Snak

Mere indhold efter annoncen

Trippier: Godt at Son er tilbage i returkampen

ons 1. maj 2019
Nogen der ved hvor længe Aurier er skadet? Trippier var da piv ringe i går.
Song er med afstand Tottenhamas bedste spiller når han er i form. så det bliver en gevinst for dem.
@Amaoso Aaaargh, skulle vi nu ikke liige. Son er en klassespiller, og klart blande de bedste og mest afgørende spillere hos Spurs, men de har også en af Europas bedste spillere i Harry Kane, og en af verdens bedste offensive midtbanespillere i vores egen Christian E. Jeg synes, det er en stor overdrivelse, at Son med afstand skulle være den bedste. Men han er da god.
Christan E? han er langt fra den spiller son er, det kan jeg fortælle dig
Amaoso man skulle tro du var en troll
Christan E? han er langt fra den spiller son er, det kan jeg fortælle dig


Had mod Danmark projiceret over på en spiller - let at gennemskue.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Vi skal forsøge at score så mange mål, vi kan...
Det er helt klart den rigtige indstilling til kampen. Og andre kampe for den sags skyld.
Son er helt klart stadig undervurderet, men dog heller ikke med afstand den bedste i truppen. Jeg synes egentlig Tottenham har et bredt felt af spillere, som kan kaldes den bedste når de rammer topformen. Kane, Eriksen, Son, Vertonghen, Alderweireld, Lloris og Dembélé (da han var her) er nok alle blevet kaldt blevet kaldt den vigtigste spiller på forskellige tidspunkter når de har peaket. I år kan man måske endda argumentere for at Sissoko har været den vigtigste - bare se på måden kampen ændrede sig da han kom på banen i går. Det er også et utaknemmeligt grundlag, når man skal sammenligne spillere på forskellige positioner. Harry Kane har topscorertitler og mål på samlebånd at vise frem, men jeg synes måske en mand som Vertonghen har gjort sit job lige så godt på sin position over de sidste mange sæsoner.
Ringe dårlige Trippier
Øl-Fisse-Fodbold
annonce