Snak

Mere indhold efter annoncen

Træner: Hazard har ombestemt sig

man 21. maj 2012
Eden Hazard har selv meldt ud, at han spiller i en Manchester-klub i den kommende sæson, men ifølge Lille-træner Rudi Garcia har Hazard ombestemt sig.

Læs hele nyheden her
Jeg havde valgt United:)
Fokus for United bør være en Central Midtbane.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Med de kanter United har, så synes jeg nu at de er super godt garderet til næste sæson! Chelsea derimod kunne godt bruge lidt mere magi.
United har vel kanter dækket rimeligt godt.

Chelsea kunne i den grad godt bruge en ung højrebenet offensiv/fløj. Troede dog at Marin udelukkede et Hazard køb (på trods af at Hazard er længder bedre)
AaB S.S. Lazio Chelsea F.C.
Han udtalte da at han ville spille i blåt i næste sæson?
United får ham i hvert fald ikke, nu kan Chelsea og City byde hinanden op. United bør også have mere fokus på en CM, og nogle backs
Manden er jo ikke rigtig klog. Først sagde han at han ville til spurs. Så senere at han elskede Arsenal. Så at han kom til at spille i blåt. Så at han ville spille i Manchester, og nu har han sgu ombestemt sig igen.

Spændende om han kommer til at fortryde igen, når han endelig engang for skrevet under med en klub.
Han vil naturligvis helst til en klub der er i stand til at spille sig videre fra CL gruppespillet, saa man kan jo godt forstaa at han er i tvivl.
Han er godt nok til ikke til at blive klog på. Jeg tror stadigvæk på City. Ifølge rygterne kræver han 250.000 £ om ugen, hvilket er over dobbelt så meget som nogle af vores bedst betalte spillere. Ellers tak - City kan nappe ham, hvis rygterne taler sandt.
Den med at han spiller i blåt næste sæson, var den ikke blevet skudt i jorden?

Anyway, tror Chelsea løber med ham. United er godt besat på kanterne, og de vil næppe betale hvad han koster, for endnu en super kantspiller.

Chelsea mangler til gengæld i den grad noget på kanten, så han er med statsgaranti sikker på spilletid. Og så ville det jo være fint med ham og Lukaku ved siden af hinanden, hvis Lukaku viser noget af det han viste i Anderlecht.

2 andre steder han også for alvor kunne gøre sig gældende er Arsenal og Liverpool, tvivler dog på at Wenger går ud og bruger SÅ mange penge på en enkelt sæson, både Podolski og Hazard.
Liverpool vil uden tvivl have midlerne, men tvivler på at Hazard er specielt interesseret så det er nok lige så urealistisk som Arsenal
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
annonce