Snak

Mere indhold efter annoncen
Dødsfald er næsten altid tragiske, især for de efterladte, i dette tilfælde kan man også vende det om og sige at Paul (som jeg antager var Fulham supporter) endte livet et af de mest lykkelige steder og ovenikøbet mens hans hold var foran.
Det er altså ikke nødvendigvis den værste måde at komme herfra, når det nu skal ske på et tidspunkt for os alle.

Jeg har dog ikke undersøgt hvor gammel han blev, og hvis det skete i en for tidlig alder er det naturligvis ekstra sørgeligt.
Hele 2 svar før den første idiot kom dumpende ind.
Jeg tror, at Corona har givet mange folk hjerteproblemer, de bakterier går jo lige i hjerte/lungerne. Folk der derimod konstant bruger vaccinen skylden, brækker jeg mig over.
Jeg tror, at Corona har givet mange folk hjerteproblemer, de bakterier går jo lige i hjerte/lungerne. Folk der derimod konstant bruger vaccinen skylden, brækker jeg mig over.

Se, det nuancerede jo sagen - bortset lige fra det temmelig mystiske behov for at ville ignorere hvad der er officielt anerkendte mulige bivirkninger.
Landsholdet/OB
Og mange har haft hjerteproblemer, fordi de ikke har (kunnet) gået til check ups.
.
Landsholdet/OB
Fodboldfest. Jeg skrev ordet konstant. Der er mange antivaxer, der vender og drejer disse nyheder konstant til deres argumentation, at det er vaccinens skyld.
Jeg synes nu det er fair nok at nævne navnet. Det forudsættes naturligvis at pårørende er underrettet før navnet bliver offentliggjort og at de ikke er imod at navnet kommer frem.
Lignende tilfælde skete andre steder, herunder i Oldhams hjemmekamp. Det er blevet normalt at se spillere og fans falde om til fodboldkampe.
Er der en forbindelse til vaccinerne, det kan jeg ikke bedømme. Men det her skete ikke i samme grad før vaccinerne. Det bør undersøges, så man som minimum kan udelukke denne årsag.
@Ingen læser dette

Det virker nu mere sandsynligt det er Corona der bærer skylden og ikke vaccinen mod den. Hvis det overhovedet er relateret til nogen af de to
annonce