Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af simonstof
Jeg syntes det største problem er man ikke helt kan se hvor de tegner stregerne fra.
Det billed på Johnson Twitter der ligner det meget at den blå streg er tegnet ud fra emersons Venstre arm og det er forkert da den skal tegnes fra bolden. Samtidig er der svært at se om højre streg er tegnet fra knæet eller kane’s arm.
Jeg har stadig ikke set nogle billeder der klart viser ar Kane er længere fremme en bolden præcis der hvor emerson header til den.
Og med mindre de i VAR har et fuldstændig præcis billed der beviser at Kane er længere fremme end bolden og det er så vidt jeg ved det forreste af bolden Kane skal være længere fremme end. Så forstår jeg ikke VAR omstøder den kendelse.
Skrevet af Johnbrand
Kan godt lide Tottenham, og hader Var. Men efter de regler som er nu, er der offside. Tottenham spiller for øvrigt en dårlig kamp.
Skrevet af YNWA"96"
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Shamran
Det sjoveste var at spillere og Conte gik amok på dommeren som bare parerede ordre fra VAR vognen der sagde der var offside - altså hvad havde de regnet med at dommeren skulle gøre? Gå imod VAR vognen på en offside kendelse han obv. ikke selv har en kinamands chance for at se?

Som flere er inde på så er det da bolden afleveres ind til Kane der er hvor stregen skal tegnes og ikke fra spillerens position og der er jo relativ tydelig offside når der tegnes op bagefter. Der har i hvert fald været rigtig mange andre millimeter kendelser i VAR´ historie, men hele Kane´s fod er jo på den gale side i afleveringsøjeblikket og så er den ikke længere, selvom det var nogle sjove minutter at se på til sidst...
Skrevet af TheSpursyWay
Gå imod VAR vognen på en offside kendelse han obv. ikke selv har en kinamands chance for at se?

Forkert. Han kan vel gå ud til skærmen og selv tage beslutningen, i stedet for at lade de narrøve i VAR-vognen ødelægge Spurs aften.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af simonstof
Ynwa

Jeg syntes jo stadig ikke de billeder de viser der tydeligt viser at den blå streg er tegnet fra det forreste af bolden præcis der hvor emerson rammer den. Syntes stadig den blå streg er tegnet mærkeligt. Der kunne et billed oppe fra være ret givende. Men under alle omstændigheder syntes jeg disse tætte kald er dræbende. Og hvis man ikke kan se det indenfor 1 minut så er det ikke en klar fejl i min bog.
Men Tottenham kunne bare ha spille hele kampen som de gjorde det meste af anden halvleg så havde der ikke været noget problem.

Sherman
Lidt svært at tage det seriøst når du mener der er klar offside og så begynder at snakke om Kanes fod som faktisk ikke er offside. Hvis der er noget så er det knæet.
Skrevet af Tjoh
Det værste var jo at man allerede i momentet ikke rigtigt turde juble fordi at man vidste at de ville gøre ALT i deres magt for at finde noget der kunne annullere scoringen. Korrekt eller ej. Man vidste bare at det var for tidligt at juble. Og når man er ekstra bitter bagefter, så er det fordi at man VED at var det samme sket i den anden ende med modstanderen som det scorende hold, så havde de ikke brugt så meget som 3 sekunder på at tjekke og målet havde fået lov at stå ved magt.

Det er i hvert fald den følelse man sidder med hver gang på de her milimeternazikendelser som man aldrig kan være 100% sikker på er tegnet op korrekt.

Og at man ved at alle de gloriepudsere der sidder herinde nu og spiller hellige som fanden, som holder med andre hold, havde haft præcis den samme holdning som Spurs-fans, var det sket for deres eget hold. Og at de udmærket godt ved at du på milimeterkendelser aldrig kan være sikker på at sekvenserne er stoppet korrekt og tegnet korrekt og at du derfor aldrig skråsikkert bare kan konstatere at kendelserne er korrekte.
Skrevet af Andersen1447
Jeg elsker, at der er så mange Tottenham-fans der vræler om korruption, skændsel mv., fordi de ikke kender offside-reglen.
Skrevet af Socialistens
Linjen er trukket korrekt, vinklen er bare skæv, der er offside :).

Men det ER nu sjovt at høre på kommentatorerne, som næsten ikke kan holde tårerene tilbage, når PL ikke får hvad PL vil have :D!
Skrevet af Andersen1447
@Anderson87
Jov, det tror jeg egentligt godt at folk gør!! Men den er simpelthen så tydelig, at Royal spiller bolden bagud! Og dermed ikke offside??

Læs op på offside-reglen, og så vend tilbage. Her blamerer du desværre din uvidenhed. Lidt ærgerligt.

