Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
@Simon Stof

Har du lyttet til hvorfor Kane’s mål bliver annulleret, på det link jeg lagde op ?

Man vil ikke slippe for tætte offside afgørelser. Man har jo ændret tykkelsen på stregerne for at få færre mål annulleret for offside. Vi husker alle armhuler offsider osv. Men der vil jo stadigvæk være tætte afgørelser. Personlig synes jeg ikke det er et problem mere, selvom jeg selvfølgelig godt kan forstå frustrationen, i en dramatisk kamp som igår.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af TheSpursyWay
@Tangopro
Hold nu k... Tottenham fans i lyder som Barca fans!!!!

Hvis du ikke kan tåle, at der bliver råbet og skreget af fans, der føler sig snydt, skal du nok ikke bevæge dig herind, vel? Hvad havde du egentlig forventet?

Men ud fra dit efterfølgende skriv, er du jo ikke andet end en ligegyldig troll.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Ramstad
Måske at man kan forholde sig bare en smule objektivt og ikke skrige korruption mv. som en dårlig taber :=)
Skrevet af TheSpursyWay
@Ramstad
Måske at man kan forholde sig bare en smule objektivt og ikke skrige korruption mv. som en dårlig taber :=)

Ja, det har du ret i og det var i går... i kampens hede. Er faldet lidt ned i dag, selvom jeg stadig kan blive irriteret af indlæg fra folk som Tangopro.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Ramstad
point for selvindsigten :) 🙌
Skrevet af Shamran
Både Kane´ fod og knæ er over stregen så når man ser den i stil billederne så er den jo tydelig nok selvom det ikke så sådan ud da spillet foregik og det er jo det diverse tåbelige kommentatorer diskuterer udfra.

Det er humor at der seriøst diskuteres om "der manipuleres" med nogle linier en computer smider op baseret på afleverings øjeblikket. Det er lidt i samme kategori som at diskutere om jorden er flad eller andre sjove konspirations teorier. At nogle indikerer matchfixing så at nogle skulle ønske at Sporting skulle snyde Spurs er endnu mere sjovt al den stund Spurs er en langt rigere klub end Sporting og fodbold i England har langt større power end den har i lille Portugal.

Dommeren kan ikke se computer linier bedre end dem i VAR vognen, hvorfor dommeren aldrig går ud for at vurdere offside linier af indlysende årsager.

I det hele taget var de sidste minutter OG efterfølgende tuderi herinde af Spurs fans noget af det sjoveste længe på fodbold fronten ;-)
Skrevet af Ncm
Hvis man forestiller sig en friløber, hvor to angribere løber frem mod mål. Den ene holder sig bag bold og medspiller. I opspillet bliver bolden spillet. Selvom d
Skrevet af TheSpursyWay
@Shamran
På trods af dit saglige indlæg falder dit niveau til jorden med et brag, da du lige skal agere troll... tillykke med det!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Shamran
@TheSpursWay

Du bidrager yderligere med morskaben da du i din 2-liner ikke vil nærmere ind på "trolleriet" :-), men måske du ønsker at forsvare konspirationsteoretikerne eller at en offside linie rent faktisk kan diskuteres - det står hen i det uvisse. LOL

Meget kan man kritisere VAR for, men det mest succesfulde VAR har indført er offside linier al den stund gårsdagens mål jo ville have været godkendt uden VAR, men retteligt bliver korrigeret efterfølgende da Kane var i offside position i afleveringsøjeblikket og det jo ikke er millimeter vi snakker om som i andre tilfælde.

Conte´ forklaring efter kampen om at det på store stadions for store klubber aldrig ville have været annulleret er også humor, da han jo må tilslutte sig konspirationsteoretikerne og mene at Sporting er en langt større klub end Spurs og at Spurs åbenbart har et lille stadion og er en lille klub :-)

Det er surt at målet bliver annulleret, men alle kan se på stil billederne at Kane er offside og så skal målet selvfølgelig annulleres - den burde egentlig ikke være længere selvom tråden her tyder på rigtig mange konspirationsteoretikere blandt Spurs fans der bare gør situationen endnu sjovere for os andre :-)
Skrevet af TheSpursyWay
@Shamran
... og du fortsætter dit lave niveau - imponerende.
Faktisk erkendte jeg dit indlæg var sagligt, men konstaterede blot at du faldt i niveau, da du lige fandt det nødvendigt at indsætte en stikpille om hvor morsomt kommentarsporet var (troll). Ingen grund til at komme med endnu en roman... eller det bestemmer du selvfølgelig selv, men pointen var fattet første gang.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af simonstof
Shamran

Nej det mest komiske længe er stadig dig der kommer og fortæller hvor klart der er offside og hele foden er på den forkerte side hvilket jo ikke er helt sandt.

Ynwa

Ja hørte det godt, men de sagde ikke noget jeg ikke var klar over i forvejen. Som sagt er mit problem mest de billeder man ser hvor det ikke er til at se hvordan de linjer er tegnet, de vi ser den fra en skov vinkel og man ikke helt kan se om stregen er tegnet fra midten af bolden eller fra skulderen.
Men som jeg også tidligere har nævnt så tænker jeg de i VAR rummet også har andre billeder end dem vi ser hvor der slet ikke kan være tvivl.
Syntes bare stadig det er dræbende når VAR skal bruge 5 minutter. Så må det komme angriberen tilgode.
Men Tottenham er som sagt selv skyld i det kom dertil da de ikke gad spille de første 45 min.
Skrevet af Shamran
@ Thespursway

Ja, det er sgu hylende morsomt at høre et stort tudekor baseret på en kombination af konspirations teorier om at VAR skulle opfinde offside linier til lejligheden og matchfixing for den meget mindre klub Spurs vs. Sporting som jeres egen træner var ude og indikere efter kampen, men måske du synes der skal gælde andre offside regler for Spurs spillere i forhold til andre spillere? :-)

Denne tråd og diverse kommentatorer der baserer på live billeder og ikke stil billeder viser at konspirationsteorier langt fra er dødt for offside bør ikke diskuteres når det ikke engang er millimeter vi snakker om som i andre tilfælde. Af den grund ser dommere aldrig billeder efterfølgende da det er en linie en computer trækker der åbenlyst ikke kan diskuteres på samme måde som om en bold er registreret over stregen eller ej.
Skrevet af Gunner123
Jeg må erklære mig enig i, at det er pænt absurd at skrige "korruption!" når man tænker over at Spurs var på hjemmebane og formentlig også er et større hold end Sporting. Hvor i alverden skulle Sporting have fået al den magt og indflydelse fra?
annonce
0