet af Kononplanyka? - det tror jeg ikke du gjorde. Aldrig har jeg set en forsvar så ringe, selv Daws var bedre end det. Walker havde helt sikkert gjort det 100 gange bedre, fordi han har speed og styrke. Bedre defensiv end Walker? - det jo helt sort. Walker er en af de beste højrebacks i ligaen, vel kun overgået af Zabaleta.
Spurs
Walker er en af de beste højrebacks i ligaen, vel kun overgået af Zabaleta.


Så kan man snakke om helt sort.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Jeg er tilbøjelig til at være enig med ynke. Naughton har mere fodboldintelligens, men har ikke den samme rå fart og styrke, som Walker har og kompenserer med. Walker virker, ligesom Lennon, til at være hurtigere i handling end i tanke.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Walker er en af de beste højrebacks i ligaen, vel kun overgået af Zabaleta

Hahahahaha Walker er da slet ikke i nærheden af at være blandt de bedste Højrebacks i ligaen. Azpillicueta, Ivanovic, Zabaleta, Richards, Sagna, Coleman er alle bedre også er der også nogle som er på hans niveau, som Johnson, Rafael ect. ect.
Chelsea Till I Die <3 CFC 1905 <3 Blue Is The Colour <3 Flying high, up in the sky, We’ll keep the blue flag flying high From Stamford Bridge to Wembley We’ll keep the blue flag flying high
Han skal være mere end velkommen til at finde en anden klub han ville sikkert kunne begå sig i the championship. Han virker utrolig sløv i sin spillestil.
Brønshøj Buen!
annonce