Snak

Mere indhold efter annoncen

Troels Bech: Vi har overhalet planen

lør 4. nov 2017
Brøndby-sportsdirektør Troels Bech fortæller ifølge BT, at klubben har overhalet sin første fireårsplan.

Læs hele nyheden her
Blev der ikke investeret 30-40 millioner i at udvikle talenter til en boldbesiddende Laudrup-stil i det de kalder/kaldte masterclass? Nu er meldingen så at målet hele tiden har været Zorningers presprespres og afslutning før aflevering? Intet under at pengene fortsat hurtigt får ben at gå på og talenterne ikke passer systemet. Men det er lettere at tale om succes, når penge er ligemeget.

Men de har i det mindste en klar stil på a-holdet. Det sukker vi andre efter.
De snaaaaaaaaaakker så meget derude på Vestegnen, som altid.
Men vil give dem at det ser lysere ud end længe - men men de skal også vinde i år ellers
F.C.K har mere historie end jeres bindegale sociale sammenslutning af en klub.
Sådan læser jeg det ikke. Udover deres Masterclass satsning ikke nævnes, refereres der vel kun til den plan der blev lagt efter Zornigers ankomst?
"Jeg har svært ved at se hvad der skulle være mere interessant end AaB"
Irriterende trykkede send før jeg fil skrevet færdig ?
Lang historie kort, de har muligheden i år - fordi til sommer forlader flere spillere nok truppen og så skal en ny trup bygges op, hvilket giver svingende resultater, som man ser i FCK pt.
F.C.K har mere historie end jeres bindegale sociale sammenslutning af en klub.
Synes du skal have din fakta i orden før du udtaler dig om hvad Brøndby vil og gøre..
Masterclass er blev sat igang i 2009/10 sæsonen og ikke Laudrup tiden...
Desuden er det da meget logisk at mand ændre plan når der kommer ny træner..
Masterclass er stadig højt kurs hos Brøndby, og vil altid være det.. det skal dog ikke stoppe førsteholdet til at investerer i gode spillere der kan forstærke truppen...
Det var spillestilen jeg refererede til, ikke et årstal. Masterclass blev introduceret som fremtidens røde tråd, så man kunne bruge egne talenter uanset træner (da spillestilen jo netop blev defineret af klub fremfor skiftende trænere). Jeg er ligeglad, men man har da i bedste fald skyllet alle pengen ud i lokummet, i værste fald brugt millioner på at udvikle spillere til konkurrenter.

Det er jeres valg. Og synes i det er fedt er det vel det.
Alle former for strategier og planer de har haft og lavet de sidste mange år er blevet skrottet op til flere gange og som følge deraf har pengene fosset ud af klubben. Men så ligger man over FCK i en 4 måneders tid og så er det lige pludselig fuldstændig ligegyldigt hvor mange penge og strategier de har fejlet og ikke formået at føre igennem. Det må sku være sjovt at drive en klub så ringe økonomisk uden konsekvenser for man sender bare regningen videre. Brøndby har de sidste 12 år fået tilført langt mere end 2 milliarder kroner af diverse sugar daddies og emmissioner, giv FCK 2 milliarder og de vil vinde de næste 15 mesterskaber, giv Brøndby 2 milliarder og det en succes hvis de ligger over FCK i 3 måneder.

Jeg spår at Brøndby lever deres sidste "gyldne" år og når de gratis penge er væk vil klubben geare ned på grund af underskud på underskud.
@diden

??? :))
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
@Diden...

Det ville hjælpe på dit indlæg, hvis der bare var lidt faktuelt som relaterede sig til virkeligheden. Læste du overhovedet artiklen?

Niveauet på bold.dk er højnet, kan jeg se.
Fodbold er sjælløst
annonce