Snak

Mere indhold efter annoncen
Sky sports melder at Tottenham bliver taberdømt. Det er vel også den eneste retfærdige løsning
Det virker da meget besynderligt at man ikke kan finde en ny dato, når næste runde først spilles 17 feb.UEFA meldte allerede inden den aflyste kamp, at ALLE gruppekampe SKAL være afviklet inden den 31. dec. 2021.
Edge lord

Vitesse kan umuligt ryge på den her. Desuden må 25 spillere registreres til kampe i Europa, minus de 8, så havde Tottenham 17 spillere til rådighed, så medmindre alle målmænd var blandt de smittede, havde de ikke belæg for at aflyse, spændende case


Der er jo gæt værk med de 17 spillere. Smitten var jo gået amok og der kom flere nye tilfælde hver dag. Derfor så man sig nødsaget til at lukke træningscenter og det hele ned.
Derfor kan man heller ikke konkludere at der var 17 spillere klar.
Den del virker UEFA jo også til at være enig i, hvilket er grunden til at DE aflyste kampen. Spurs kan jo ikke alene bestemme at den skal aflyses.

Det virker til at mange gerne vil opfinde mærkelige tanker og handlinger bag. Det virker helt væk at tro Spurs kan bestemme hvordan UEFA skal opføre sig. Specielt taget i betragtning af at klubben måske ikke helt er i kridthuset for deres del af SL-balladen
De engelske myndigheder tvang Tottenham til at lukke træningsanlægget ned og tvang samtlige raske spillere til at gå i isolation. Først derefter meddelte Spurs i sidste øjeblik at kampen ikke kunne gennemføres.

Så man kan vel godt argumentere for at det ikke 100% er Spurs´ skyld at kampen ikke kunne afvikles. Men det er svært at taberdømme myndighederne, så selvfølgelig kommer det til at gå udover Tottenham.
Det kan i hvert fald aldrig være retfærdigt at sende spurs videre frem for Vitesse.
Idealt bør Tottenham bare trække sig fra turneringen, når de alligevel får massiv pres på kampprogrammet grundet alle disse aflyste/rykket kampe.
Hvis UEFA på en eller anden måde giver Tottenham sejren og de derved går videre så vil det da uden tvivl skabe ragnarok blandt fodboldfans gennem hele Europa
Synes det er ganske fortjent hvis Spurs ryger ud efter kun at have 2-1-2 rekord i en Conf. league gruppe herunder at have tabt til Mura fra Slovenien i runden forinden som man jo bare kunne have slået.

At de engelske myndigheder reelt sørgede for aflysning af kampen mod Rennes må man stå lige så meget på mål for hvis man er Spurs som resten af de latterlige Brexit regler der er kommet sidenhen derovre fra.
Ligges de datoer sammen er der virkelig ingen dato tilbage at spille på.

Hvad med i januar måned 2022, eller skal der findes en dato i 2021?

Edit: kan se svaret længere oppe.
Y. N. W. A. #JFT97
Der var en kamp sidste år mellem linfield fra Nord Irland mod en fra Kosovo så ikke kunne spilles p.g.a Corona hos Kosovo holdet linfield vandt skrivebords sejr 3-0
Fint med et exit! Tottenham skal simpelthen fokuserer deres kræfter hjemligt. Truppen er heller ikke til mere desværre
Jeg har ikke noget imod Tottenham bliver taber dømt. Vi har med god grund ikke taget denne fjollede turnering seriøst og vi har ikke brug for de forstyrrelser turneringen giver i foråret.

Der er både liga cup og FA cup at satse på istedet.
annonce