Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er en grund til, at vi i Danmark har hjertestartere overalt. Det er fordi mange får hjertestop. Både før og efter Corona.
De her episoder sker umanerligt ofte i engelsk fodbold og har altid gjort det. En del engelske fodboldfans er ældre, overvægtige mænd med livsstilssygdomme og spændende fodboldkampe og høj puls er en dårlig kombination med dette. Dette er ikke noget jeg bare trækker ud af røven. Det var en eksperts vurdering for nogle år siden på alle de slagtilfælde som fandt sted på engelske stadions.

Grunden til at vi hører så meget om det nu, er dels øget opmærksomhed og dels en protokolændring fra PL fra sommer hvor det nu dikteres at spillet skal stoppes. Før i tiden fortsatte spillet bare.
Tjoh.

Hvordan forklarer du så alle de spillere rundt omkring i verden som pludselig har fået hjerteproblemer? Det er en lang liste af spillere, du kan selv google det.
Det burde undersøges for at fastslå baggrunden.
Tjoh.

Hvordan forklarer du så alle de spillere rundt omkring i verden som pludselig har fået hjerteproblemer? Det er en lang liste af spillere, du kan selv google det.
Det burde undersøges for at fastslå baggrunden.


Her kan du læse lidt

https://www.dr.dk/sporten/oevrig/er-der-flere-fodboldspillere-der-falder-om-med-hjertestop
Selv da jeg spillede firma fodbold i DAI og gjorde det i 6-7 år. Der oplevede jeg 3 tilfælde af hjertestop på omkringliggende baner. Langt inden corona og snak om vacciner. Men folk aner ikke omgang om vedkommende er vaccineret eller har haft Covid infektion!? Men hellere plante udokumenterede teorier i hovedet på andre!! Bare for en sikkerheds skyld.
I øvrigt var det åbenbart også vigtigt for nyhederne at fortælle om et tilfælde af hjerteanfald hos en egyptisk 1 Div træner. Han jublede sig øjensynligt til hjertestop. Var det en historie som normalt var kommet ud!??? Jeg tvivler. Men det sælger kliks.
Nu har Danmarks Radio det med at gribe tingene en smule subjektivt an.. :)
Men fodboldspillere til side, så er der helt sikkert kommet mere fokus på tilfælde hos tilskuerne, særligt fordi man er begyndt at stoppe kampen.
Lige præcis. Tidligere var der nul fokus på dette. Spillet på banen fortsatte ufortrødent.

At nogen absolut skal/vil linke det til Covid uden at kunne bakke det op med fakta er bare typisk.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce