Snak

Mere indhold efter annoncen

Tottenham fik ny sejr i Kanes sæsondebut

søn 22. aug 2021

Harry Kane var for første gang i denne sæson med for Tottenham, da London-mandskabet formåede at slå Wolverhampton med 1-0 efter en scoring af Dele Alli.lLæs hele nyheden her
6 point efter to svære kampe, slet ikke dumt. Spillet var godt ringe de første 70? minutter.

Der er ikke gode nok pasningsspillere til kombinerer sig op, og der er ikke nogle fysiske spillere til det direkte spil.

Wolves med 25 chancer, men kun én som er reel farlig. Så kan folk skrige ufortjent.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Hvis held og uheld udlignes over en hel sæson, så venter der Tott´h nogle voldsomme negative oplevelser på et tidspunkt i sæsonen. At de vinder med stort held i første runde mod ManC kan sagtens ske, men at de så mere end gentager (og x lige med 10) får en sejr i dag, er nærmest et anstødeligt svineheld. Sjældent set et hold med så mange åbne chancer imod, og så har en målscore på 2-0 og 6 points i 2 kampe. Det er nærmest naturstridig..
Jeg er Spurs fan, og det var en virkelig grim kamp. Wolves spillede hamrende godt og havde fortjent alle 3 point. Tottenham har stadig et kæmpe arbejde foran sig hvis ikke sidste sæson skal gentage sig. Det smager ens…..
At de vinder med stort held i første runde mod ManC kan sagtens ske


@Mac2907

Du så ikke den kamp, vel?

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Modsat City kampen (der var langt mere fight og City have 2 rigtige chancer) så var vi pisse heldige idag det er utroligt hvor mange chancer we gav væk og hvor lidt vi gad at have bolden
Lloris redder mindst 2 point for Spurs i premier league kamp nr 300 for Spurs et godt jubilærum for ham
Jeg er enig med at Tottenhams spil slet ikke var godt nok til Premier league... dårlig bevægelse, timing, afleveringer og tæmninger, men forskellen fra sidste sæson er, at målene endnu ikke er lukket ind.

Af alle omstillinger spurs skabte imod sig, så kan jeg se, at de ikke på samme måde skaber de samme rum, som tidligere. Der var et par stykker f.eks. 1 mod 1 chancen, men igen, spurs havde også sine momenter i kampen.

Det er tydeligt at det opbyggende spil er der, hvor de mangler mest.
COYS!
Spurs mand siden 1989
Betragtninger:

- Tak Lloris!!!

- Man er nødt til at stoppe med at søge den svære aflevering hele tiden. Gør nu det simple først og læg så den RIGTIGE aflevering når tid er. Det var Wolves betydeligt bedre til i dag ind os. Det er fint at spillet skal være direkte, men vi gør det unødigt vanskeligt for os selv. Spil simple men lidt hurtigere afleveringer så man får modstanderen ud at løbe. Det er jo ikke dårlige boldspillere der er på holdet - bl.a. eksemplificeret med Bergwijn der godt nok fik tørret Wolves højre forsvars side en gang eller to.

- Der er et stykke arbejde for Nuno så man får mere coolness i boldomgangen. Med det mener jeg at man skal træffe de rigtige beslutninger lidt oftere. Wolves pressede højt, men det skal man kunne spille sig ud af. Jeg håber det kommer for i min øjne nytter det ikke at skifte træner hvis den nye træner spiller som den gamle ;-)

- En bruger skrev at Tottenham er heldige. Det ved jeg ikke om jeg er enig i. Er det held at Wolves ikke kan ramme målet eller lægge den sidste aflevering præcist nok (det skete kun 1 gang, men den lå så til gengæld også rigtig godt)? Så er det vel lige så meget held at Tottenham kun ramte målet 1 gang???
Spursfan siden den første fodboldkamp jeg så i starten af 80\'erne: 3-2 mod Newcastle :-)
Selvom wolves havde spillet så havde spurs højere XG end wolves 1.53 mod 1.5
Problemet er jo at Nuno bevidst vælger at spille sådan. Han brugte samme taktik da han var i Wolves. Overlader bevidst spillet til modstanderne og slå til på omstillinger.

Så en kamp som denne kan vi Tottenham fans lige så godt vænne os til :-(
annonce