God læsning!
Skrevet af Tjoh
Jeg elsker, at der er så mange Tottenham-fans der vræler om korruption, skændsel mv., fordi de ikke kender offside-reglen.


Det er der åbenbart mange der ikke gør. Jamie Carragher, Peter Schmeichel og Thierry Henry som var pundits for CBS i USA forstod heller intet af kendelsen efter at have set den igen. Det gjorde Allan Kuhn og Jonas Schwartz heller ikke. Alle mente at Kane var bag bolden og at billederne naturligvis ikke er præcise nok til skråsikkert at kunne afgøre om der var offside i situationen. Ret billigt point bare at pege på Spurs-fans. Hvis tendensen viser noget, så er det da at reaktionen nok havde været den samme blandt andre fanbaser, var det sket for deres klub.

Der er tydeligvis også mange herinde der ikke har basisk viden om hvordan kamerateknologi i form af blandt andet fps fungerer.

De fleste opponerer nok imod at den netop er så tight at der ingen garantier er for at tingene er tegnet rigtigt op og stoppet på de rette tidspunkter. De har tegnet på et billede i så ringe kvalitet at man hverken kan se bolden og at Harry Kane ligner Adolf Hitler på de billeder vi får. Det er jo hamrende useriøst. Det er en af de situationer hvor man ikke bare skråsikkert kan afgøre om kendelsen er korrekt uanset hvor mange streger de sætter. For linjerne og vinklerne vil aldrig være 100% præcise. Og så er det vel okay at sætte spørgsmålstegn ved hvorfor dommeren ikke får lov at gå med sin indledende vurdering som var mål?

Hvis det var så nemt bare at bruge en offsidestreg til at vurdere en bolds placering på banen, så er det sjovt at man i dansk fodbold ellers har brugt den sidste uge på at diskutere hvorvidt at FC Midtjyllands frispark var i mål eller ej. Men her var alle ellers enige om at vinkler snyder. De skulle jo bare have bestemt boldens placering med en offside-streg ude fra VAR-vognen. Men det gjorde de ikke. For det er stadigvæk ikke givet at stregen er retvisende.

Hvorfor SKAL man bruge 4 minutter på at finde det frame og tegne de linjer der gør at man ikke kan dømme mål, når disse ikke engang definitivt kan afgøre om Kane er foran eller bagved bolden, fordi igen. Linjerne kan aldrig tegnes præcist og der er aldrig garanti for at klip er pauset på rigtigt tidspunkt.

Vi kan også spørge os selv hvorfor de kigger på klip filmet i 24 fps, når man sagtens kunne filme med en højere framerate. 60 fps er eksempelvis ikke unormalt i dag i visse situationer hvor en høj framerate er påkrævet eller giver et bedre produkt.
Skrevet af Andersen1447
I Champions League har vi semiautomatisk offside-teknologi, men en række forsmåede Spurs-fans ved selvfølgelig bedre end en række regeleksperter, der har været ude og bekræfte, at der var offside. Det er klart.

Puha, den her debattråd er tung. Godnat og sov godt!
Skrevet af Andersen1447
@Tjoh
Det er der åbenbart mange der ikke gør. Jamie Carragher, Peter Schmeichel og Thierry Henry som var pundits for CBS i USA forstod heller intet af kendelsen efter at have set den igen. Det gjorde Allan Kuhn og Jonas Schwartz heller ikke.

Jamen, så må I jo tage et kursus i offside-reglen. At I ikke kender reglen, gør ikke den endelige kendelse forkert. Sorry to say. Vi har semiautomatisk offside-teknologi i Champions League. Men I ved, med jeres blotte øje, naturligvis, at VAR-kendelsen var forkert. Få lidt søvn og ilt til hjernen, tror du - sammen med en række af dine medfans - trænger til det.

Forresten, til jeres kommende kursus må du gerne lige hilse Carragher og fortælle ham, at højde for en forsvarsspiller ikke er alfa og omega i Premier League
Skrevet af Tjoh
Du var da håbløst arrogant for en som havde siddet og hylt som en lille hvalp hvis det var sket for dit eget hold. Du bliver ved med at hægte dig i offsidereglen men tager ikke højde for det fuldstændigt dokumenterede fejlmargin det kan være i de her milimeterkendelser hvorfor man retmæssigt ofte ender med at gå med dommerens indledende beslutning, fordi at der netop har været et ønske om at udrydde den fejlbehæftede milimeternazisme som i første omgang kom med VAR.

Prøv nu at anerkend at ikke engang en offsidekendelse er sort hvid, hvis den er så tæt at det handler om hvornår du pauser et klip, vinklen på kamera og det faktum at linjerne det tegnes ikke kan dokumenteres at være 100% i flugt med banens bredde. Du får det jo til at lyde som om at den offside-kendelse var så klar og åbenlys at det ikke var nødvendigt at bruge så lang tid på den. Men nu brugte de jo så lang tid på den netop fordi at den var så tight.

