Snak

Mere indhold efter annoncen
Jamen skal vi tale fodbold, så synes jeg vi skal have Mayseni på foran. Han render ivrigt rundt (forvirret) og IQ niveauet hæves. Interessant når han skal udtale sig foran de snurrende kameraer:

hold da kæft.. nej hvor var vi til grin i dag til kampen imod.. vi taber og får to rødkort.. alle spillede mega dårlig minus tonny. ham og frederik er de eneste som spillede godt. os andre skal lige tag os sammen.. men nej hvor er de andre en bøsse hold. de vinder ikke på grund af de vi god, men på vi var dårlig

Det bliver da for alvor griner :D

Rolig nu salami oppe nordpå..Vi kommer aldrig til at savne jer hvor der sker noget..Iøvrigt er i lysår fra at gøre jer gældende..I er på samme niveu som Vejle
Enig i at horsens nok ligger i suppen næste år ! men m katholm el/og mayasi som makkere til macena tror jeg du skal skynde dig at ta´ hen og se dem, for med dem er jeg bange for, at opholdet bliver kort. Mener ikke nogen af de 2 har klassen.
Kom nu da for h.........
Red Baron / VB-G :

Kan du ikke godt være rar bare snart at trække følehornene til dig og feje for din egen klubs MØGbeskidte dør???

Alle der kigger med på naivefans.dk ved jo i forvejen at det dig der skriver under navnet VB-G (ingen yderligere kommentar vedr. niveauet på disse indlæg) - hvorfor ikke bare skrive i samme nick???
Iøvrigt så tror jeg ikke Jimmy Mayasi´s interviews i tv bliver nær så sjove som den du selv gav på TVSyd

"øh, døh, bøhhh...jeg er lærer, øøøhh..."

Den er der stadig mange der griner af i Horsens, især når du spiller dumsmart på nettet
Synes Casper Johansen fortjener den plads. Han har kæmpet i mange år for den plads, plus han er på ligalandsholdet! ;D det er ekstra!
annonce