Snak

Mere indhold efter annoncen
@TheSpursyWay
Lad os se om I ikke joiner ‘vores niveau’ ganske snart ;-)
Altså de skal “bare” til Marseille og undgå at tabe. Hvis ikke man kan det så skal man jo heller ikke spille CL.
Tak for den gode forklaring youdontsay.
@ArsenalMand - gå nu i seng, troll og så lad storebror håndtere de store kampe.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
"Min objektive vurdering er"

Når man prøver at lyde klog men i virkeligheden er kogt
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Ud fra de TV-billeder jeg har set, ligner det en tæt, men korrekt kendelse. Jeg holder ikke med nogle af de her hold og er faktisk glad for at det ser ud som om de rammer den korrekt.


Selv hvis det var tilfældet, så er vi igen fremme ved den klassiske diskussion om at intet menneskeligt øje kan fange det præcise moment bolden spilles og ingen frames per seconds er så høje på de kameraer de bruger, at de 100% præcist kan sige at de rammer den helt rigtige frame, da den muligvis slet ikke eksisterer. Netop derfor man snakker clear and obvious.

Når vi så samtidig har en situation hvor en modstander ændrer boldens retning og det så også bliver et spørgsmål om dommerskøn, så er vi simpelthen ude i så hårfine marginer at intet kan siges definitivt og så SKAL det komme angriberen til gode, når man skal bruge fem minutter på at finde håret i suppen.

Og når bolden tilmed aldrig nogensinde var nået frem til Kane, havde det ikke været for Sporting-spillerens fremlægning med brystet, ja så synes jeg vi er ved at være ude i at det var en modspiller som spillede bolden til Kane
Jeg er egentlig enig i, at målet burde få lov at stå, fordi offsiden - hvis den overhovedet er der - er så lille og ubetydelig at det intet burde gøre. Jeg kan godt forstå Tottenham fansene her.

Men det er stadig en lille smule sjovt at se dem tude. (:
Du kan godt være offside på en aflevering tilbage i banen, hvis du starter i en offside position.
@Azza

Jeg håber du sover godt, efter adrenalinen har lagt sig.
Tak for forklaring @youdontsay - så lærte jeg sgu noget nyt i dag.

Jeg føler stadig fodbolden taber på denne brug af VAR. Dømmes skal den jo helt klart, når reglerne er som de er, men at bruge 5 min på at tegne streger for så at se en kvart knæskal være offside, det synes jeg sgu er imod spillets ånd.
annonce