Det ville hverken være første eller sidste gang i historien at VAR dømmer en offside forkert på trods af TV billeder der er stoppet og trukket med streger der giver et anderledes billede.

Det semiautomatiske VAR system har i øvrigt en konklusion klar på under et halvt minut. Hvis dens dom havde nogen betydning i aften havde de nok ikke tjekket den i 5 minutter og så havde vi nok også set den fine 3D animation. Vil ikke spå om hvad den dømte. Kan lige så godt være offside. Men dens resultat blev ikke brugt i denne situation

Då have mig mange gange undskyldt for ikke at købe alt bullshit fra rivaliserende fans. Jeg kender det her forum godt nok til at vide at flere af dem der nu sidder og leger at de har en PhD i offside, ville have reageret præcis på samme måde og i øvrigt ville have tudet over hvor meget dommerhjælp Spurs altid fik og hvor skandaløst det var, hvis det var stakkels Sporting som havde fået annulleret det her mål i sidste sekund af overtiden.

Det er jo håbløst at gøre det til en Spurs-ting hvor deres fans åbenbart skulle være dummere eller mindre inde i reglerne end alle andre fans.

Og så er det jo håbløst og sidde og lege hvor klar og tydelig den var. Når nu den skaber SÅ meget debat og uenighed, ikke bare blandt Spurs-fans men også blandt pundits, fans af andre hold, dommere som bestemt ikke alle er enige i om de ville dømme den og samtidig fremkalder så stærke reaktioner fra spillerne, så er det jo fordi at den ikke bare var en klar og åbenlys kendelse, for så havde der nok ikke været alt den polemik omkring det fra alle sider. Så kunne vi nøjes med skuffede spillere og fans.
Skrevet af Tjoh
Jeg holder i øvrigt helt og holdent fast i at jeg synes at det er en forkert og skandaløs dom. Ikke fordi at jeg ikke sagtens kan anerkende at der kan være offside. Men helt simpelt fordi at det er fuldstændig veldokumenteret at VAR teknologien ikke er præcis nok til 100% at komme frem til den rette konklusion i de situationer hvor det er så tæt som i dag. Det er helt fint at folk mener at der er offside hvis de billeder vi har er tegnet korrekt op. Men det er det ingen garanti for.

Og så er min holdning alle dage at dommerens oprindelige beslutning må stå ved magt og at tvivlen må komme det angribende hold til gode. Det er ikke monopoly-penge der spilles om. Så de skal være 100% sikre når de omstøder noget. Det kan man ikke være i en situation som den i dag med en teknologi som ikke kan tegne en 100% sikker linje op på en 100% sikker videoframe i en 100% sikker kameravinkel på så marginal en situation.
Skrevet af Berker
Én ting er at være frustreret over en kendelse. Men at sidde og råbe korruption, bestikkelse etc., og begynde at kalde andre personer for narrøve etc. fordi de har en anden holdning til kendelsen er godt nok mangel på format. Wow...
Skrevet af BarcaMessi
"VAR dommerne har nok lidt bedre styr på om der er offside end sofatilhængerne."

Ja det så vi jo i juventus kamp mod salernitana, og inter vs barca
Skrevet af Gshock
nu har jeg set den situation 100 gange (overdrivelse fremmer forståelsen).
Jeg kan ikke forstå den kendelse. Der er ikke skyggen af offside. Det her er en vaskeægte VAR skandale.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af BaresiMaldini
Forstår godt den er svær at sluge, men offside er rimelig lige til og sort/hvid.
At vi så ikke altid forstår reglerne er en anden sag.

Men den blå linje er hvor hovedet rammer bolden (og nej den er ikke ved skulderen, som der bliver påstået).
Den røde linje er ved Kanes knæ. Den rammer så en modspiller, der uden hensigt retter den af, gør det ikke til en ny situation. At bolden spilles bagud ændrer heller ikke på, at han er foran den spillede del af bolden.
Skrevet af Tangopro
Hold nu k... Tottenham fans i lyder som Barca fans!!!!

Contes hold burde generelt set bare smides ud af alle turneringer. Han opfører sig som en forkælet lille snothvalp og er en skændsel for trænergerningen. Det gælder både hans opførsel og tilgang til spillet. Tottenham er godt nok et kedeligt hold og fodbold hører nu engang hjemme i underholdningsindustrien... jeg er ikke underholdt. Det skulle da kun lige være for de klynkende Tottenham fans i denne tråd og ditto Barca fans i andre tråde. Der er satme mange små drenge der har grædt sig i søvn i aftes.
annonce
0