Snak

Mere indhold efter annoncen

Trods dårlig OB-start: Har solgt historisk mange sæsonkort

Skrevet af bold
tor 4. aug 12:43

OB har ikke fået den bedste start på Superligaen, men på lægterne har der været gang i den, og Odense-klubben har faktisk formået at slå klubrekorden for solgte sæsonkort, da over 4.100 fans har købt.Læs hele nyheden her
Skrevet af badazz
De fortjener så noget bedre spil på banen.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af OlderWiser
Det er egentlig ret flot og imponerende, at opbakningen er så stor trods de pauvre resultater de sidste mange sæsoner.

Jeg er jo fynbo selv og glødende Napolifan, men herhjemme er det Striwerne. Der skal dog helt andre boller på suppen, før jeg vil overveje at anskaffe et sæsonkort. Jeg nøjes med nogle enkelte hjemmekampe hver sæson, når vejret er til det.

Medløber og plasticfan? Javist. ;-)
ForzaNapoliSempre siden 1988 Negativitet er gift for sjælen Be kind - always
Skrevet af OBdude
Det er da flot især taget i betragtning at resultaterne har været så elendige de sidste mange år. Måske er Niels Thorborg bare tilfredshed med at ligge og rode rundt i bunden
Skrevet af bothorsen
Hvad i alverden har Niels Thorborg med den her historie at gøre?
Skrevet af Jaaja8000
Måske der sker et eller andet med folk, når klubben nærmer sig stregen og kan ende med at kæmpe for overlevelse i ligaen…

Jeg har set og oplevet det i Aarhus. Det ville være helt forkert at sige at en sæson hvor man kæmper for ikke at rykke ned, er sjovere end en hvor man ender nummer 8 uden at være tæt på top 6 eller nedrykning… Men samtidig betyder en lorte sæson, at man rykker tættere sammen i bussen og at der er virkelig meget på spil i kampene, lidt som når man kæmper for de sjoveste pladseringer.. Folk kommer op ad stolene og man kan mærke at målene på stadion betyder det mere. En middel sæson, hvor man efter få runder af nedrykningsspillet ikke kan rykke ned, er noget af det mest ligegyldige og mindst seværdige i verden, men selvfølgelig klart at foretrække af de to på trods :-)

Jeg tror OB og AaB skal passe på i år, oprykkerne ser igen bedre ud end normalt (dog ikke Viborg Silkeborg gode). Der er ingen oplagte nedrykkere lige nu og pt. Synes jeg faktisk OB og AaB har set svagest ud af alle hold i ligaen rent spillemæssigt. Kunne godt se for mig at en af de to rykker ned sammen med Lyngby.
Skrevet af Triple I
Det er en tendens der har været stigende i de seneste fire år, hvilket der også står om i artiklen. Det har intet med nedrykning at gøre.

Personligt købte jeg selv sæsonkort for halvanden/to måneder siden, hvilket jeg også tror mange andre har gjort. Der aner man jo intet om den kommende sæson.

Fansenes opbakning er noget af det eneste positive omkring OB i disse tider - især fordi det går så skidt sportsligt og har gjort det længe.
Og det kommer fra en OB-fan.
annonce
0