Snak

Mere indhold efter annoncen

Tredje Bayern-boss kritiserer nu Manuel Neuer

tir 7. feb 07:36

Bayerns direktør, sportsdirektør og præsidenten har nu alle kritiseret Manuel Neuer for sit interview om den fyrede målmandstræner Toni Tapalovic. Læs hele nyheden her
Endnu en boss i FC Hollywood..

-Mon ikke Neuer skulle overveje at lægge handskerne på hylden med sin alvorlige skade og alder in mente?
Manuel har været os har i meget lang tid, og han er en fantastisk spiller.
Jeg kan godt tyde det, men mine øjne gjorde ondt af at læse det
Part of the journey is the end.
Standard Emil artikel
Så smid dog den gamle mand på porten, han opfører sig som en primadonna der tror han er større end klubben…

Han har været elendig igennem flere år og lever højt på tidligere års præstationer 🤦🏼‍♂️

Bare det at man vælger at tage på skiferie midt i sæsonen fordi man bliver sendt tidligt ud af VM viser jo at han ingen respekt har for klubben mere 🤦🏼‍♂️

Og ja så brækker skovlen også benet 🤦🏼‍♂️

Hvis Bayern ikke bruger denne skade til at finde fremtidens målmand i Bayern og smide ham på porten er det en fallit erklæring 🙈
De har hentet Yann Sommer som er verdensklasse. Han er selvfølgelig heller ikke ung, men det haster ikke med en erstatning.
Yann Sommer har aldrig været verdensklasse. I så fald findes der mange på dén hylde...

Han er en ganske habil top 5 League-keeper, men så heller ikke mere end det. Man har hele karrieren igennem kunne pege på 10-20 keepere på et højere niveau.
Silkeborg IF
Jeg vil mene at han er meget tæt på top10. Men nej han er ikke som Neuer på topniveau.
Spændende hvordan Bayern agerer til sommer.
Generelt ret specielt med disse her interviews, hvor en spiller er ude at sige noget "kontroversielt", der fylder for spilleren personligt.
Vi fans kritiserer ofte spillere for at være for kedelige, farveløse, uden kant osv og når der så sker noget som her med Neuer eller Ronaldo, så bliver de sørme også kritiseret og det af både af fans, klub, medier mm, og klubben varsler bål og brand.

Personligt synes jeg det er forfriskende, at en spiller ikke kun danser efter klubbens pibe og faktisk tør sige, at han er ramt over noget på det personlige plan. At spillerne også viser en mere menneskelig og personlig side.
Jeg tror Neuer er fortid som målmand i Bayern. Men måske en ledende stilling i klubben på et tidspunkt. Det er ofte åbenmundede typer, der kan bruges på den led.
Galehus. Hvis ledelsen havde taget den internt med ham, ville udtalelserne (som jo i øvrigt er helt fair) aldrig havde fået noget særlig opmærksomhed.

Til gengæld kommer det Bayern lidt til gode at de fleste er ligeglade med dem. Havde det været en topklub i England, Spanien eller Italien, havde denne sag fået langt mere opmærksomhed.
annonce